🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 015
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Надя един път не смени прическата, път по средата и едното ухо навън, получава се неестествена асиметрия. Или да премести пътя, или да скрие ухото.

Магдалена няма дете.

# 736
Не че нещо, ама баленсиага не е толкова “скъпа” или “луксозна” марка… поне не и в моите очи, може аз да бъркам

Йоана пита Магдалена за маратонки, които тя също има, но в друг цвят? И тя е от интелектуално възпрепятстваните
Скрит текст:
Йоана явно бая се е впечатлила от маратонките, щом след ергена си е купила и тя. Права е Маги, не са 3к, 900 евро са.
имам чувството, че Йоана яко избива комплекси като си снима емблемите на марките в инстаграм. Нормално ли е да си обърнеш чантата надолу и да й снимаш дъното, за да видим, че марката е баленсиага?
https://www.instagram.com/p/C5lQ-UYtRUg/?img_index=5

За мен Йоана и Надя са злобни и завистливи бабички със закостеняло мислене, затворени в тела на 25 годишни момичета

# 737
Магдалена има дете, както Надежда. Защо се обсъжда, че няма семейство и гони последен влак, странно е 🧐

Аз също съм останала с подобно впечатление, но тя никак не споменава детето. Странно, защо ли?
И как работи по 16 часа, след като има дете?

# 738
Тая кокошка ахка и охка като че ли Алеко има нотариален акт за къщата и лично е забъркал манджата. Тея всички са за НАТФИЗ.

# 739
  • София
В грешка сте, няма дете Маги.

# 740
Алеко хич не беше очарован от плана тая вечер, ама смени веднага настроението, страшен позьор е и той 😂

# 741
Абе, откъде дойде това, че Маги има дете? Няма.

# 742
Какво, нещо недоразбрах ли, че Мария не познава часовник със стрелки?

# 743
Вече не издържам да не се включа, защото явно представата за къмпинга е сведена до соц брезентови палатки от преди 40 години.
В днешно време запален по къмпинг човек без значение дали на палатка или кемпер може да се оборудва супер луксозно и цената на хубавата екипировка значително минава All inclusive хотелите у нас. Понеже съм отчасти в тази сфера, цената на прилична семейна къмпинг палатка спокойно минава 1500-2000 лв. За кемпер изобщо няма смисъл да се коментира - хубав, с обзавеждане. А дори палатката с пълно обзавеждане - шатра, мебели, легла/постелки, чували, допълнителна шатра за баня/WC и всички аксесоари често минава 10 бона.
Да не говорим, че в днешно време условията по хубавите къмпинги най-вече, ако си имаш всичко от една идея по-висок клас, са доста добри - ако човек харесва да прекарва повече време на слънце и да спортува, или е фен на чист въздух и разходки - преспокойно може да се екипира така, че нищо да не му липсва.

# 744
Скрит текст:
Йоана пита Магдалена за маратонки, които тя също има, но в друг цвят? И тя е от интелектуално възпрепятстваните
Скрит текст:
Йоана явно бая се е впечатлила от маратонките, щом след ергена си е купила и тя. Права е Маги, не са 3к, 900 евро са.
имам чувството, че Йоана яко избива комплекси като си снима емблемите на марките в инстаграм. Нормално ли е да си обърнеш чантата надолу и да й снимаш дъното, за да видим, че марката е баленсиага?
https://www.instagram.com/p/C5lQ-UYtRUg/?img_index=5
За мен Йоана и Надя са злобни и завистливи бабички със закостеняло мислене, затворени в тела на 25 годишни момичета

Е, сега. Ние слушаме техните лични разговори. Ти с твоята приятелка не си ли клюкарстваш на воля?
Мнението ми, че са злобни и завистливи е базирано на общуването им в група с други момичета.
честно да ти кажа с моите приятелки не клюкарим със злоба. аз и не завиждам.

Това, че Надя и Йоана намериха приятелка една в друга им изиграва лоша шега, свалят гарда и си показват истинските лица.

# 745
Абе, откъде дойде това, че Маги има дете? Няма.

Може да е моя грешка. На плажната разходка не спомена ли, че има дете?

# 746
  • Варна/Амстердам
Ох, обаче мен от известно време насам Ауек много ме дразни. Grin
Като започне на всяка да говори колко е специална, как го пали, колко е зашеметяваща...и все с един сериозен тон Unamused

# 747
...всъщност може всяка от тук пишещите да си помисли как би се чувствала с 10-години по-млад мъж и може би ще разбере какво имам предвид.
Ами... чудесно се чувства.

# 748
  • София
Магда в лоша майка,  хайде не спорете сега… работи, по предавания ходи, само дете няма, ама това няма значение - нека се съгласим, че е лоша майка. Grinning

# 749
Магдалена не ми харесва с пусната коса. Не й ходи нещо...

Общи условия

Активация на акаунт