"Мартенчето става на година- торта, гости и подаръци ще има!"

• 10 614
  • 270
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и честити празници на всички Heart Eyes
Зоуи , честит имен ден мила , добре , че си каза ,  Wink

Момичета гледам , че обсъждате летните колички.Тази която взех аз    Чиполино Алба е доста широка и удобна.Ели се губи в нея.Вярно - по нисък -клас е , но аз лично я харесах заради цвета и широчината.Няма напълно легнало , но е удобна за спане.

Другото , което харесах е ето това .Мисля да го подаря на детето за рожденния ден , та и аз да намазвам лятото на двора Mr. Green

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 12:37 от Цеци

# 46
Лили според този имунизационен календар-Дтк се слага на 2 години  а сега само полиото,но календара не е съобразен с пентаксима newsm78 newsm78

мами вижте най работливия градинар Joy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=105091
цяла сутрин само това прави Joyще го науча сега и дистанционното да носи, като Алекс Heart Eyes

# 47
...аз също ще си взимам лятна ,но още не съм се спряла на нещо конкретно ,но със сигурност ми трябва да има положения на гръбчето защото като излезнеме сутрин не се прибираме за нищо на света  Joy

Ние също сме така. И аз съм в процес на издирване на лятна количка, в която да е удобно за спане. Но дали изобщо има такива, незнам. Че във всяка лятна може да се спи, ама какви стойки трябва да чупят малките...

# 48
Привет и от мен!

Отдавна не съм писала, че много неща имам напоследък.

Първо искам най-специално да поздравя (на патерици) 1вия РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСКО!!!! Да е вия и здрав и много да радва мама КАТЯ!  Hug

Веси, ЧРД мили4ка - желая ти всичко най-най-най !!!   bouquet

Гер4о аз количка лятна си поръчах  по и-нет, незнам влюбих се в тази коли4ка и си я поръчах Simple Smile Поразпитах тук-там и е добра количка, важното е, че има две положения на гръбчето и детето може да поспи, също е и много лека - 6 кг - ето я тази лявата: https://www.goods4babies.com/acatalog/Britax.html

Оф с подаръците съм до никъде - никаква идея нямам какво да и взема. Чудя се между 100 вида играчки на Фишер Прайс.  Джеси това люлеещото се животинче от къде го намери? В кой сайт?

# 49
Прасенце мили4ка, какъв страхотен помощник градинар си имаш само Simple Smile  Hug

# 50
  • София
мами вижте най работливия градинар Joy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=105091
цяла сутрин само това прави Joyще го науча сега и дистанционното да носи, като Алекс Heart Eyes

леле колко е сладко градинарчето  Heart Eyes 
Аз у нас съм качила на високо всички саксии и си нямам помощник Wink

Зоуи, честит имен ден на патерици   bouquet
На всички , които днес празнуват - много щастлив ден  Grinning

# 51
Честит празник на любовта и виното! Бъдете живи и здрави и вечно пияни от любов!
Честита месечинка на месечинковците!
Зоуи, извинявай, честит имен ден на патеричка! Да ти е йижо и здраво името и да ти носи много късмет!
Весело изкарване и кек ден

# 52
  • София
ЧЕСТИТ ДЕН НА ВЛЮБЕНИТЕ
 newsm51 newsm51 newsm51

Прасенце Ще.......го.....изям....Бобата  love001
 Hug много е готин

Някой питаше за гащички на Памперс- И аз мисля да взема, защото вече слагането на пампа е невъзможна мисия Crazy

# 53
Ох, нашият тати ми е сърдит!  Embarassed

Направих му малко подаръче - изненадка. Слайд шоу, в което Вики му съобщава, че е постриган, послучай 14 февруари. И...приложена снимка.

Изпробвахме какъв ще е ефектът от изненадата като му метнахме линка докато той беше на телефона. Всичко бе добре и тати беше много щастлив докато не разбра накъде бием...

Той по принцип беше против постригването преди да му избият всички зъбки  Rolling Eyes или проходи...
Сега се супи...  Thinking
А песента е направо покъртителна, ама...  Heart Eyes

Дано не ми се размине с подаръка, който цял ден си прося...  Laughing Не искам да е нещо материално, а просто - мил жест... Wink

# 54
  • Русе
Привет  Hug
Цял ден ми се скапва нещо форума ..
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ    bouquet
Прасенце, голям бонбон си имаш  Hug
mishelle , и ние с нашият тати се сдърпахме снощи...уж ни мина де но ще видим ще стискам палци при вас да е ОК
Бебата спи....аз си изпратих гостите и сега ми е едно скучноо...тръпна мъжО да се прибере
Приятно и безавариино  изкарване  довечера  Hug   bouquet

# 55
А, не, не, Пиле... Аз малко по-образно казвам, че сме сърдити... Просто...не очаквах така да ми реагира на милата изненадка... Wink

Хайде, отсърдвайте се и вие. Днес не е ден за сръдни! Wink

# 56
Честит Св.Валентин и Трифон Зарезан , кой който празнува newsm51
 Една ,моя много добра приятелка днес е получила предложение за брак от приятеля си  Grinning Много мило ми стана като разбрах. Ами крайно време беше , защото той грабна жартиера на нашата свадба. И цял ден ми е едно приповдигнато. На татито взехме един скромен подарък - рамка със снимка , ще видим той дали ще се сети довечера да ни изненада Grinning
Мами, я кажете, някоя от вас взимала ли е памперс - гащички? От тези, дето се обуват като гащета - без да се залепват отстрани...
Ние купихме по погрешка от Метро такива на Либеро. На мен лично ми са по-удобни, но трябва да надвия бебо за да го набутам в тях.
Иначе си мисля, че са много удобни за гърне, защото не се налага да се разсъблича изцяло детето.
И ние по погрешка взехме един пакет на Либеро такива , наистина ще са удобни като започна да слагам Стела на гърне , но аз още не съм.
Хубава  и романтична вечер от мен и внимавайте с виното Hug

# 57
Здравейте!
Едвам успявам да изчета написаното и не успявам да пиша:(
Сега да честитя на  Zoui именния ден и на всички , които празнуват я Св Валентин, я Трифон зарезан ,я нещо друго!ЧЕСТИТО!!!
boriva , мерси за комплимента. Аз тъкмо се чудех дали да не махна пак червената коса, че ми омръзна, ама щом ме харесваш, няма Laughing
Ние в къщи сме малко в обтегнати отношения и незнам дали ще празнуваме нещо, но знам със сигурност, че Галито ни е направила картички. Даже е направила картичка за татко ми и му я оставила пред снимката CryМилото дете!
Катя се гледат добре с баба си, само че баб и малко не ме слуша и вчера и се скарах, та днес го играеше сърдита, но хич не ми пука. Как да не и се скарам ,като виждам ,ч е половината ядене на детето стои, а тя хрупа солетки дето баба и ги купувала като излезели и така цял ден детенце яде солетки, пък после не иска ядене , е как да иска Close
Но аз вчера казах, че забранявам и тя днес  се цупи, ама не ми пука.....аз си плащам в крайна сметка и детето си е мое , амаха.
За количките , и аз мисля да взема лятна, ама незнам какво ще намеря по нашите тъпи магазини. Гледам ,ч е има една марка Kraft, изглеждат ми ок, ама незнам как са цените, абе има време , поне още месец -два  сме с тази, че тука доста духа ,а тя е добре защитена вътре.
И други работи си мислех , ама забравих newsm78
Айде хубав празник на всички... аз май с децата ще си го празнувам

# 58
Здравейте  Hug
Anetka  и на мен мъжа ми ми предлижи на тази дата  Heart Eyes преди време.
Аз днес получих нов телефон  много се радвам защото 6 дена направо се измъчих без а от районното казаха да се обадиме другата седмица за резултат, ако го намерят този новия ще остане за Симона.
Прасенце страшен е Боката с тази лейка  Joy
mishelle  това пък за подстригването за първи път го чувам все пак зъбките могат и още половин година да му растат а ако косата му е дълга и му влиза в очите е немислимо да не го подстригваш.А за количките аз съм на мнение ,че страшно удобна за спане няма все пак е количка не легло въпреки ,че Алекс в нас спи по 2 часа след обяд а в количката по 2 часа и половина та мисля ,че за тях няма особено значение колко пада облегалката или под какъв наклон са му крачетата.

# 59
  • Варна
Честит празник на всички!  bouquet
Честит имен ден на zoui на паретица!  bouquet
Честити ходещи крачета на Криси! Heart Eyes
miki3, честит подарък! Със здраве да си го ползваш!
Zory, мерси, миличка Hug
prasentze, голям помагач имаш! Heart Eyes
Хайде, хубав празник на всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт