🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 123 111
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 200
Преди две седмици познах че ще изгонят Виктория и Барбара. Бях добавила и Криси като вероятност и бях сигурна, че снощи тя ще бъде изгонена - уви не познах. Бях изнендана от избора на Алек и от първата роза на стюардесата. Няма представа с какво го грабна тя, мислех си че ще е от последните получили роза.
Надежда си свърши страхотно работата, дали сама го е решила и след съвет от мистър "биг брадър" за да "стане" предаването остава загадка за мен. Без да чета разни сайтове с предположения, ако Криси се окаже с роза довечера ще е изненада.

# 1 201
Аз не разбирам Надя защо толкова много държи да съжителства с друг мъж, при положение, че винаги има риск някой да не се държи с детето ѝ според разбиранията ѝ. Да, това, което описа пред Алек беше гадно, но аз на негово място бих се притеснявала, че би ме гледала под лупа в отношенията с детето. Истинските татковци понякога правят и такива забележки като да не говориш с пълна уста. Нали все пак някой трябва да го възпита това дете. Тя като е толкова ларж хУбУ - ама тогава по-добре сама с детето.
Ами...и аз не обичам да ми стискат пастата по средата. Пък нека съм гад. Интересно ми е, ако отговорът му за пастата се беше раминал с очакванията ѝ как щеше да реагира.

# 1 202
Знаете ли аз какво предполагам, че тая вечер пак няма да има изгонена.
Щото след тоя коктейл без грим, да не излезе, че гони някоя, щото не я харесва без грим Grinning

# 1 203
Жалко, ако Надежда наистина е чела вагони с книги. Компанията й извън предаването са плеймейтки и фризьор, известен с интригите си.  Сама си поставя съмнително ниска оценка с избора си на приятели.

Стана ми много мъчно за детенцето й, което е било така наплашено от партньора й, че го е било страх да яде в негово присъствие. Дано майка му попадне на подходящ партньор, който ги уважава.

# 1 204
Еее, какъв е тоя въпрос защо жена с дете искала да съжителства с мъж...
Всеки иска половинка и няма правила кой заслужава и кой - не
Поема се риск и се пробва

# 1 205
На Надя и е доста болно ,че жена с дете и жена по-голяма с десет години от нея са по-предпочитани.Laughing

# 1 206
Когато си толкова чувствителен на тема детето си, по-внимателно подбираш с кого да живее то.Има някаква непоследователност в действията на тази жена. Тя дотук насоли двама бивши мъже в предаването. Доколкото познавам мъжете - Водолеи - никак не обичат да злословят за бивши и не им прави добро впечатление, когато някой се жалва така.

# 1 207
Предаването нещо си изгуби фокуса. Вчера се улавях, че превъртам срещата с Надежда, за да гледам откровенията на момите с кутията...В предишния сезон срещите бяха доста по интригуващи, защото имаше реални съперници и чувства. Този сезон е повече Биг Брадър за жени в съревнование, отколкото нещо друго. Поне аз така го възприемам.Според мен ще е по -готино ергенът да има думата в селекцията...ако се подберат потенциални партньорки за него, съревнованието ще е истинско и по-интересно.А така още в началото отсяваме тия, които са пълнеж...лошото е, че и тия, които останаха, тоя път не се получава.
Уж фаворитка е Надежда, ама целувките им с нея са без никаква страст...и сякаш и на ергена и на зрителя му е вече все тая кой ще победи...

# 1 208
Да разкаже в национален ефир как са и тормозили психически детето беше грешка.
Ще го съпътства тоя разказ за в бъдеще, но пък не става ли реалност това за всяко дете вече - рядко се съобразяват хората с правото на децата на личен живот

# 1 209
Аз не намирам логика в това Надежда точно да не иска да се покаже без грим. Тя е една от тези, които имат хубава кожа, без драматични несъвършенства и пъпки, така че не би трябвало да й е проблем да е без ФДТ. Очите също не ги подчертават кой знае колко много и като цяло не се променя формата им, т.е. за мен тя е от тези, които гримирани изглеждат максимално близо до естествената си визия и не би трябвало да й е драма да се покаже натурална.
Направи ми впечатление колко силно възмутена беше Маги от постъпката на Надежда, много удобно забравяйки, че тя направи абсолютно същото, когато след играта с пайовете срещите трябваше да са в точно определен ред. Тогава се направи на неразбрала, въпреки че Наум съвсем ясно обясни условията, а после слушаше с интерес тази, която определяше в какъв ред да се виждат момичетата с Алек /забравих коя точно беше/.

Предполагам, че самата причина ще е тъпа, поради която Надежда (ако е тя, не си изтрива грима).
На мен ми се струва, че май ще се окаже, че самото промо е преувеличено, те вече се чудят тия за какво да се хванат и да се карат.
На кадъра в който излизат без грим, на мен ми се струва, че Надежда не изглежда без грим.

# 1 210
По повод историята на Надежда.
Аз в една от старите теми си казах, че не мога да разбера грижовна майка да си зареже детето, за да влезе в риалити, особено подобно, където нямаш връзка с външния свят, хеле пък, когато ще започва първи клас.
Направи ми впечатление снощи, че явно бързо след прибирането си в България е заживяла с нов човек - каза, че детето съвсем скоро е било сменило средата и е заживяло без баща си. Ако е сама, нищо лошо. Но да предприемеш стъпка да заживееш с някого, когато вече имаш дете, е супер отговорно. И за мен тя е постъпила мега егоистично и безотговорно. Отделно, позволила си е да живее с човек, който мачка детето ѝ.
Това ми говори много за нея.

# 1 211
Всъщност като се замисля, и нея не съм виждала без грим.
Мале, ще ми се да му видя физиономията, ако я зърне на старите снимки като булка.

# 1 212
Насочете вниманието си към това срещу кого би предприела атака Кристина, относно грима - в момента потенциални са само Маги, Валерия и Катерина. Естествено, че няма да го направи спрямо Надежда, тя няма конфликт с нея.

# 1 213
Здравейте Ергени и Ергенки!
Само четири неща за вчерашния епизод от мен:
1.   Нелепа и почти контузена Надежда от „адреналина“ на джет и на поничка (само как не се пребиха не знам);
2.   Все по-отвратителна и були Горджъс, която като пийне малко, освен обноски, забравя и „майчин“ език, какво още прави там не знам;
3.   Физиономията на Алек, когато Катето му каза на церемонията с последната роза, че пак щяло да й изскочи сърцето -  някакво раздразнение усетих у него, но и той много си е повярвал. Симпатично момиче е Катето, неслучайно е безмълвна срещу простотията на някои моми, трудно е да се реагира на елементарни индивиди с елементарни разсъждения понякога;
4.   Алек: „к‘ва, к‘ъв, с менЕ, с тебЕ, ШЕ се видимЕ ли и т.н.“ -  no comment за възпитаник на елитна гимназия, ама пък може така да се чувства cool, не зная.
И си чакам бонуса: къде са срещите без грим и рокли?
ПП: Хареса ми три-хиляди-левовата бяла рокля на Магдалена, както и визията на Катето на коктейла. Промото за днес нещо не ме грабва.

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 16:00 от FreakOnALeash

# 1 214
А с черна коса виждали ли сте я, Надежда?

https://kliuki.net/media/5/2024/04/05/481719/original.PNG

Общи условия

Активация на акаунт