"Мартенчето става на година- торта, гости и подаръци ще има!"

• 10 614
  • 270
  •   1
Отговори
# 30
Зоуи, честит празник! Да ти е живо и здраво името!
Деси, честито ви прохождане!
Веси, арията ми се струва доста обемна количка  Thinking. Има една Вит (май на бебе конфорт) тежала 3 кг - кво мислиш за нея - ти си спец? мами, като сменяте количките ще гледате ли легнало положение? Аз не знам дали вече ще иска да спи навън - в последно време не иска. Ако така продължава май е по-добре да взема по-лека количка без легнало положение.
малкия днес отново се пуска да стои прав без упора. Миталата седмица направи едни опити, които неповтори и днес пак. не прави опити да крачи, но е доста стабилен. но и от прав не мож да се светне как да си падне на дупето и затова внимателно се хваща за нещо и се спуска до седнало. Изобщооооо... толкова е внимателен, че вече аз се изнервих - като приближи ръба примерно на леглото и погрежда надолу държейки се с двете ръце - няма как да падне. Не е падал досега. На мама примадоната... И вече си имаме любима играчка - ляво предно колело на количката си. Където и да я сврем все натам се насочва. Освен да я измия хубаво да я полея със спирт и да го оставя да се наиграе да му мине мерака, че сега е еднааа - тамън се довлече дотам и аз го местя, той пак и така до 101 и обратно като вече пищи и се тръшка, че не става неговата...
Хайде и аз да си лягам, че...

# 31
  • София
Жана, честити ходещи крачета, айде чакаме да се похвалиш скоро и с другата половинка Wink Hug

Анетка честито зъбче newsm47
Ох, а това моето дете се измъчи Sad нещът да пробият горни зъбии това е  Rolling Eyes но засметка на това е нервееееееееен Crazy
За тези които се чудят -имаме само два зъба Mr. Green

Аз на Денито съм взела за Рождения ден , едно от тези като "ЛЕГО" Rolling Eyes ама гигантско,  Laughing ако се сещате.
Чувала съм,че голяма игра пада с тях    Laughing

# 32
здрасти милички
Честит ден на влюбените  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesмного много любов Heart Eyes

Зоуи Heart Eyes Heart Eyes скъпа да ти е живо и здраво името Heart Eyes
Честита да ни е и темичката,само хубави неща дай Боже да пишем в нея Praynig
Тасинка Heart Eyesкомплименти  bouquet

най сетне изби и 10тия зъб на Бобата-тия кътници са страшна мъка,досега не са пробивали толкова трудно зъби Confused

мами кажете за тоя Пентаксим
една приятелка ми пусна инфо, че се слага на 2 години втория прием,Герчо казва ,че на една,часното педи казва на две,държавното на една,Тасинка четох ,че вече купила ваксина-какво става кажете
тъпото педи от поликлиниката първия на който бие Пентаксим е Бобата,даже си спомням, че тя и педито на Дани на Тасинка бяха сбъркали мястото на поставяне-Тасинка помниш ли и запомнила ли си кое е вярното newsm78
аз съм се спекла,че нали Бобата се изприщи от нея и сега всяка нощ сънувам кошмари с ваксини Shocked
а тук перцептронка бе така мила да ми пусне инфо какво и е отговорил Бърди от здравния за пентаксима
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=46039.msg2182579#nsg2182579
значи сега трябва само полио да се сложи така ли newsm78

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 08:21 от prasentze

# 33
  • Sofia
zoui, честит имен ден на патерици  Hug. И аз не знаех, че вчера е Св. Зоя  Embarassed
Деси, честити ходещи крачета  Hug

Мами, знаете ли дали вече отмениха грипната епидемия  newsm78, че днес ни е ден за консултация?

# 34
Здравейте, момичета!
Честит ден на влюбените  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нека да сме винаги влюбени!
zoui, Честит имен ден и от мен  bouquet
prasentze, ето го имунизационния календар http://www.mh.government.bg/imun_kalen.php. Ваксината се бие в крачето.
Нещо и Катето има проблеми май със зъбите. От вчера е леко хремава и вдигна лека температура, а днес няма  Thinking
honey_bee, аз бих се обадила за да проверя дали ще ни приемат на консултация.
Хайде, хубав и любовен ден!

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 09:33 от lily_b

# 35
  • In the jungle out there..
Честит Ден на  влюбените и Честит Трифон Зарезан, както ви харесва Mr. Green

Мами, знаете ли дали вече отмениха грипната епидемия  newsm78, че днес ни е ден за консултация?

Да, от понеделник (този, който мина) са разрешени консултациите Peace Ние се възползвахме вече Crazy Резултатът - 9100/76, май ще сме от слабичките, като гледам другите господинчовци колко са тежки newsm78

# 36
Честит празник на всички празнуващи  Hug
 ketito  и ние сме така ама с 4 зъба та сега го мъчат още 2 горни и 1 долен -подули са се яко ама не пробиват и това си е ,а колко е кисел не ми се говори  ooooh! а с кътниците какво ще става просто незнам  Tired

honey_bee  консултацийте ги пуснаха ам при нашия педиатър нещата протичат така - сега започват да ходят тези които са били наред в началото на епидемията а ние трябваше на 7-ми да отидеме ама сега ни каза на 22 защото има много бебета с пропуснати ваксини и сега те са по спешни а ние сме и без това само за мерене така ,че нямам нищо против да исчакам затова звънни на педито ви и питай защото може сега със сигурност е голяма лудница на консултацийте
prasentze  честито ви зъбче  Hug

# 37
  • Sofia
Аз успях все пак да се свържа с педи. Има вече консултации, а така ми се искаше в този дъжд да няма ... На нас по принцип днес ни е датата и днес ще ни приемат - много ми е интересно след като беше болен и при това неспирно движение дали е качил нещо  newsm78

# 38
ЧЕСТИТ ДЕН НА ВЛЮБЕНИТЕ И ВИНОТО И ОТ МЕН!!!  Hug
ЗОУИ, ЧЕСТИТ ТИ ИМЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА!

Герчо, на мен ВИТ не ми харесва. Виж я. Сигурно е много лека, но ми изглежда много паянтова за нашите улици  Rolling Eyes Ариата не мисля, че е обемна, но можеш да отидеш някъде и да я пробваш. Но пък не става хем широка количка, хем да си носиш чадърче, като я сгънеш  Laughing Ако Иван не спи навън може да погледнеш и Куини Зап. Тя също е лека и мисля, че беше по-широка от Пиумата. Може да погледнеш и Вива на Бебе Комфорд. Тя е като мойта, но няма борд и подпирачка да седи права сгъната. Но пък е и по-лека.

И аз чакам педито да се обади и да каже кога да ходим след отмяната на грипната епидения, но никаква я няма  Tired Явно ще трябва аз да звъня  Tired

ДесиМ, честито ви прохождане. Честити зъбчета на всички озъбили се  Grinning

Джеси, тази играчка за бутане на Джордани ли е? А масичката май беше на Фишър Прайс  Rolling Eyes Аз гледах някаква масичка на Фишър Прайс в нета подредена, като маса за ядене  Grinning Свети, свири и т.н. и между временно детето се учи какво се прави на масата  Grinning Оф, и аз не знам какво да правя с тези играчки. Може би сте прави, че 100лв само за една е много  Rolling Eyes Пък и едва ли ще я оцени по достойнтво  Rolling Eyes Може да я оставя за следващата Коледа, като се е опомнила малко къде се намира  Laughing Пък сега може и аз да й взема по-голям строител или нещо такова  Rolling Eyes Аз в неделя й взех едно от тези за бутане за 1,50 и ако знаете какво разнасяне пада  Laughing Не иска да я пуска  Laughing

# 39
zoui, Честит имен ден!
Да ти е живо и здраво името!

За гърнето - и Вики започва да рита като го сложа да го яхне.

Мами, я кажете, някоя от вас взимала ли е памперс - гащички? От тези, дето се обуват като гащета - без да се залепват отстрани...
Ние купихме по погрешка от Метро такива на Либеро. На мен лично ми са по-удобни, но трябва да надвия бебо за да го набутам в тях.
Иначе си мисля, че са много удобни за гърне, защото не се налага да се разсъблича изцяло детето.

# 40
  • София
Добро утро,мами и честит Св.Валентин и Трифон Зарезан!Бъдете винаги пияни от любов! Grinning

Прасенце,аз тогава наш'та като я питах ми отговори,че трябвало да се постави мускулно и нямало значение дали ще е в крачето или ръчичката.И трите ни ги биха в ръката.И аз знам,че сега след годинката трябва да се сложи последната Пентаксим,днес ще и звънна да я попитам точно кога трябва да стане,хем да попитам и за консултация кога да отидем.

# 41
Мишел, аз взех един чифт само на Памперс, но така и не съм го ползвала  Rolling Eyes Наистина са по-удобни, но ми се струва, че си заслужава да се ползват вече, като започне по-съзнателното учене. Иначе излиза доста по-скъпо от памперсите. А Маги, поне за сега, трябва аз да я сложа на гърне, за да си го свърши там, иначе в памперса. А аз съответно не мога да я дебна постоянно, пък и не ми е това целта. Аз се замислям по-скоро за Бамбино Мио  Rolling Eyes Те са за многократна употреба. Само не знам как става така хем да попиват, като памперси, хем да могат да се перат  Rolling Eyes

# 42
Здравейте! Честит Свети Валентин и акоо някой празнува Трифон Зарезан!!! Joy
Честит имен ден на Зоуи! Всички сме го пропуснали...
Ние вчера бяхме при педито и тя каза,че не били отменени забраните за консултация..
Елинка се събуди, после пак ще пиша

# 43
Здравейте мамчета, Честити празници, които каквото празнува! Laughing

Зоуи честит имен ден на патерица! Да си жива и здрава!  bouquet

И аз по погрешка взех гащи вместо памперси на Либеро, харесаха ми повече, ама цената е двойна Shocked
Ще ги ползвам като почнеме на гърне да се учиме
При нас нищо интересно, мисля да го водя на консултация днес, ама като гледам как вали навън май ще е другата седмица.
Лек ден

# 44
Ger4o аз вит много я харесвам и ако Алекс не спеше по 2 часа и половина навън със сигурност щях да си купя нея. Страшно е лека и маневрена а и добре вози заради амортисиора отдолу. Зап на Куини също са хубави ама нещо като съм виждала по улицата съм с впечатление ,че доста друсат и тракат ,но това е само поглед отстрани все пак лично не съм я ползвала ,но мисля че Илиянка е с такава ако се включи да каже впечатления мисля ,че ще е от полза  Hug. Вивата също ми харесва, аз също ще си взимам лятна ,но още не съм се спряла на нещо конкретно ,но със сигурност ми трябва да има положения на гръбчето защото като излезнеме сутрин не се прибираме за нищо на света  Joy

Общи условия

Активация на акаунт