🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 532
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Plovdiv
Вече не издържам да не се включа, защото явно представата за къмпинга е сведена до соц брезентови палатки от преди 40 години.
В днешно време запален по къмпинг човек без значение дали на палатка или кемпер може да се оборудва супер луксозно и цената на хубавата екипировка значително минава All inclusive хотелите у нас. Понеже съм отчасти в тази сфера, цената на прилична семейна къмпинг палатка спокойно минава 1500-2000 лв. За кемпер изобщо няма смисъл да се коментира - хубав, с обзавеждане. А дори палатката с пълно обзавеждане - шатра, мебели, легла/постелки, чували, допълнителна шатра за баня/WC и всички аксесоари често минава 10 бона.
Да не говорим, че в днешно време условията по хубавите къмпинги
най-вече, ако си имаш всичко от една идея по-висок клас, са доста добри - ако човек харесва да прекарва повече време на слънце и да спортува, или е фен на чист въздух и разходки - преспокойно може да се екипира така, че нищо да не му липсва.

Маги според мен това си представя като казва че би отишла на къмпинг и палатка.Това си е пак стандарт.Ако гледате Йоана Йоко, Тея и Наум-направиха си кемпери и си обикалят с тях.Много други известни също имат каравани и си ги оставят по луксозни къмпинги, така си карат цяло лято на море.

и да готви по 3 пъти на ден?Вместо на нея да и сервират, тя да сервира?Маги?

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 12:15 от Penelope77

# 1 081
И аз преди време повдигнах въпроса за цвета на очите на Надежда. Прави ми страшно силно впечатление, че и той е фалшив, сигурно е с цветни лещи.

Надежда - вълк в овча кожа. Но дори тук повечето не виждат проблем в поведението й. Ако Магда или Валерия бяха направили това, което Надежда снощи, сигурна съм че щеше да стане война. Хитрата хиена Надежда просто си прави интригите тихомълком с физиономия на божа кравичка и никой не смее да й гъкне. Катето ги разби, затова полудяха и Йоана, и Криса, ядосаха се, защото Катето ги хвана по бели гащи лицемерките. И да, Йоана наистина крещеше по едно време, когато Магда й направи забележка да не вика. Надежда има много по - скъпи неща от Магда, нов скъп салон, защо ония квачки не отидат да се заяждат с нея и да я питат откъде са й парите. Имам 2 приятелки със модерни салони, ами на едната й струваше малко над 500 хил. да го отвори, а на другата над милион. Откъде духовната нематериалистка има толкова средства. А там край басейна страшно много ме изнервиха четворката. "Идеалистката" Надя твърдеше, че Магда на 36 нямала собствено жилище, това не ми звучи особено духовно. И Йоана как ми се напъваше да спори. Тя откъде знае кое колко струва щом не е "материалистка". Отишли в тв предаване да се рекламират и продават, обаче били духовни идеалистки, толкова прости и елементарни същества не бях срещала скоро. Всички сме материалисти в една или друга степен и това не е нещо лошо. Да имаш скъпи дрехи не те прави бездуховен. Магда не трябваше да им се обяснява каква кола кара и къде живее.
Надежда, както и вероятно всички в предаването, са меркантилни. На Надежда сигурно не скачат, защото е по-приятен човек. Хората не могат да бъдат обективни.

# 1 082
Ще си купи жилище Мага, сега не е момента просто, а преди цените да скочат, не е била на тоя акъл.
Нормално ми се струва, тя не е от бобрите, решени да се окопаят на всяка цена, в небето хвърчи още.

# 1 083
салони за милиони... Joy
Надежда милионерката ще се вземе с младият милионер Сашко значи, да обединят милионите..

# 1 084
Надежда нали е безработна? Ок ,сигурно бившият и праща издръжка на детето, но ако плаща и на нея,не значи ли ,че и тя е държанка? А откъде пари за салона? Интересно ми е.

# 1 085
Аз се разболях и изпуснах епизода. Къде мога да го гледам? Макар, че от темата разбрах какво е ставало но има моменти, които бих искала да видя.

# 1 086
Penelope77, те си ходят по ресторанти из курорта, не седят да готвят освен, ако попринцип не ги кефи точно това. Има хора - мерак им е да готвят сред природата, това дори е специфично хоби - outdoor cooking, има курсове за това. Има си преносими bbq-та, огнища, чугунени сачове и тн - екипировка за готвене на открито. Ако не ти е мерак - излизаш си всяка вечер на различен ресторант. Част от кефа за къмпингарите е свободата да са на различно място всяка вечер, а не да киснат в ресторанта на хотела да се редят на шведската маса. Това у нас, в чужбина къмпингите си вървят с ресторанти, а понякога в по-луксозните дори с личен прислужник, който се грижи за интересите ти. Има осигурени активности ала езда, голф и прочие. Не ги мислете. Grinning

# 1 087
Да даваш пари на майката на детето няма нищо общо с "държанка", моля ви

# 1 088

По-случайност знам и къде живее Маги-живее в луксозна сграда в София, но в мейна защита тя не каза, че живее в панелка-а в малък апартамент под наем-т.е, за тези две неща Маги не излъга.
Освен това наистина беше тъпо от страна на Йоана да я атакува за вещите, които притежава при положение, че тя явно има дори по-скъпи обувки от нейните.

Изненадана съм колко от вас не са разбрали за какво става дума. Проблема не беше в скъпите дрехи, а твърдението на Маги, че можела да живее без пари. Явно не виждате иронията в това да живееш в малък апартамент под наем, но да носиш скъпи парцали и да твърдиш, че можеш да живееш бедно.
И както казаха някои момичета, тъпо е да инвестираш в дрехи, когато си в нейното положение.
Йоана работи като стюардеса и по всяка вероятност е много по- добре платена и никога не е парадирала със стандарта си на живот.

# 1 089
Не знам защо всички са се притеснили за това как Маги ще отиде да палатка?
Ще отиде и още как - дори ще се се прави, че й харесва, ако това е цената да бъде с мъж, за който е преценила, че си заслужава усилието. На мен тя ми изглежда като жена, която знае какво иска  и за това е готова да си "плати" съответната цена. Самата тя каза, че е имала връзка, в която се е обезличила и започнала да живее  живота на партньора - виждала се с неговите приятели, правела това, което на него му било приятно и т.н. Като гледам да "работиш" по 16 часа в заведението на бившия си също е е да започнеш да живееш неговия начин на живот. Та така - ще си ходи на палатки, ще се прави, че се кефи на романтиката и простите неща, а през другото време ще си очаква подаръците и желания от нея стандарт. Не е изобщо толкова страшно и едва ли е първото не до там приятно нещо, което се е налагало да изтърпи за да бъде с някого. Сега отделен е въпроса, че Алек няма доходите, които на нея са й необходими и тя изобщо няма и да се пробва.

Аз съм много изостанала, но не мога да си представя едни маратонки да струват 3000 лв - ако някой знае каква марка са, ще ми е любопитно да ги разгледам. А за това в какво е инвестирала, аз лично не смятам, че тя има големи доходи за да може да ги инвестира - дрешките и обувките са от подаръци, не е имала парите в кеш и от там нататък да е решавала как ще ги разпредели: за жилище, забавления, хоби, дрехи и други.

# 1 090
Цитат
uthor=Alucard ]
Маги това си дрънка. И аз мога да кажа, че съм "Мис България", ама вярно ли е, не е ли няма как да разберете. Както ние няма как да разберем какъв е вътрешният свят на Маги. Можем само да анализираме начина ѝ на живот. В случая тя иска да е независима жена, твърди, че е такава, пък работи в заведението на любовника си / бившия (не разбрах). Иска да води тих и скромен живот, пък носи обувки за 3 К. Ами какви сигнали праща... Както и да е.
Скромен по мое време , беше човек , който не обича да парадира и да се хвали , а не беден и нищотен. Разбирам те защо не я харесваш , наистина е ужасна актриса и играе зле сценария , който и е подсказала Елена , но ми е доста по -човечна от останалите . Не казвам добра , умна и свръх морална . Иначе ми е прототип на Валерия от сезон две , което е най-големият комплимент от Елена спрямо първата. Единствено , грешно я е подучила ,да се прави на лудо влюбена. Нито една от победителките в сезоните и наши и чужди които съм гледала , не е била "най -влюбената " в ергена.

# 1 091
всички се хванаха за парцалките да спорят, но една не се осмели да попита откъде пари за пластичните корекции..
нали не била суетна Маги, що си прави безброй корекции тогава, м?

# 1 092
но коментарите целяха друго - да покажат колко престорена е Маги
Е, явно капацитетът им толкова на кокошките, и вместо да извадят очи са изписали вежди Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 093
  • Бургас
Надежда забравих да коментирам.Каква е хитруша, "котенце-лъвче", типично.Ще сгази и стъпче всички за да постигне своето, на всяка цена, с всякакви методи.Като другото "лъвче", но тук е по-обиграно и обмислено.И актьор добър.За Лъва винаги най-доброто, най-скъпото и най-лъскавото, а Алек изобщо е не е това, но винаги трябва да се печели всяко състезание.

# 1 094
  • Plovdiv
Penelope77, те си ходят по ресторанти из курорта, не седят да готвят освен, ако попринцип не ги кефи точно това. Има хора - мерак им е да готвят сред природата, това дори е специфично хоби - outdoor cooking, има курсове за това. Има си преносими bbq-та, огнища, чугунени сачове и тн - екипировка за готвене на открито. Ако не ти е мерак - излизаш си всяка вечер на различен ресторант. Част от кефа за къмпингарите е свободата да са на различно място всяка вечер, а не да киснат в ресторанта на хотела да се редят на шведската маса. Това у нас, в чужбина къмпингите си вървят с ресторанти, а понякога в по-луксозните дори с личен прислужник, който се грижи за интересите ти. Има осигурени активности ала езда, голф и прочие. Не ги мислете. Grinning

Гугъл благодаря ти за разяснението,но сцената с рязането на доматките и чушките мисля ,че показа на Маги че тя ще трябва да върши всичко това за любимия и мъж и видяхме с каква неохота и досада го направи.Май ще се размине с личния прислужник в луксозния къмпинг.

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 12:12 от Penelope77

Общи условия

Активация на акаунт