🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 123 207
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Plovdiv
Жестът е тъп "изобразяващ инжектиране на хероин във вената", но е просто някаква мода, изобщо не означава, че Магдалена е хероиноманка, моля ви се. Simple Smile

Ок,щом казваш Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 10:33 от Penelope77

# 1 111
Темата рязко тръгна в някаква нова посока… направо съм в шоГ 😃 Както снощи някой се шегуваше на Магдалена, че няма деца, не ѝ пречи да е лоша майка 😂
Едно време в темата и за Валерия така пишеха. Аз ви казвам, че онези "дами" в предаването репрезентират нас, вие не ми вярвате. 😂😂😂

# 1 112
  • София
Ох, този сезон става все по-скучен, а образите вътре - все по-неприятни. Ще отбележа малкото хубаво - хареса ми как Катя се отстоя вчера пред Горджъса, която беснееше като дива селянка.

Надя - продължава да е противна интригантка. Права е Валерия, че характерът я загрозява.
Йоана - изпусна си нервите и се развряка. Струва ми се една от по-стойностните жени този сезон, но като й гледам приятелката...
Мария - с това обожание става досадна. Ирина вайбс. На Алекс му беше скучно да я слуша, та я нацелува за да мъкне.
Горджъса - какво да я коментирам. Все по-противна всеки епизод, от ужасен външен вид (кой би се гримирал при нея?) до супер селско поведение. Всеки път се надявам да я махнат, и всеки път я държат, защото успява да удари ново дъно на излагацията си.
Магдалена - понякога е много добра в спор, но като цяло е супер куха. Едната мутреска школовка й е плюсът.
Валерия - прекалено се оплита в лъжи и няма капацитета да се опълчи на змиите отвъд нагли погледи и евтини обиди. Все пак това ги ръчка, което ми доставя удоволствие.
Надежда - ох, ами скучна ми е. Може би най-културната вътре, не й е там мястото, но все пак ми е нелепа с Алек. Фалшивее ми с бебешкото говорене и опитите да го играе "младежка".
Киара - отдавна й беше време да си ходи.

# 1 113
В нета изтече снимка на Горджъса без грим. Ми...и без червило е зле. Но поне не е отказала да го свали.

# 1 114
А, на мен ми е много интересно, каква е тази симбиоза между Надежда и Горгонджъс? Това приятелство между тях двете ми е толкова абсурдно, че все още ми е трудно да си го обясня. Аз не ги следя по социалните мрежи, но някой беше споменал, че Надежда има много лигави приятели и не спирала да се лигави по разни сторита.
Въпреки всичко, между Горгонджъс и Надежда, има два вагона книги. Надежда уж неконфликтна, а общува с най-конфликтната дива и нито веднъж не се опита да я спре, да й направи забележка.
Тази е много прикрита. И успя да се прикрие цяло предаване, тук там с някоя малка излагация, но като цяло да се опазиш от толкова жълто предаване, при положение, че си една от фаворитките на Алек и би трябвало да си постоянно в полезрението...

# 1 115
Къде видяхте, че Йоана в инстаграма си показва марката? Аз виждам 21 снимки от различни места, не виждам обувка, обърнат хастар на чанта  Rolling Eyes

Или може би е изтрит?

Ами сега ми стана интересно и на мен като се отвори темата и й влязох в профила. Погледнах първите 10-ина снимки: чанта, която прилича на Balenciaga, на друга снимка - чанта Coach. Като цяло, като имам представа заплащането на стюардесите, възможно е да са ментета. Ако не са - айде като много й знае устата, да каже тя откъде пари за такива чанти, ако са оригинални и защо си ги купува, след като се има за обикновено момиче, а не материалистка. Ако изобщо си ги е купила сама и не е и тя нечия държанка Joy Намирисва ми просто на завист към Магдалена, че има повече маркови неща от нея.

Отделно е казвала, ако не греша, че е станала стюардеса, за да може да пътува. Т.е. донякъде и тя да си осигури безплатни пътувания, после се присмива на Магдалена. Дали някой богаташ, дали фирмата в която работиш ще ти плаща пътуванията - детайли само.

# 1 116
А, на мен ми е много интересно, каква е тази симбиоза между Надежда и Горгонджъс? Това приятелство между тях двете ми е толкова абсурдно, че все още ми е трудно да си го обясня. Аз не ги следя по социалните мрежи, но някой беше споменал, че Надежда има много лигави приятели и не спирала да се лигави по разни сторита.
Въпреки всичко, между Горгонджъс и Надежда, има два вагона книги. Надежда уж неконфликтна, а общува с най-конфликтната дива и нито веднъж не се опита да я спре, да й направи забележка.
Тази е много прикрита. И успя да се прикрие цяло предаване, тук там с някоя малка излагация, но като цяло да се опазиш от толкова жълто предаване, при положение, че си една от фаворитките на Алек и би трябвало да си постоянно в полезрението...
Двете са в една стая. Така се сприятеляват обикновено в реалититата. Спрямо разпределението на леглата. Туджаров е съветвал Дени да внимава до кого ляга, защото така започват коалициите. Wink

# 1 117
Двете са в една стая. Така се сприятеляват обикновено в реалититата. Спрямо разпределението на леглата. Туджаров е съветвал Дени да внимава до кого ляга, защото така започват коалициите. Wink

Те и други спаха в една стая, но не станаха приятелки.

# 1 118
Това с  вагона с книги между Надежда и Горджъс...не го схванах. И двете не ми изглеждат като много четящи персони. Е, Горджъс е чукча писатель, ама това е друго.

# 1 119
Същото абсурдно приятелство като между Катя и Валерия. И кака Магда се набута за цвят от немай къде.

# 1 120
Забелязахте ли Маги снощи когато каза на Екатерина как погледа на Алек и подействал като инжекция в ръката?И показа движението на инжектиране във вената???

Тоест?
Какво искаш да кажеш?

превърти и ще видишТя просто се изпусна.

Щом само Вие сте си направили асоциация с това което твърдите, явно само на Вас ви е типично и присъщо.
Хайде да си плюем и коментираме шоуто такова каквото е без излишни клевети . В България , явно всеки може да бъде изкаран всякакъв , без особени последствия , което е супер страшно и опасно .

# 1 121
  • София

Горджъс е тази, за която се хващат аутсайдерите (и те за нея). По тази линия стоеше и с Милена.
Надя и Йоана пък я взеха (Горджъса) в тяхната групичка, защото е по-добре да я манипулират да напада другата групичка, отколкото да пили на техните глави.
Иначе всичко й се подиграват, като се развряка Joy

# 1 122
Това с  вагона с книги между Надежда и Горджъс...не го схванах. И двете не ми изглеждат като много четящи персони. Е, Горджъс е чукча писатель, ама това е друго.

Е, Надежда е 2 вагона книги по-умна от тази, каквато и да е.

# 1 123

Горджъс е тази, за която се хващат аутсайдерите (и тя за тях). По тази линия стоеше и с Милена.
Надя и Йоана пък я взеха (Горджъса) в тяхната групичка, защото е по-добре да я манипулират да напада другата групичка, отколкото да пили на техните глави.
Иначе всичко й се подиграват, като се развряка Joy
Освен това и Милена беше в стая с Нани и Горджи. Те и със Силви бяха близки, докато не изперка тотално.

# 1 124
Никакви вагони книги разлика няма. Образът на Надежда е пощаден, за да е контрапункт на Магдалена и да се вкара уж някаква драма между двете. Накрая монтажът решава дали и как някой се е излагал.

Общи условия

Активация на акаунт