ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 10

• 16 039
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Честита да си🌹🌺🌷

Пожелавам ти да го видиш и да осъществиш всяка своя мечта💫💯🌟

Поздравявам те с клипче, което ми влиза в графа любими. Не мога да го визуализирам, но ти пращам линк.
Весел празник и много усмивки🎉🍾🥂🌺

https://twitter.com/tapirnoktanet/status/1790827658185498665?t=E … mms-Mab1bYEQ&s=19

# 721

Нека само обич изпълва живота ти, нека само слънце има в дните ти,
нека всеки миг здравето е неотлъчно до теб!

Благодаря за апетитната почерпка и Наздраве!

# 722
Диди, Честит рожден ден! Heart Пожелавам ти много здраве, щастие и сбъдване на всички твои мечти! Heart https://www.youtube.com/shorts/g75mrwXO9G4

# 723

От сторито на ко-сценарстката Селин. Заглавната песен на Гаддар от гения Тойгар.

Ай дано да й е на вдъхновение🙏

Скрит текст:
Днес рожден ден празнува и гордостта на българският тенис- Григор Димитров. Да ни е здрав, щастлив и успешен, и да продължи да прославя България из цял свят❤️🇧🇬

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 15:15 от YoanaIv.

# 724
# 725

Дианка , Честит Празник и благодаря за почерпката .BirthdayTada Всичко най хубаво ти желая и някой ден да се докоснеш до това слънчево , красиво добро същество . Най красивият и усмихнат темерут на света !
 Не се колебай , фащай самолета за Истанбул взимай някой познат с теб само така може да видиш Чачо докато снима Гаддар и занесеш подаръците .  Фенката , която разказва за срещата  си с Чаатай не е туркиня ,  вероятно испанка или италианка и му е подарила шапка и се е фотнал с нея . Ох не знам как е оцеляла..  Емоциален, съкровен, топъл спомен и прегръдка . Как де не и завидиш и на всички, които познават това същество . Heart

Подаръчета за теб Gift Heart

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 06:27 от femmi2

# 726
# 727
# 728
Съжалявам, не ми излиза нов коментар (сигурно, защото съм през телефона), редактирах стария и стана то едно повторение малко😀 Нищо, нека седят, ньма да ги трия, хубави са снимките🫶

# 729
Момичета, златни сте!
     За четвърти път поправям поста си. Ааа, да го пусна и виждам нов пост. Трия и започвам отново. Но това не ми пречи - стига ми, че вие качвате всичко ново! Благодаря ви!

Днес рожден ден празнува и гордостта на българският тенис- Григор Димитров. Да ни е здрав, щастлив и успешен, и да продължи да прославя България из цял свят❤️🇧🇬

Да е честит и Гришо - да продължава да жъне успехи!
Заслужава го!

# 730
ЧРД и на Гришо ! Да е жив и здрав и още много професионални успехи . Birthday

Страхотни снимки е споделил режисьора
Ще ги потретим и поентим, но зи заслужава заради страхотната приятелска атмосфера на снимачната площадка с колегите . Чаатай е привързан към тях и с кеф работи въпреки натовареното темпо . 
Режисьора си върши идеално работата заедно с оператора Толга Кутлуай  и екшън помощника Уур Йелдаръм .

# 731
От сторито на ко-сценарстката Селин. Заглавната песен на Гаддар от гения Тойгар.

Ай дано да й е на вдъхновение🙏

Дано, дано, дано... Hands Pray

Феми, надявам се, че си готова с новата тема. Искам да празнуваме и там рождения ден на Диди!
     Искам купон...  

# 732
Готова съм с новата тема остават ни малко постове и се местим

# 733
Enver Baltacı взе лодката си и работата му по извинението започна

"Gaddar"

# 734

Общи условия

Активация на акаунт