🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 155
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 945
Бат Горджъс утре ще размахва нацепени бицепси с мицеларна вода🤣

# 946
  • Бургас
Много страници, не мога да прочета дали е коментирано, но ми направи огромно впечатление как Алек не подаде ръка на момичетата, когото ставаха от открадната среща.Седеше си с чашката и гледаше.

Дотук бях с милия възпитан кавалер, този е абсолютно незаинтересован от никоя.

С Киара едва се сдържаха да не се засмеят от  това, че говорят някакви лъжи.

# 947
  • София
Надежда много ме дразни от известно време, но тези номерца са си в реда на нещата и аз искам да виждам повече от това в предаването, вместо да си държат сметка на коя кое колко и струва и да се заканват, че ще се разплакват. Само че трябваше да си признае какво е направила, а не да лъже нагло, ама страх голям да влезе в конфликт, само шушу мушу.

# 948
Не е Магдалена гримираната, тя доста пъти е била без грим на синхрони. Едва ли ѝ е чак такъв проблем.

# 949
Тук се вижда косата
Тая коса е или на Надя, или на Горджъса.

# 950
Май само Екатерина и Надежда не дадоха без грим, една от двете ще е. По-вероятно Екатерина.
Надежда я дадоха без грим. Май.

Всички момичета дадоха без грим. Явно просто някоя няма да си е махнала фдт-то, ще е нещо от т.нар. “грим без грим”, който само жените могат да видят в повечето случаи..

# 951
  • София
Надя беше без грим на синхрони в първите епизоди. Различно изглежда.

Алек ми се вижда все по-скучаещ.

# 952
Надежда много ме дразни от известно време, но тези номерца са си в реда на нещата и аз искам да виждам повече от това в предаването, вместо да си държат сметка на коя кое колко и струва и да се заканват, че ще се разплакват. Само че трябваше да си признае какво е направила, а не да лъже нагло, ама страх голям да влезе в конфликт, само шушу мушу.
Накрая си призна.

Не е ли виновен и Алеко? Нали двамата да се уговорили? Изпуснах преди това и затова питам.

# 953
Това си е успешна стратегия. Миналия сезон Валерия се натресе на среща и накрая даже получи роза. Така че нормално и този сезон да пробват такива неща. А за това, че е излъгала… Пак ми се струва горе долу нормално, предостатъчно драма има там.

# 954
Като бях малка след дискотека съм си махала грима като тези моми с кърпички и на сутринта пак имаше остатък, та може би е недоизчистен фдт. Но нали трябва да има драма😅

# 955
  • София
Алеко е виновен най-вече че ни причинява Горджъса.

# 956

Тя за втори път се измъква с послъгване. Предният случай беше с прекъсване на някаква среща, когато каза, че заради Наум отишла. Не помня подробности, но май беше, когато се редяха на опашка.

# 957
Аз ги огледах сега на промото и привидно никоя не изглеждаше с грим. Според мен ще е Катето, заради днешния скандал с Горджъса, че да се продължи още малко този сюжет.

Не знам и откъде тръгна това за Надя и грима. Да, не сме я виждали без, но няма да е по-различна без него. Като човек, който разбира от грим и се е занимавал с това, мога да ви кажа, че много малко момичета в сезона носеха по мега много грим на лицата си, като не броим коктейлите. На ежедневна база тези с много грим на първо време се сещам само за Теа, Катето и Горджъса (при нея е много фдт-то и то грешния цвят).

Да, така като гледам до сега шоуто дори ми се струва, че гримът ги състарява.
По принцип тежък вечерен грим не се препоръчва за млади жени, но пък аз какво ли разбирам...Kissing Face
Като видя абитуриентки нагримирани от професионални гримьорки как изглеждат като лелички и направо лошо ми става. Младостта няма нужда от много грим, момичета!

# 958
Мисля, че е Екатерина с грима. Тя и Дениз от сезон едно са направо различни хора с грим и без, разликата е огромна, най-вече в очите.

На мен ако ми дадат задача да махам грим в реално време, ще има да ме чакат Joy Първо съм туткава, второ ще се мия сто часа, трето имам да си намацам един милион серуми, масла и кремове след това, че кожата ми е суха като Големият каньон.

# 959
Алек взима за жена май Горджъса. Доста влюбени са един в друг.

А майка му ще има внуци от наистина достойна и умна снаха

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 00:15 от dsfds

Общи условия

Активация на акаунт