🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 123 152
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 140
Сега се сетих на кого ни прилича по говор, маниерничене, изказ и физиономия Надежда.
На доктор Неделя Щонова, последната се вихри в Денсинг старс и сега като съпоставям двете
са ми като клонинги, само че едната е с руса, другата с кестенява коса.

Може би двете имат действително роднинска връзка. Преди време пуснах пост със снимка, на която се вижда, че Надежда е седнала точно до дъщерята на Неделя Щонова.

Относно епизода довечера - най ми е логично Криси да разконспирира Екатерина, че е с фон дьо тен. Ще се продължи скандалната линия от вчерашната серия. Абсурд да разобличи най-близкият си човек вътре - Надежда.

# 1 141
Надежда, както и предполагах ще излезе най-хитрата лисица от всички.
То хората са казали - тихите води са най-дълбоки.

# 1 142
На мен ми е странно коя е позволила на Горджъса да я изтърка с кърпичка.

# 1 143
На мен ми е странно коя е позволила на Горджъса да я изтърка с кърпичка.

Аз не вярвам много на промото. Кой ли знае какво точно ще излезе.

# 1 144
А писахте ли кои обувки струват 3000лв, че не видях. А тези на Маги даже бяха и смотани.... Много съм зле, аз едни Naked Wolfe за 900 лв гледах и ми се видяха адски безумно скъпи, пък то имало и за 3k+!!!

# 1 145
Аз не вярвам много на промото. Кой ли знае какво точно ще излезе.
Някоя е била нацвъкана от птиче Joy и понеже това се приема на късмет, е, побързали са да и изтрият късмета Joy

# 1 146
Горджъса с нейните драми, ако живеехме в миналото щеше да е много подходяща за проверка на чаршафа след първата брачна нощ. Отвратителна персона.

# 1 147
Аз пак да питам , Надя и Алек целували ли са се?

# 1 148
Само на онази игра с целувките. Иначе не.

# 1 149
Аз пак да питам , Надя и Алек целували ли са се?
Още не, но се вижда в промото за сезона, че имат целувка. Според мен ще е тази вечер.

# 1 150
  • Plovdiv
Магда с обувките за 3к, ако беше наркоманка, нямаше да посегне към херо, та подобни внушения наистина са смешни. Има десетки физически жестове, използвани като изразни средства, целящи да подсилят дадено изказване като това с инжекцията, прерязване на вени, на гърло, рязане на глава, пробождане в сърцето и т.н. Това не значи, че използващите ги са потенциални убийци, самоубийци или в нейния случай - наркомани.

Все едно да обвиним някой, който свързва жеста с инжекцията с употреба на наркотик, а не на лекарство, за настоящ/бивш наркоман. Защото на мен например първата ми асоциация, като направи жеста, беше за инжекция с адреналин, а не на наркотик.

ама аз не съм казала такова нещо,просто попитах дали видяхте жеста?какво иска да покаже Маги  с него,не го разбирам?

# 1 151
  • тук и там
Скучен беше епизода снощи. Миналият сезон бях от отбор"Елена", сега не симпатизирам на нито една и нямам фаворитка. Разбрах,че Маги би живяла скромен живот..Мда, направо си представих човек който дава по 3000 за едни обувки, и по толкова за една рокля, а има  цял гардероб  - как започва да се облича от Ейч и Ем..Колкото до малкото апартаментче, то и в Париж апартаментчетата са малки нали..Хич не мисля ,че живее в панелка , вероятно е в луксозна кооперация, я затворен комплекс , я нещо подобно..Злобни бяха коментарите на Йоана, Надежда , Мария около басейна, но за мен са 90 процента верни и са близо до това, за какво е влезнала Маги и че се цели високо(по-високо от един  Алеко).
Надежда и Горджъса не знам въобще какво дирят още там- грам не са му привлекателни и интересни на ергенЯ. Нанка разправя колко  е добра и справедлива, и би дала поне 5 минути на момичетата -ако била на мястото на Мария, ама хич не се посвени да отнеме времето и на Киара и на другите, да не говрим за непочтенният начин по който го направи. Йоана твърде много се занимава с Маги, а не гледа собственото си представяне, докарва и на поведение и на външен вид на някоя наборка на Магда.  .Катето верно е в сянката на кака Магда. За Валерия съм писала-твърде евтино излъчване и поведение има .Марийка -руска школа от всякъде..Тя ще обожава и уважава Муж, (поне за известно време, ), и ще прави всичко за да се чувства той удобно-но този Муж няма да  е кой да  е, абсурд да се даде евтино.Ми  и аз да бяха на мястото ня Алеко, нямаше да мога да си избера мома от наличният материал.

# 1 152
Надя и Йоана са страшно злобни ,не знам как могат да се държат като селски клюкарки .  Много ми е интересно не помнят ли какво говорят или нямат никаква реална представа за себе си , Надя все ще разобилчава някой , Йоана коментира коя е злобна.

# 1 153
защо си мислите, че Маги ги е дала парите за маратонките баленсиага, които Йоана също има? Всъщност са под 2000.

Най-нормалното нещо, щом е била в дългогодишна връзка с милионер е да получава подаръци. То и мъжете на средна заплата също подаряват подаръци на половинките си. Учениците също подаряват дребни неща. Всеки според размаха си. Сигурна съм, че ако всички мъже бяха милионери, можеха да купуват маратонки за 1000 и малко на половинките си.

Не мисля, че Йоана й завижда толкова за материалната сума на вещите, колкото че това е подарък. Сами виждаме, че Йоана има по-скъпи вещи от Магдалена. Едно е сандалки шанел, друго е маратонките на Маги. Йоана разхожда и ролекс на ръката си.  Може би Йоана я е яд, че тя или събира пари за скъпите вещи или си купува китайски реплики, докато Магдалена получава оригинални неща като подаръци от гаджето си.

Каквато и да е причината завистта не й отива. не отива на никого.

# 1 154
Надежда уж неконфликтна, а общува с най-конфликтната дива и нито веднъж не се опита да я спре, да й направи забележка.
Тази е много прикрита. И успя да се прикрие цяло предаване, тук там с някоя малка излагация, но като цяло да се опазиш от толкова жълто предаване, при положение, че си една от фаворитките на Алек и би трябвало да си постоянно в полезрението...
Тук не обичат зодиите, но аз да си кажа - типично поведение за лъв! Влиза някъде, тихо, кротко, прави приятно впечатление, приемат го и стой та гледай след това! На главите ще им се качи, за да постигне каквото си е наумил и странното винаги е, че никой не се изправя пред него да го скастри, да му каже какво мисли, да го озапти. Просто го оставят да си царства и никой нищо не казва.Как и защо, не разбирам, но е факт. Един лъв никога няма да направи каквото трябва, ако то не е и каквото той иска.

Общи условия

Активация на акаунт