Деси, честито ви прохождане!
Веси, арията ми се струва доста обемна количка
. Има една Вит (май на бебе конфорт) тежала 3 кг - кво мислиш за нея - ти си спец? мами, като сменяте количките ще гледате ли легнало положение? Аз не знам дали вече ще иска да спи навън - в последно време не иска. Ако така продължава май е по-добре да взема по-лека количка без легнало положение.малкия днес отново се пуска да стои прав без упора. Миталата седмица направи едни опити, които неповтори и днес пак. не прави опити да крачи, но е доста стабилен. но и от прав не мож да се светне как да си падне на дупето и затова внимателно се хваща за нещо и се спуска до седнало. Изобщооооо... толкова е внимателен, че вече аз се изнервих - като приближи ръба примерно на леглото и погрежда надолу държейки се с двете ръце - няма как да падне. Не е падал досега. На мама примадоната... И вече си имаме любима играчка - ляво предно колело на количката си. Където и да я сврем все натам се насочва. Освен да я измия хубаво да я полея със спирт и да го оставя да се наиграе да му мине мерака, че сега е еднааа - тамън се довлече дотам и аз го местя, той пак и така до 101 и обратно като вече пищи и се тръшка, че не става неговата...
Хайде и аз да си лягам, че...

нещът да пробият горни зъбии това е 

Ние се възползвахме вече
а с кътниците какво ще става просто незнам