Плачат ли бебета Ви преди сън?

• 8 979
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
  • Някъде на път....
Да, случва се понякога, но предимно вечер когато го оставим сам да си заспи в стаята.

# 31
Офф, аз си мислех, че само при нас е така Joy
Винаги насила го слагам да спи, а то си личи че му се спи и е много изморен, но не иска да ляга и това си е. А скоро като започне сам да се изправя в кошарката, не знам какво ще правим  ooooh!
Да не говорим, че през деня спи на 2 пъти по 20, най-много 30 минутки само. Добре, че вечер си спинка и сутрин го откарва до 8-9, че и ние да поспим с таткото Simple Smile

# 32
  • Габрово
И ние понякога сме мнооого кисели преди сън.Върти се,нервничи иска си бибата,а я плюе...абе тя страшна Twisted Evil

# 33
странното е, че през деня си поревава 10-15 минути и заспива. а вечер, след като го изкъпем и го накърмя (уж всичко трябва да му е добре) слагам го в леглото, той спи 10-15 минути и се започва с един плач...
дундуркаме го още 2 часа и тогава пак с плач заспива.
дундуркането има обратен ефект - разсънва се и се кокори
и аз стигнах до същия извод, ама как да го оставя да плаче?

# 34
  • На черешата
 Нашите плачеха,когато бяха превъзбудени.Намалете емоциите преди лягане,без много дундуркане,боричкане и т.н

# 35
Абсолютно нормално е. Дължи се на незрялата им нервна система.

# 36
Успокоихте ме момичета.А аз си мислех че само Моника се дере от рев когато и се спи. ooooh!

# 37
Само когато не може да заспи се вкисва!Обикновено преди последното ядене,след като я изкъпя иска да спи ама аз и тикам шишето и накрая като и се изчерпи търпението се почва рев,след минута вече е заспала Peace

Общи условия

Активация на акаунт