👣 Августови бебета 2023 🤱 - тема 4

• 31 073
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Ние имаме от тези гумени чорапи, но не беше много сигурна като. вървеше, затова купихме топли пантофи на Gezer. Супер доволна съм, бебка се чувства  комфортно с тях и си щъка като торпедо.

Оо, който не си е изпускал нервите с дете и не е повишавал тон, да хвърли първият камък. Лесното е отстрани погледнато, в реалността нещата са други.
Не е хубаво, не смятам че трябва да е практика или е ефективен начин за възпитание, но и ние не сме роботи.

Момичета на какви пантофи смятате да заложите? Отзиви за тези като чорап с гумената подметка има ли.

# 601
За приемът на мляко след година, дъщеря ми е все още на кърма( само през нощта), но заменям с краве мляко по препоръка на педиатъра ( в случая е безлактозно, защото аз пия такова и не ми се купуват два вида мляко вкъщи, просто всички пием безлактозно заради мен, защото като прекаля с прясното мляко имам проблеми с корема). Доколкото съм чела; приемът на мляко и млечни продукти трябва да е около 500 мл на ден до 3 години, и е необходим заради калция и костите и зъбите на детето.
За тръшкането никой не е застрахован.Аз я оставям да се натръшка и после тя сама става, гледам тук повечето хора процедират така. Скоро не го е правила де, но кой знае какво ще е утре 😄

# 602
И аз давам АМ.

# 603
Аз също давам АМ за закуска с бисквити . Давам и кисело мляко всеки ден, подквасено домашно. Хапва доста от него.

# 604
И аз давам АМ малко преди сън. Няма признаци да иска да го отказва скоро. Не съм правила и опити.
Пантофи взех на биомеханикс, но май съм надценила размера и не ги слагам още. Понякога в по-хладните дни слагам отгоре нормалния тънък чорап втори чифт, който е плътен и с гумирани анти-хлъзгащи точки.

# 605
И моят господин се тръшка яко. Ляга по пода, търкаля се, огъва се…Оставям го да му мине.
Аз си кърмя още. На ден по около 5-6 пъти. Нощно време по 62738471839484 пъти… 😂

# 606
Не си сама! (за кърменето)🤘🤘🤘до кога мислиш да кърмиш?

# 607
Ами баткото кърмих до около 3 г. Вероятно и малкото до толкова, за да ми е чиста съвестта 😂 Освен, ако сам не се откаже преди това 🙈

# 608
Здравейте, някой да се е сблъсква с тази бактерия? Съжалявам, че прочетох в Интернет пространството....

# 609
При баткото сме имали, както и куп други, по повече от веднъж. Не знам какво си чела, но АБ капки 10 дни ще ви изпишат и всичко ще е точно Wink Не се шашкай (гуш)

# 610
А кога започна да спиш?

Ами баткото кърмих до около 3 г. Вероятно и малкото до толкова, за да ми е чиста съвестта 😂 Освен, ако сам не се откаже преди това 🙈

# 611
А кога започна да спиш?

Ами аз и сега си спя. Просто спим заедно. Когато се размрънка само вадя, давам и продължаваме да спим.
Иначе на баткото му махнах нощното хранене като беше на около 2 - 2 и малко. Стана за около седмица. Просто като се будеше го гушках и му казвах, че вече няма мляко през нощта и ще се гушкаме. Предлагах и вода. Той протестираше в началото, но бързо свикна.

# 612
Да, и при нас е така нощем. А с кърмене ли приспиваш винаги? (дремки и нощен сън)

# 613
Да, и при нас е така нощем. А с кърмене ли приспиваш винаги? (дремки и нощен сън)

Той е на една дрямка. Рядко заспива на гърда. Лягаме на леглото и му пея песничка/чета книжка. В повечето случаи се върти, върти, сгушва се и заспива с бибата (в някои случаи и без, но рядко).

# 614
Момичета от петък малкия отново е болен 😪 имаше няколко дни температура, а от понеделник не иска да се храни.. излиза му и зъбче, с възпалени ушички е инфекция на горните дихателни пътища и е на антибиотик 😪 от понеделник не се храни, буквално е на малко мляко и на по няколко хапки филийка или манджичка… направо не знам какво да го правя така като не се храни 🥲

Общи условия

Активация на акаунт