🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 123 152
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 125
Това с  вагона с книги между Надежда и Горджъс...не го схванах. И двете не ми изглеждат като много четящи персони. Е, Горджъс е чукча писатель, ама това е друго.

Е, Надежда е 2 вагона книги по-умна от тази, каквато и да е.

Какъв писател е тая като даже не може да направи правилно изречение? Говори с някакъв диалект ужасен.

# 1 126
А, на мен ми е много интересно, каква е тази симбиоза между Надежда и Горгонджъс? Това приятелство между тях двете ми е толкова абсурдно, че все още ми е трудно да си го обясня. Аз не ги следя по социалните мрежи, но някой беше споменал, че Надежда има много лигави приятели и не спирала да се лигави по разни сторита.
Въпреки всичко, между Горгонджъс и Надежда, има два вагона книги. Надежда уж неконфликтна, а общува с най-конфликтната дива и нито веднъж не се опита да я спре, да й направи забележка.
Тази е много прикрита. И успя да се прикрие цяло предаване, тук там с някоя малка излагация, но като цяло да се опазиш от толкова жълто предаване, при положение, че си една от фаворитките на Алек и би трябвало да си постоянно в полезрението...

Горджъс е тази, за която се хващат аутсайдерите (и те за нея). По тази линия стоеше и с Милена.
Надя и Йоана пък я взеха (Горджъса) в тяхната групичка, защото е по-добре да я манипулират да напада другата групичка, отколкото да пили на техните глави.
Иначе всичко й се подиграват, като се развряка Joy

Мен ми направи впечатление вчера след срещата на Надежда и скромното й обяснение, тя и Горджъс станаха и тръгнаха като първи приятелки. А, някой беше споменал, че и до днес са приятелки. Просто ми е много странно какво ти дава подобно приятелство с такъв човек.

''Коалицията'' на Надежда е наистина от аутсайдерите. Което ме навежда на мисълта, че тя няма самочувствието да се коалира с по-силните момичета.
Не знам, не знам. Нещо не мога да й хвана спатиите. Трябва някой да я чукне и да я разпука, за да покаже повече. Ама няма да стане като гледам. Вчера беше перфектният шанс, който едва ли ще се повтори.

# 1 127
Това с  вагона с книги между Надежда и Горджъс...не го схванах. И двете не ми изглеждат като много четящи персони. Е, Горджъс е чукча писатель, ама това е друго.

Е, Надежда е 2 вагона книги по-умна от тази, каквато и да е.
Не съм много сигурна, да ти кажа. Особено, разказвайки житието си, някак не ми изглежда да е много умна. По-мила, добра, възпитана - да.

# 1 128
Надежда е много хитра, трудно ще се поддаде на провокация за жалост.

Някой да ме светне имаме ли вече целувка с Надя? Че в последно време превъртам срещите на дивачето.

# 1 129
Надежда просто е на страната на всеки, който е против Маги. Безумно ревнува само от нея. Маги също усеща Надежда , като единствена силна съперница (не твърдя да е за сърцето на Алекс, просто за статута "любимка" при това по-скоро на публиката (демек бъдещите клиенти, обожатели и так далее) Двете са се вперили една в друга и не виждат Йоана, Мария и Надя , как се промъкват бавничко и методично в гръб

# 1 130
А и двете ме са нищо особено.

# 1 131
Магда с обувките за 3к, ако беше наркоманка, нямаше да посегне към херо, та подобни внушения наистина са смешни. Има десетки физически жестове, използвани като изразни средства, целящи да подсилят дадено изказване като това с инжекцията, прерязване на вени, на гърло, рязане на глава, пробождане в сърцето и т.н. Това не значи, че използващите ги са потенциални убийци, самоубийци или в нейния случай - наркомани.

Все едно да обвиним някой, който свързва жеста с инжекцията с употреба на наркотик, а не на лекарство, за настоящ/бивш наркоман. Защото на мен например първата ми асоциация, като направи жеста, беше за инжекция с адреналин, а не на наркотик.

# 1 132
Гледам Киара в БТВ. 🤦‍♂️ Тази е същата като Горджъса. Те я питат едно, тя тотално не схваща и започва да говори за друго. Надкаста с нея ще е мъчение. Тези я гледат встудиото и се чудят какво се случва и за какво говори

# 1 133
Киара в “Преди обед” в момента. Спомена, че и тя е имала тежки истории за разказване, но не го е направила. Била е на прага на смъртта. Претърпяла е инцидент, след който е била в кома 10 дни и вследствие на това има засегнати нерви. Като пример за последствие от преживяното даде играта им с “емпатична”

# 1 134
Девойки прелестни! Разбирам, че сте далеч по-апетитни от постните персонажи в “шоуто” Joy, но въпреки това дайте да ядем тях, вместо да се ядете помежду си.
Аз този жест го знам като преносен -  “сякаш взех допинг”, нищо общо с наркоманията

# 1 135
Магда с обувките за 3к, ако беше наркоманка, нямаше да посегне към херо, та подобни внушения наистина са смешни. Има десетки физически жестове, използвани като изразни средства, целящи да подсилят дадено изказване като това с инжекцията, прерязване на вени, на гърло, рязане на глава, пробождане в сърцето и т.н. Това не значи, че използващите ги са потенциални убийци, самоубийци или в нейния случай - наркомани.

Все едно да обвиним някой, който свързва жеста с инжекцията с употреба на наркотик, а не на лекарство, за настоящ/бивш наркоман. Защото на мен например първата ми асоциация, като направи жеста, беше за инжекция с адреналин, а не на наркотик.

Нещо съм пропуснала. Някой си е направил асоциация, че Магдалена е наркоманка, заради някакъв жест от вчерашния епизод?

Хора, слон ще ви докарат, вие ще кажете, че е котка - някои от вас. Фенове на конспирациите. От къде и как ви хрумват подобни неща...

# 1 136
Опитаха се да провокират скандал с играта, но нещо не сработи. Тогава измислиха да дадат тази бележка на Надежда, за да открадне време на друго момиче. Казаха на Алек къде да отиде. След това са инструктирали Екатерина да ги види. Киара да ги намери, а след като се прибра в имението за малко, са й казали "Скарай се на Надежда, хвърли чаша, разреви се", върна се и почна да рецитира фалшивия скандал. Толкова прозрачни стъпки от страна на продукцията. А накрая Горджъса без инструкции направи патардията. Joy

# 1 137
Девойки прелестни! Разбирам, че сте далеч по-апетитни от постните персонажи в “шоуто” Joy, но въпреки това дайте да ядем тях, вместо да се ядете помежду си.
Аз този жест го знам като преносен -  “сякаш взех допинг”, нищо общо с наркоманията

Само , че за повечето читатели асоциацията не е "допинг" , а надявам се конкретния потребител да е осъзнал , колко  неетично е да изплясква в общественото пространство всичко, което му хрумне. Има си някакви граници , които е редно да не престъпваме .

# 1 138
Те и на Теа и Киара нищо не казаха за същата ситуация няколко седмици по-рано. Тъй че Киара да не мрънка много - много.

Сега, като се замисля, добре се спря Нани точно на нея. 😏

Мен друго ми прави впечатление. С Киара и Теа Алек им каза, че не иска да нарушава правилата.
С Надежда ако не го бяха сгащили щеше да си седи още бая време

# 1 139
Penelope, нито вие, нито около вас изпозлват жеста, ама веднага за наркотици се сетихте. Има нещо гнило… Добре ли ви звучи? Много е лесно да се правят инсинуации.

За мен всички подобни жестове говорят единствено за беден речник, но в никакъв случай, че са част от бита на използващите ги. И Нани направи в един епизод жест с пистолет в главата.

Blindstar, да, на предните страници.

Общи условия

Активация на акаунт