🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 020
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 720
Ето, Магда злобее. Не ли?

# 721
От двете фаворитки Надежда изглежда и се държи много по-непринудено и естествено, но нещо не усещам истинска тръпка с ергена. Не че и при Маги я усещам. Миналата година се усещаше и при двете фаворитки. Да не говорим, че имам чувство, че сезонът мина, а гледаме все срещи с Маги и Надежда, много взе да се изтърква всичко. Срещите не са като специални събития, а като пълнеж за скандалите.

# 722
Надето леко като бавноразвиваща се разсъждава... Ми говори от собствен опит, како, че ставаш жалка вече. Като се сдобиеш с дете, ще разбереш много неща.

# 723
Горджъса е наистина много зла, че и грозна.

# 724
  • Paris
На мен срещите с Надежда ми се струват доста фалшиви. Тя винаги ми е била фалшива, но сега ми се струва, че няма и химия между тях.

# 725
Аз съм назад, но Криси, Йоана и Надя отново ми правят много лошо впечатление. Аз разбирам какво имат предвид за Маги, сигурна съм, че няма да се завре в каравана, НО това непрекъснато мелене, самоизтъкване на нейн гръб и непрекъснати обиди е просто грозно.

Маги си е такава, ама те и другите си изглеждат точно такива. Само Надя мога да си я представя до някоя каравана, ама щом е решила да става инфлуенсър, най-вероятно повече бленува някой и на нея да подари диамантена гривна. Криси видимо завижда за предполагаемия стандарт на Маги. Йоана е просто лицемерна, въобще не изглежда като човек, който се лишава. Grinning

# 726
Еми прави са, не е най-отговорното нещо да си оставиш детето, за да си в реалити “търсейки любовта”🤣

# 727
Йоана пита Магдалена за маратонки, които тя също има, но в друг цвят? И тя е от интелектуално възпрепятстваните
Скрит текст:
Йоана явно бая се е впечатлила от маратонките, щом след ергена си е купила и тя. Права е Маги, не са 3к, 900 евро са.
имам чувството, че Йоана яко избива комплекси като си снима емблемите на марките в инстаграм. Нормално ли е да си обърнеш чантата надолу и да й снимаш дъното, за да видим, че марката е баленсиага?
https://www.instagram.com/p/C5lQ-UYtRUg/?img_index=5

За мен Йоана и Надя са злобни и завистливи бабички със закостеняло мислене, затворени в тела на 25 годишни момичета

# 728
  • Paris
Тази година има хубави рокли на Радичев ли са или?

# 729
Скрит текст:
Йоана пита Магдалена за маратонки, които тя също има, но в друг цвят? И тя е от интелектуално възпрепятстваните
Скрит текст:
Йоана явно бая се е впечатлила от маратонките, щом след ергена си е купила и тя. Права е Маги, не са 3к, 900 евро са.
имам чувството, че Йоана яко избива комплекси като си снима емблемите на марките в инстаграм. Нормално ли е да си обърнеш чантата надолу и да й снимаш дъното, за да видим, че марката е баленсиага?
https://www.instagram.com/p/C5lQ-UYtRUg/?img_index=5
За мен Йоана и Надя са злобни и завистливи бабички със закостеняло мислене, затворени в тела на 25 годишни момичета

Е, сега. Ние слушаме техните лични разговори. Ти с твоята приятелка не си ли клюкарстваш наволя?

# 730
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Струва ми се, че Алеко е направил бузки като хамстер.
Роклята на Маги, цвят, материя, кройка много ми харесва.
Катето също е с прекрасна рокля и визия.
На Валерия роклята също много ми харесва.

# 731
Криска е усетила всенародната любов- заключени коментари във ИГ. Иначе не е лабилна и е много силна психически....🤣🤣🤣

# 732
  • Тайланд
Нанито я е мачкал някакъв софийски боклук, че "била от провинцията" и че "била в саксия гледана" - отврат!
Нанче, женен съм и нямаш повече пари от мен, няма да се разведа заради тебе, ама ще те осиновим и тебе и сина ти! Идвай тука! Ще ти намерим мъж ако тоя галфон Алеко не те вземе!

Последна редакция: ср, 24 апр 2024, 21:49 от TraumaTeam

# 733
Магдалена има дете, както Надежда. Защо се обсъжда, че няма семейство и гони последен влак, странно е 🧐

# 734
Момичета, как върви коктейла? Врътнахте ли си по една запетайка на челото? Наденахте ли роклята за 3000 лв? А чепика за 2000 лв?

Общи условия

Активация на акаунт