🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 123 143
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 155
Моите днешни мисли са, че все още има надежда, вечерта да изхвърлят Горджъса, защото  не остана време. Имат да детронират още една-две. Едната ще е Надежда, според мен, защото те това го обичат, да надуят някоя и после да я сринат, за да порадват публиката. След това, трябва спешно да завиват към позитивния лад, за да се завърши на такава нота.
Мда...Горджъса да си репетира опорките за пред телевизора, защото ще я пуснат на тънкото ренде и нея.

Пъ.Съ. Жеста на Маги, наподобяваше спешна инджекция адреналин.

# 1 156
Съжалявам, ако е коментирано, но ми беше интересно, че Боряна (сезон 2) на гости в Чакалcast каза, че се е запознала с Надя и същата й е обяснила г/д какво се очаква да види от нея като образ до края на сезона, предупредила я е, че ще излязат някакви неща, които не са много ок. Боряна каза, че е останала с много позитивни впечатления от нея и не е видяла злоба. Също й обяснявала неща във връзка със стратегията при участие, какво трябва да прави човек, за да спечели повече екранно време. Боряна даже звучеше искрено изненадана, че е толкова запозната. В този ред на мисли, Надя ми изглежда по-скоро като човек, който осъзнава, че е на работа по време на снимките и прави това, което се очаква от нея. Продукцията този сезон съвсем умишлено иска форматът да се доближи до риалити предаванията, типични за САЩ (като The Kardashians) и да се отдалечи от усещането за романтичен турски сериал. А не както повечето зрители си мислят, че някой е направил голям гаф при селектиране на участниците и сега ще си посипят главата с пепел.
Също чета и постоянна критика защо се дават все негативни неща, но всички знаем, че от психологическа гледна точка негативното предизвиква винаги по-силна и интензивна емоционална реакция у всеки. Уж голямо възмущение, но всеки поглъща като топъл хляб съдържанието, което му се поднася и виждам как съзнанието на зрителите, които не се задълбочават много при гледане и им липсва критично мислене са като пластилин в ръцете на продукцията, възприемат толкова лесно всяка манипулация и внушение.
Сред всеобщото възмущение и критика, на мен две неща ми направиха позитивно впечатление и показват, че повечето момичета имат доста адекватна преценка. При разговора между Маги, Катето и Валерия, първите две искрено отправиха критика към третата и й обясниха, че поведението й е изглеждало много зле и това говори повече за нея самата, отколкото за Надя.
На второ място, разговорът между Надежда, Криси и Киара, в който Надежда изказа критика към Криси, че е прекалено рязка в определенията си към Валерия и тя просто е по-разкрепостена и свободомислеща, това е нейният начин и те трябва да я приемат такава, каквато е.

# 1 157
Завиждат ,завиждат ,вчера се изядоха от яд ,че отиде при Маги ,Катето и Валерия.
Айде , Надя почва да се жалва.

# 1 158
Аз не мисля, че тази година съдържанието е толкова харесвано. Само вижте в темата, имам чувството, че се редуваме коя ще се жертва да догледа трите часа днес, че да каже коя е изгонена. Много ниска топка са интригите. Едно е да има някаква вълнуваща драма, но видимо тук си чешем езиците с клюки и предложения, защото просто няма какво да коментираме на сезона.

# 1 159
Криси не знам как коментира Маги ,като изглежда по-възрастна от нея.

# 1 160
Целта не е непременно да създадеш продукт, който е харесван, а продукт, който да ти носи нещо на мозъка, коктейл от хормони, които да те пристрастят и да те закачат да гледаш. И това го постигат.

# 1 161
Двата вагона на Надежда са по-скоро два средно големи куфара.

Жеста на Маги не съм го видяла, но е грозен за мен и говори за това колко й е акъла. Няма значение дали си е инжектирала сама хероин или адреналин - тъпо е, нищо че е популярно! Те някои хора имитират клатене в ханша като при сексуален акт за да се кефят, че са постигнали нещо, но ми е просташко и не ми говори добре за човека, който го прави!

Редактирам се, защото съм последна - този сезон е много слаб - не само защото интригите са ниска топка, а защото не са и достатъчно - цял епизод гледаме как коментират две реплики за рокли и обувки и после номера на Надежда. Никаква динамика няма - не им се получи този път.

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 12:33 от ssiillvvyy

# 1 162
Скрит текст:
Магда с обувките за 3к, ако беше наркоманка, нямаше да посегне към херо, та подобни внушения наистина са смешни. Има десетки физически жестове, използвани като изразни средства, целящи да подсилят дадено изказване като това с инжекцията, прерязване на вени, на гърло, рязане на глава, пробождане в сърцето и т.н. Това не значи, че използващите ги са потенциални убийци, самоубийци или в нейния случай - наркомани.

Все едно да обвиним някой, който свързва жеста с инжекцията с употреба на наркотик, а не на лекарство, за настоящ/бивш наркоман. Защото на мен например първата ми асоциация, като направи жеста, беше за инжекция с адреналин, а не на наркотик.
ама аз не съм казала такова нещо,просто попитах дали видяхте жеста?какво иска да покаже Маги  с него,не го разбирам?
Правиш внушение с такова изказване, не е нужно да го кажеш директно. Ако нямаш нещо предвид, едва ли ще коментираш точно такъв жест и въобще ще обръщаш внимание на жестовете.

# 1 163
Ааа, не е за пръв път... Sweat Smile Laughing
И Надя и Йоана успяха Laughing
За което съжалиха горчиво Laughing

Екатерина е скорпион и е смешно, че ергенките я подценяват и я имат за слабохарактерна и без мнение. Горджъса май за първи път беше изкарана от релси и то точно от "бебето"

# 1 164
  • Plovdiv
Моите днешни мисли са, че все още има надежда, вечерта да изхвърлят Горджъса, защото  не остана време. Имат да детронират още една-две. Едната ще е Надежда, според мен, защото те това го обичат, да надуят някоя и после да я сринат, за да порадват публиката. След това, трябва спешно да завиват към позитивния лад, за да се завърши на такава нота.
Мда...Горджъса да си репетира опорките за пред телевизора, защото ще я пуснат на тънкото ренде и нея.

Пъ.Съ. Жеста на Маги, наподобяваше спешна инджекция адреналин.

мхм,да..Заявка за бъдеща майка отглеждаща деца и създаваща  стабилно семйство предполага стабилна психика неподдаваща се на кратковременни удоволствия,с  дълбоки устойчиви иградени вътрешни ценностти.Който разбрал разбрал.

# 1 165
Не знам защо всички мислят Маги за фалшива. На мен ми изглежда искрена, поне самата тя според мен си вярва в нещата, които говори. И според мен наистина е влюбена.
Аз лично я харесвам, не е злобна, освен това ги прави на 2 стотинки като я нападат. Не ми е фаворит обаче.

Може би най-много ми допада Екатерина - не бих нарекла отбягването на скандали безхарактерност. Струва ми се много мила, добричка и умна. Неагресивна. Различава се от останалите по това, че има класа. Вчера показа, че ако поиска, може да ги сложи всичките в малкия си джоб, просто не обича караници.

Надежда ми е сладка на моменти, точно нейната инфантилност ми я прави симпатична. Постъпката й вчера беше кофти, струва ми се доста егоистична.

Надя за мен е голямо разочарование - изключително красива и интелигентна. Но много провокативна и хаплива. Сякаш й доставя удоволствие да напада другите и да им гледа сеира. Това лично мен ме отблъсква от нея, харесвам добри хора, незлобливи. А иначе би била определено мой фаворит, и то от всички сезони.

# 1 166
Алеко колко засегнат изглеждаше в промото Laughing
"Защо ми отнемаш правото да те видя без грим?!" Laughing
Егати правата има Laughing

# 1 167
Мисля, че имаме някакви големи очаквания от Маги, но тя освен, че уж има интелигентен вид и изглежда на зряла жена (прилича на повече от 36г), реално не се различава по акъл от Златките и т.н.. Сигурна съм, че именно дрешки, инстаграми и интервенции я вълнуват, движи се в тия среди, инфантилна е и с друга ценностна система от нашата.

# 1 168
Алеко колко засегнат изглеждаше в промото Laughing
"Защо ми отнемаш правото да те видя без грим?!" Laughing
Егати правата има Laughing
Ами представи си - прибира се след години от командировка, жена му - без грим, той решава, че е гувернантката (6 деца не са шега работа) и я пита знае ли къде е жена му Joy

# 1 169
Ако Маги беше "откраднала" Алек щяха да я изядат с парцалите.

Общи условия

Активация на акаунт