Студенти в Нидерландия - 21

• 61 576
  • 720
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,как разбирате в кой ден и час пускат нови жилища в агенциите?

# 451
Здравейте момичета, незнам какво стана,но не виждам никакви публикации от 3.06 страница 31..😞🤔не вярвам да не сте писали,липсвате ми...какво се случва...че съм малко индианец да,нещо аз ли направих...AnguishedFrowning1... моля помогнете ми...

# 452
Нищо не е изпуснато, точно на 31 страница сме си и не е писано от 3.06. Децата вероятно учат, а майките/бащите работят и ги очакват за лятната ваканция Simple Smile

# 453
Нищо не е изпуснато, точно на 31 страница сме си и не е писано от 3.06. Децата вероятно учат, а майките/бащите работят и ги очакват за лятната ваканция Simple Smile
😀😀😀
Ох успокоих се,че съм тук 🤗
Благодаря Червенокоске!
Да децата учат,все още сме в търсене на квартира в Айндховен,дано скоро се случи нещо по въпроса,че моето момче сподели,че ще стои там докато намери

# 454
Моето момче се прибира след две седмици, последния изпит му е на 20.06 и на 23.06 е в България.

# 455
И ние все още търсим в Айндховен.Мислите ли,че ако се отиде на място има по-голям шанс,да се ходи по агенциите?

# 456
Бихте ли ми препоръчали бусче или друг вид транспорт за преместване на багажа на дъщеря ми от едната квартира в другата, за Айндховен става въпрос. Такси дали е вариант.?

# 457
И ние все още търсим в Айндховен.Мислите ли,че ако се отиде на място има по-голям шанс,да се ходи по агенциите?
Да, ние така вече отчаяни пратихме сина за една седмица там да търси и успя да намери чрез агенция на място.

# 458
Бихте ли ми препоръчали бусче или друг вид транспорт за преместване на багажа на дъщеря ми от едната квартира в другата, за Айндховен става въпрос. Такси дали е вариант.?
Ака има книжка, бус под наем има в Икеа.

# 459
Ака има книжка, бус под наем има в Икеа.

Без книжка е.

# 460
Да на място шанса е много по-голям , да отива директно в офисите на агенциите и да се съгласява веднага за огледити, ако каже ''Утре''-може и да не му се обадят пак ! Ако е харесал нещо след огледа веднага да го взема.Обикновено  за 1 обява на ден има около -5-6 огледи,който е пръв с даните и подпише .....за него е!

# 461
Здравейте отново,превеждали ли сте Данъчна декларация на Нидерландски,искат ни я в една  агенция,но се чудя има ли кой да преведе такова нещо?

# 462
  • София
Няма ли да свърши работа удостоверение от НАП?
Цитирам от първия пост в темата:
"...от НАП „Удостоверение  за декларирани данни по ЗДДФЛ“ (за всички - самонаети, безработни и наети). В НАП се подава искане за издаване на документ. Важно е да пишете, че е за Нидерландия (точно къде), за да сложат допълнителен зелен печат. Предимство - само 1-2 странци е и съдържа обобщени данни.  Не превеждайте данъчната декларация – излишно скъпо е."

# 463
  • София
Здравейте отново,превеждали ли сте Данъчна декларация на Нидерландски,искат ни я в една  агенция,но се чудя има ли кой да преведе такова нещо?
Всяка по-голяма преводаческа агенция ще свърши работа, но на по-висока цена, отколкото цената за превод на английски. Категорично ли отказват английска версия?

# 464
  • Варна
Здравейте,кога купувате билети за края ня август,сега ли е момента или да изчакаме още,още не смея,защото дъщеря ми не е получила и превела дипломата.От Варна е много скъпо,май от София ще се лети,бяха паднали билетите до към 400в отиване и връщане.Гледам нагоре вървят.Дали да купуваме тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт