🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 123 127
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Бургас
Пенелопе, ако синът ти те попита обясни му истината за света и хората, които го обитават, няма нищо по-просто от това.Това съществува и дори да се правим, че не съществува то няма да изчезне.Информиран значи подготвен.

Маги, абсурд да е наркоманка или зависима от нещо-толкова е стабилна психически.

На мен Надя ми се стори доста по-симпатична без грим, но ще видим.

# 1 186
Маги изглежда фалшива, защото се пази и не им споделя. Вижда се, че ако споделя - я нападат и й омаловажават срещите. А Ако не споделя - Йоана започва да си измисля за несъществуващи разговори, Маги я уличава в лъжа и Йоана признава, че не са имали такъв личен разговор. Направи ми впечатление, че около басейна, когато Йоана й държеше сметка как си харчила парите, пак лъжеше, че са имали личен разговор.

ако бях на мястото на Маги също нямаше да споделям. Снощи показаха любопитен момент от обсъждането между Маги, Валерия и Катето - напълно спокойно, без злобни коментари. Значи само Надя и Йоана не могат да обсъждат без да пускат отровата си.

# 1 187
Според мен Катето и Валерия най-много изменят чертите на лицето си с този специфичен грим на очите.
Годжърса само се "китосва" с по два-три пласта замазка. Satisfied

Интересен ще бъде епизода днес. На промото всички изглеждаха много различно. Гримът според мен е да подчертае чертите на лицето, не да изгради ново🤔
Визирам Кристина-Горджъс. Толкова много фондьотен си слага, че лицето ѝ изглежда все едно е намазано с пастет.

# 1 188
Когато видях кой ще е Ерген №3 се впечатлих. Хареса ми визуално, хареса ми, че го промотираха като бизнесмен - мислех, че ще развият историята около това дали ще има "златотърсачки", отишли там само заради бизнеса му. Умишлено или не, повече не се заговори за работата му и като цяло за ежедневието му. Сигурно и момичетата са се впечатлили от първоначалното представяне по ТВ, но до този момент само Мария даде заявка, че си търси богаташ, всички останали се правят на скромни.

Поведението на Алек до момента, обаче, не се отличава с нищо специално. Даже май е най-разочароващ за мен. Виктор демонстрираше галантност, всички припадаха по фигурата му, изтъкваше здравословен начин на живот, спорт и ясно показваше какви са интересите му. Беше нежен и внимателен с момичетата, които според мен наистина хлътваха по него. Според мен много харесваше Александра, беше му забавно с Дениз, а защо избра Виктория... това е друга тема, но самата аз не съм сигурна. Евгени отново се отличаваше с таланта си, а дори и характера му (на който аз не симпатизирам) се открояваше. Той спазваше собственото си правило, че ако някоя среща не му допадне, момичето не се бавеше да си замине. Беше последователен от самото начало що се отнася до Валерия (с няколко отклонения) и направи доста силен сезон. Сега единственото, което виждам от Алек, е стремеж да уважи всички момичета (което е похвално, наистина демонстрира уважение), който обаче те бъркат с флирт, ухажване, влюбване. Всички там са заблудени и като цяло сезонът носи едно голямо объркване. За него разбрах основно, че обича да ходи на палатка и че е от голямо семейство. Никаква дълбочина, нищо персонално, пълна скука. Много ми се искаше да беше показал характер и да беше изгонил Валерия, така както изгони Теа. От двете повече Валерия заслужаваше да си тръгне.

# 1 189
Виктор, ако беше наистина галантен и внимателен кавалер, нямаше да направи онзи коментар за Пам от втори сезон. Сори. 🥱

# 1 190
Ако човек изгледа втори път с внимание някои сцени, ще научи още доста неща за тия чуми в предаването! Докато Криса обяснява на Нанка как Мария била честна, как разпределялал времето между всички момичета и си гледа часовника (който не познава), Нанка с такава подигравка и обяснява "така ли, Криси, ау, сега разбирам и виждам нещата по друг начин", а онази е толкова тъпа че: да, така е, наистина, ако можеше, щеше и на теб да ти даде 5 минути, но тя е честна и спазва правилата. Следва: даа, разбирам, - и обръща очи в досада. Приятелки... Глупости!
Да не говорим за коментарите на Мария за Маги, как подскочила като дошъл Алек и седнал между тях с Валерия. При положение, че тази така свободно му се мята, че едва не го оправи, има наглостта да се възмущава, че някой се зарадвал на Алек, че е седнал при тях!

# 1 191
dia4ti , това е забавното на формата, виждаме от първи ред, колко явно хората ненавиждат в другия точно собствените си черти и му ги приписват . Grinning

# 1 192
Ами аз не виждам нищо необичайно в поведението на жените - проявяват субективизъм в личните си отношения, по-позитивно настроени са към по-близките си хора и когато те самите са облагодетелствани и по-негативни към хора, които не одобряват. По описания ще излезе, че са самият дявол в човешки облик...

# 1 193
Триото на хитрата сврака и злобните свахи май не схвана, че обектът на желанията им твърде много цени свободата си, за да се съобразява с на свраката графиците. Аз се изкефих как ги прецака Надежда. Само не ми хареса, че толкова непохватно лъже.

Трябва да се замислят производителите на пастет за марка Горджъс - с парченца ИСТИНСКО месо Sweat Smile

# 1 194
  • София
Аз не намирам логика в това Надежда точно да не иска да се покаже без грим. Тя е една от тези, които имат хубава кожа, без драматични несъвършенства и пъпки, така че не би трябвало да й е проблем да е без ФДТ. Очите също не ги подчертават кой знае колко много и като цяло не се променя формата им, т.е. за мен тя е от тези, които гримирани изглеждат максимално близо до естествената си визия и не би трябвало да й е драма да се покаже натурална.
Направи ми впечатление колко силно възмутена беше Маги от постъпката на Надежда, много удобно забравяйки, че тя направи абсолютно същото, когато след играта с пайовете срещите трябваше да са в точно определен ред. Тогава се направи на неразбрала, въпреки че Наум съвсем ясно обясни условията, а после слушаше с интерес тази, която определяше в какъв ред да се виждат момичетата с Алек /забравих коя точно беше/.

# 1 195
Какви вагони е чела Надежда? Я пак.
Разговорите са им от междучасието на четвърти клас.
Класа е Елена. Така ще ти завърти разговорът, че даже и да те обиди няма да разбереш, щото ще го облече в такива думи  че ще мислиш че ода ти рецитира.

# 1 196
Излизате от границите на добрия тон да ги обвинявате в това, че са наркоманки.
Странен намек, наистина. Трудно би впечатлил нормално мислещ и наблюдаващ човек. Няма страшно.

# 1 197
Продукцията този сезон съвсем умишлено иска форматът да се доближи до риалити предаванията, типични за САЩ (като The Kardashians) и да се отдалечи от усещането за романтичен турски сериал. А не както повечето зрители си мислят, че някой е направил голям гаф при селектиране на участниците и сега ще си посипят главата с пепел.
Също чета и постоянна критика защо се дават все негативни неща, но всички знаем, че от психологическа гледна точка негативното предизвиква винаги по-силна и интензивна емоционална реакция у всеки. Уж голямо възмущение, но всеки поглъща като топъл хляб съдържанието, което му се поднася и виждам как съзнанието на зрителите, които не се задълбочават много при гледане и им липсва критично мислене са като пластилин в ръцете на продукцията, възприемат толкова лесно всяка манипулация и внушение.

Хубав анализ, съгласна съм. Единствено се чудя каква е реалната картина на гледаемостта и дали този подход не стеснява аудиторията. Поне тук темите от миналата, а май и от по-миналата година, бяха с повече участници и по-голяма ангажираност. Интересно ми е каква е ситуацията и извън нашата среда и дали постепенно няма да останат "дай хард" феновете на реалити формати за междуличностни отношения и сеир.

В съвсем друга посока ми направи впечатление разказът на Надежда за последната ѝ връзка с мъжа, който я тормозел, че без него е нищо и не е добра майка. Каза, че заради забележките му петгодишният ѝ син започнал да се притеснява да се храни на масата. Тя го представи като проблем в характера на партньора ѝ, но на мен ми светва предупредителна лампа за собствените ѝ приоритети, щом е останала да съжителства с него явно достатъчно дълго, че това така да повлияе на детето ѝ. В началото на сезона, когато се коментираше как майка може да стави детето си за 2 месеца, за да влезе в шоу, бях на нейна страна, но сега не съм толкова сигурна.

# 1 198
Горжас снощи направи интригата, но не се излъчи почти нищо. Уж всичко си били изговорили и "изчистили" с групата на злобилите, но започна да се обяснява на Надежда как Надя плямпала, че Алек не я взима несериозно защото имала дете.

# 1 199
Какви вагони е чела Надежда? Я пак.
Разговорите са им от междучасието на четвърти клас.
Класа е Елена. Така ще ти завърти разговорът, че даже и да те обиди няма да разбереш, щото ще го облече в такива думи  че ще мислиш че ода ти рецитира.

Ама защо го приехте толкова буквално това, което казах? Не намирам Надежда за умна.

Имах предвид, че между Горджъс и Надежда има видима разлика в умствения багаж. Надежда е завършила право, Горджъс или има съмнително образование, или няма изобщо такова.
Не мога да си обясня приятелството им - това е.

Иначе Надежда няма никаква база за сравнение с Елена. Никоя там няма.

Общи условия

Активация на акаунт