🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 551
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Те си обясниха какво имат предвид, аз ги и разбрах. Защо тук се тълкува по друг начин, ми е непонятно.
но коментарите целяха друго - да покажат колко престорена е Маги
Е, явно капацитетът им толкова на кокошките, и вместо да извадят очи са изписали вежди Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 096
Надежда изгуби позиции пред Алек според мен с това, че сподели как сина и е бил подтискан от тогавашния и тъпкач, а тя просто е стояла и гледала. Изобщо не я харесвам нито външно, нито вътрешно.
Тя, Йоанна и Надя са като сестрите на Пепеляшка Joy

# 1 097
  • Варна
Да, обясниха, колко са възмутени, че Магдалена си купува рокли и обувки за по три бона, пък живеела под наем.
То щото е много умно да се заробиш 20-30 години да плащаш на банката.

# 1 098
  • Бургас
Къде видяхте, че Йоана в инстаграма си показва марката? Аз виждам 21 снимки от различни места, не виждам обувка, обърнат хастар на чанта  Rolling Eyes

Или може би е изтрит?

# 1 099
Опитаха се да засегнат сериозната тема за партньора емоционален насилник. Ама не се получи, тъкмо стана сериозно и обвиненията как я обвинявал Нанка, че е лоша майка и тя развали драмата с тая паста за зъби 😃😃😃

# 1 100
  • Бургас
Горканките, защо ли са търпели? Така като ги гледам не са толкова смотани и глупави, нито беззащитни.Владеят необходимите мурафети.Все пак който плаща, той поръчва музиката, това със сигурност го знаят.

# 1 101
Такъв тип видеа гледах преди време, за да си успокоявам нервите: 😁

# 1 102
Да, обясниха, колко са възмутени, че Магдалена си купува рокли и обувки за по три бона, пък живеела под наем.
То щото е много умно да се заробиш 20-30 години да плащаш на банката.
Защо трябва да плащаш на банката? Ти ако можеш да си купуваш парцали за хиляди левове, значи няма да е нужно  кой знае колко време да си купиш и жилище. Плащаш ( ти или плащача) в кеш и готово. Но то си е нейна работа. Аз като мома обитавах 5-стаен апартамент сама и се чувствах много странно.

# 1 103
На коктейла като разбраха, че няма да ходят на среща с Алеко, кака Магда пак жестоко преиграваше, как само една прегръдка имала нужда, само за 2 мин. Според мен даже и Валерия и Катето ѝ се издразниха на лиготиите.

# 1 104
Здравейте, първи пост ми е,  не отговарям на въпроса и не знам правилата на блога, но отчаяно търся бялата рокля на Маги от снощи. Някой знае ли марката, модела или къде мога да я намеря.
Благодаря предварително, във Вас ми е надеждата!

# 1 105
Честно казано, не смятам за толкова фрапантно, че Маги си влага парите в дрехи, а не в апартамент. Има хора с различни идеали и виждания, не всеки държи на собствено жилище. Пък и със сигурност очаква, че някой богаташ ще я вземе, та е ясно защо тази инвестиция 'и изглежда незначителна.

# 1 106
Защо тук се тълкува по друг начин, ми е непонятно.
Доколкото разбирам - защото са го направили по най-глупавия и елементарен начин, пречупен през призмата на собствените им възможности и комплекси. В противен случай едва ли толкова хора щяха да пресъздадат разговора по този начин

# 1 107
Надежда щеше да ми е фаворит, но и тя много се лиготи. Но иначе за мен тя е най-хубавата там, макар че и на нея нещо ѝ има на носа, не знам дали е пипан не много успешно и затова. Явно Сашо си я харесва най-много де.
Какво да и има на носа, нищо му няма! 😂
Скрит текст:

Оле 😳 ем….добре, пипана е яко, няма лошо де, завиждам ѝ за резултата, но носът според мен са го предобрили 😂

Повечето мацки от всичките сезони досега не са обикновени Пепеляшки, а все с процедури, възможности, скъпи парцалки, пътувания и пр. Да се чуди човек що тъй са сингъл, еле пък на 35+. Дали се записват само за да се възползват от популярността, не знам, но със сигурност някои доста се излагат според мен, не че някои ме пита де 😅 но пък това ни дава право да си ги обсъждаме както си искаме, тука и по принцип. Честно казано, доста нещастни ми се струват тия девойки, пък не е хубаво на нещастни хора да им се подиграваме ама ей го на. На мен всичките са ми безкрайно неприятни, вече и Надежда 😂

# 1 108
Откъде разбрахте, че Маги живее под наем?

# 1 109
Тя си каза.

Общи условия

Активация на акаунт