👣 Августови бебета 2023 🤱 - тема 4

• 31 077
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Браво на проходилите! 🩷🩷🩷

Вашите деца тръшкат ли се?

# 586
Ние взехме сгъваема кула, ползваме я всеки ден. В банята сутрин и вечер за миене на зъбки, и в кухнята. Аз съм много доволна.

Chris_16, тръшка се за всичко, което не е на нейното. Уж децата не могат да манипулират до 3-годишна възраст.🤷🏻

# 587
Колкото баткото беше спокоен, този толкова се тръшка. Така се извива назад , че прави мост направо. А и се е случвало направо да легне на земята и да се инати. Иска да е на неговото и гледам с нещо да го залъгвам. Понякога се получава, понякога не.
Ще ми е от полза всякакъв съвет по темата.

# 588
Да и ние сме така само дето директно ляга на пода и започва с все сила да реве…. Опитвам с гушкане или с биба, което сигурно е доста грешен подход, но незнам как иначе да го успокоявам…

# 589
Тръшка се ☺ Опитвам да залъжа с нещо, ако не я оставям да отмине. Все още бързо ѝ минава.

# 590
И моето момиче се тръшка. Ляга на пода и реве или както е написала Юпитер толкова се извива, че може да направи мост. Никак не съм подготвена за такива ситуации и не знам как е правилно да реагирам.
Но сега като ви чета, доста сме с проблема с тръшкането, сигурно има нещо общо със зодията и характера Grinning

# 591
Оо да тръшка се. Когато не стане на неговото или не получи ,това което иска , почва да плаче, да се тръшка…

# 592
Честито на проходилите, нашата щерка тепърва започна да се изправя и да обикаля по мебелите 😀
Тръшка се доста, до скоро от седнало положение се мяташе назад, ама разбра, че не е приятно да си треснеш главата в пода.

# 593
Хахаха да, това с мятането назад от седнало положение е много изнервящо. Особено като се тресне и почне още повече да вие. И напред се накланя от седнало положение и си е удряла и устата. Напоследък си изпускам нервите и малко й повишавам тон. :/

# 594
Оо, да, и от седнало положение се мяташе също като щерката на Рей.. Но поумня и сега като е седнал и иска да се тръшне, накланя драматично главата назад и включва вокала

# 595
Като й повиша тон, още по-силно започва да реве и драматизира. Днес легна по корем и си удари няколко пъти главата в пода( добре ,че беше на килимчето за игра).🙈

Момичета, четете ли някакви книги за възпитанието на малките деца?

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 09:45 от -Noli-

# 596
О, и моят се тръшка. Сега му излиза някакъв зъб и е страшна драма от всичко. Иска да ходи,не иска да ходи, иска да яде, боли го и не може. Ако не е зъба си е умерено драматичен. Само да кажа за нещо "Не!" и започва да плаче много горко, ляга напред и си удря главата в земята. Продължава около 2 минути и после вдига глава да види дали го гледаме и се смее. Аз съм свикнала от театралната школа на каката. Поне сега можем да и кажем че се държи като едногодишно бебе.

# 597
Оо, който не си е изпускал нервите с дете и не е повишавал тон, да хвърли първият камък. Лесното е отстрани погледнато, в реалността нещата са други.
Не е хубаво, не смятам че трябва да е практика или е ефективен начин за възпитание, но и ние не сме роботи.

Момичета на какви пантофи смятате да заложите? Отзиви за тези като чорап с гумената подметка има ли.

# 598
Моето момиче е на година и два месеца, не се тръшка, но понякога се криви, защото не иска да я слагам в количката, иска да я нося с една ръка и да хване палецът ми. Да си призная честно и мен ме притеснява това тръшкане, виждала съм дечица, които лягат по улицата, крещят… майките направо не знаят какво да правят, изглежда стресиращо. Дъщеря ми отдавна не е вадила нови зъби ( с по четири е горе и долу ), та вчера като видях венецът.. оправдавам поведението и, че повече иска да е гушната в мен. Не върви самостоятелно все още, но е много бърза ако я хванем за ръката. Не знам вашите дечица как са, но тя яде много, а е слабичка. Просто не се спира. Започнах да пропускам млякото и смятам скоро да го спирам. Вие давате ли все още АМ и ако да, кога е редно да се спре? Голяма кокона е, все иска да се обува, да се облича. Знае кое за през главата, кое за краката.
Аз бях купила чорапи с гумена подметка, но ги сваля, не ги иска.

# 599
Давам все още АМ преди сън. Не знам кога да го спирам честно казано..

А пантофки имаме на Беко и Матстар.

Общи условия

Активация на акаунт