Плачат ли бебета Ви преди сън?

• 8 982
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
Нормално е и ние преди сън сме кисели.

# 16
Когато бяха по -малки плачеха ,но вече не.

# 17
Всяка вечер слагам Руми към 10 ч. да спи и почти всяка вечер мрънка по 15-20 мин и след това заспива като къпна до сутринта в 7.00ч

# 18
Отскоро започна да плаче като й се приспи. Средно 2 пъти седмично удря голям рев и се приспиваме поне час. Странно, защото като малко бебе въобще не плачеше и нямахме никакъв проблем със съня.

# 19
а кога ще "се научи как да заспива" сам?

# 20
да плаче и сега се дере, понякога успявам да я успокоя, понякога (както сега) нищо не помага докато не се нареве и заспи.
иначе всеки ден спим различно понякога повече, друг път по-малко

# 21
Като беше по малка плаченето преди сън беше задължително,носега от два,три месеца е много възпитана. Hug

# 22
При нас е почти същото положение. На Марти му се доспива, запо4ва да търка о4и4ки, но е толкова превъзбуден, 4е заспиване няма. Запо4ва едно пълзене, кривене, мрънкане, докато не по4не да пла4е. Следва вземане на ръце и люлеене, пеене на песни4ки...Приспиваме се по 1 4ас и много 4есто малко след като заспи се събужда с пла4 и търси да су4е, и това може да се повтори 2-3 пъти.

# 23
Не, никога.
Заспива си сам в леглото, без цица и пръстче, с биберон  Grinning

# 24
  • Русе
като заспва е много сърдита. Уй си иска бибата, а я плюе.... докато не се умори и да заспи

# 25
  • София
а кога ще "се научи как да заспива" сам?
Това си зависи изцяло от теб!
Ние го оставяме в креватчето на светната лампа и излизаме от стаята-в началото беше доста трудно.Не му даваме никаква биберона,вода или нещо друго.Научи се много бързо да си заспива сам.Приспиван е на ръце само 1-2 пъти,когато имаше колики.

# 26
  • София
И моят плаче. Установих, че дундуркането има обратен ефект - разсънва се и се кокори, затова го оставям  - плаче максимум 10 минути и заспива. Бебетата плачат и когато са уморени - нормално е. Биберон не ползва - опитвала съм да му дам, ама не ще. Само в началото го признаваше, ама порасна и поумня Mr. Green

# 27
  • София, Манастирски ливади
мисля че е нормално, просто не знае как да заспи

и аз мисля че просто така реагират, не разбират какво да правят, и мойта беба реве особено вечер

# 28
Напоследък плаче преди баня. После обаче толкова е омаломощен, че щом го сложа в кревата, веднага заспива съвсем сам.  Grinning

# 29
И моята дъщеря,заспива с плач вечер,но заспива само ако някой я приспива,сама не.

Общи условия

Активация на акаунт