На море в Гърция 2024 - II

• 61 096
  • 786
  •   1
Отговори
# 540
В Паралия Катерини си отбелязала Молос, а не Нафтилос, но така или иначе трудно ще ми стъпи кракът там, за да се възползвам от препоръките Simple Smile

# 541
Здравейте момичета! Най- накрая имаме резервация.  Харесахме си Сарти от 23 юли. Какво ще препоръчате там или в околностите и кои са най-хубавите плажове там. Благодаря ви
В Сарти таверна Орестис да препоръчам (от темата някой я беше препоръчал) - страхотна е!
Ние сме малко мързеливи и си стояхме основно на плажа на Сарти, който е километричен и прекрасен! Портокали също е доста близо - страхотен, но пренаселен...

А как са цените в Сарти, били сме в Керамоти, Фанари, Тасос. Салати 8-9 Евро, калмари 10 . Някой ми беше споменал,  че на Халкидики било по-скъпо.

# 542
Оправих си линка. За място за почивка и аз не бих го избрала Simple Smile Просто казвам, че каквото сме хапвали в Nautilos ни е харесало.

# 543
  • Sofia
И в Аргостоли този също ми допадна - Melograno

Направо най-добрият там. Wink Задължително трябва да се посети, ако се ходи до Аргостоли.

# 544
А Chania, посещавате ли? Има изгодни полети до там. Не знам как е обособено там има ли магазини или трябва да разчитаме само на заведенията. И какви са цените по заведенията? Нощувките също са на приемливи цени

# 545
...аз наистина не мога да си обясня защо Паралия Катерини е толкова недолюбвано място в този форум...Чудесно е,  че го има и е по-близко от любимия ми Слънчак и Приморско. Вече нямам търпение да дойде август и да просна хавлията на някой от тези два плажа:

Навсякъде менютата са на български, през август има изобилие от предлагане на кожени палта на наистина достъпни цени, а гиросите са едни от най - евтините, които се намират след Промахон. Това джетове, водни ски, парашути, всиииичко, да ти се напълни душата!
И най-важното, навсякъде все наши хора,  балканци, може да си кажеш приказката, пък и кака Лепа Брена се чува от всяка втора тонколонка на плажа.

Еееех, само да дойде август !!!

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 20:23 от !JOOP

# 546
  • Русе
Точно заради тези снимки го недолюбваме и заради менютата на български!

# 547
Joop, как ме разсмя 😀
На такъв плаж, няма да издържа и 5 минути.

# 548
Великолепни са тези снимки, чак ми се прииска и аз да отида Joy

В интерес на истината една година почивахме в един хотел между Паралия Катерини и Олимпиаки Акти, където беше и неговия плаж. Понеже беше в нищото, нямаше и други хора освен тези от хотела и беше много спокойно. Ноооо, това не направи района много по-привлекателен, опасявам се, просто е адски скучен.

# 549
  • София
А Chania, посещавате ли? Има изгодни полети до там. Не знам как е обособено там има ли магазини или трябва да разчитаме само на заведенията. И какви са цените по заведенията? Нощувките също са на приемливи цени

Посещаваме 😀 Ханя си е град и то сравнително голям, има си всичко. Цените са приемливи според мен.
Предполагам правилно разбрах, че питате за Ханя на остров Крит?

# 550
...аз наистина не мога да си обясня защо Паралия Катерини е толкова недолюбвано място в този форум...Чудесно е,  че го има и е по-близко от любимия ми Слънчак и Приморско. Вече нямам търпение да дойде август и да просна хавлията на някой от тези два плажа:
Благодаря Ви за този пост! Много ми беше полезен. Записах си още едно място, където кракът ми няма да стъпи. За съжаление списъкът става все по-дълъг и започвам да изпитвам трудности при избор на места за спокойна почивка, неприличащи на Слънчака и другите подобни язви по Бетономорие.

# 551
  • София
Слава богу намират се такива местенца все още, но зависи колко дълго сте склонни да пътувате.

# 552
Миналата година остров Евия ми се видя такъв - кротък, спокоен, ненаселен. Heart
Селцето, в което бяхме - Ровиес, беше мега утрепано, в най-добрия смисъл казано. Децата вечерта бяха - мамо, тука имало и други хора! Joy
Но нямаше широка пясъчна плажна ивица, имаше малка с камъчета. За сметка на това пък имаше тюлен Grinning

# 553
Mosquita, тихо сега 😜
Тоя район там не е налазен, защото не се харесват плажовете. И добре, че е така. ❤️

# 554
  • Sofia
На Камена Вурла на мен всички навсякъде ми се струваха гърци. Grinning Сигурно е имало и някакви чуждестранни туристи (освен нас), ама не ги видях.

Общи условия

Активация на акаунт