🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 086
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 705
Всичко е менте.
Сега гледам Алек и Надежда.
Разбрал е, че Магда трябва да я държи по-надалеч от себе си. Тя е някъде на втори план.

# 706
Очевидно Магда пак успя да ви замаже очите.. тя изопачи думите и въпросите на Йоана и Киара с цел да ги изкара тях меркантилни и явно успя.

Жалко.

# 707
Много е странно. Аз също мразя меркантилни жени. Но когато си хвана гадже и хлътна яко, я засипвам със скъпи подаръци и изненади. И ние си имаме вина, за да бъдат жените меркантилни. А Киарчето, горкото....не му се получи с художествената гимнастика (щот то да не е салам - режеш и ядеш) и сега трябва да се пласира в живота по някакъв начин....и БАМ - в ЕРГЕНЪТ! Ама сипе гняз на поразия по другите. Забелязвате ли - слабите се обединиха Wink

# 708
О, много интересно!
Ако някой е живял с някого (съвместно съжителство без сватба) повече от 6 месеца по американските закони е бил женен и после следва истински развод - със съд и съответните документи. Алек каза, че 3 пъти се е изнасял. Значи...ако е живял повече от 6 месеца с някоя жена и после се е изнесъл, практически означава, че е три пъти разведен. Wink
Смуут оперейтър е Алек. Relaxed

# 709
Нани и Магда са били най-стандартни държанки. Една жена трябва да се развива, учи , за да е независима. А те седнали да ми се жалват как ги подтискали богатите чичаци, ха хах.

Последна редакция: ср, 24 апр 2024, 21:29 от Meki12

# 710
  • България
Въпросът, който Надежда засегна за следващата ѝ връзка, е доста сериозен. Първата хубава тема.

# 711
Учудващо Надя не захапа Маги. Тази Йоана пък какво държи сметка кой какво си е купил или не? Че ако иска и последните пари ще си даде за дрехи, а не за жилище. Ако тя иска жилище и това и е болката да ходи да тегли кредит и да си купи. Като се замисля сега ме е яд, че я съжалявах когато Габа и викаше сервитьорка. Явно ни се показват избрани неща, но те вътре си се знаят.
А пък това Гордъс дето се в кръстило то не фурнаджийска, ами не знам каква лопата. На тия 1.50 като ми се напули така ще я ошамаря, че силовите и тренировки ще се изпарят за секунди.
Катя била слаба и не можела да съществува сама?! Ама лелче, то ти понеже можеш сама ще си останеш.Пфу!

# 712
Надежда ми е една от най-нормалните до момента, но е такова клише ,че е много скучна за гледане...
Играела до сутринта,правела трохи на дивана,бисквитено чудовище била,от кога е модерно да сваляш мъж като се държиш като тийн? Явно съм го пропуснала този момент  Grinning

# 713
Сега гледам Алек и Надежда.
Разбрал е, че Магда трябва да я държи по-надалеч от себе си. Тя е някъде на втори план.
Защо, нанка да не говори нещо по-различно от Магда? Лигочът и е просто... джвакащо непоносим.

# 714
Абе не знам откъде взимат дрехите и техни ли са, но доста се учудих като видях Милена на груповата среща в една розова рокля, чиято марка няма да пиша, но струва 550 евро. Вярно, стара колекция, но се замислих...и в бг не се внася тази марка, поръчваш от дизайнерските сайтове. На един коктейл Маги беше с рокля на друга марка за подобна цена, отново стара колекция. Мисля си, че част от дрехите са на продукцията, доставени от аутлети и коментарите за облеклата са по заповед от продуцентите с цел продуктово позициониране.

# 715
Не че не са прави, добре са я усетили и я анализират. Но някак звучи грозно и махленско когато се изрече и то от няколко човека. Звучи като заговор и всичко зад гърба на човека, не е ок. Както иска ще си използва парите, не можеш да се бъркаш на хората и това да е мерило за непринуденост или пък доброта.
Най-красива е Екатерина.
Така е, засягат темите помежду си предварително, убеждават се една друга колко са прави понеже мислят сходно и осбено Надя много обича да има някой, който споделя нейното мнение, за да се чувства по- сигурна да го изрази гласно и после стрелят и един от аргументите е " е виж колко хора мисят така като нас, не може ти или ти да си права понеже 5 момичета мислим заедно, че ти не си, което означава, че нашето мнение е по-истинско от това, което ти казваш".

# 716
Коментирам действията на Алек, не какво говори Надежда.
Той покани Надежда първа там, където "живее". Това си е знак за Магдалена.

# 717
Магдалена е готова да отиде и да убие Тушев в момента, че не е била нейната среща в къщата на Алек. 😂😂😂

# 718
Нани май малко се френдзоунала Алуеко. Чак той се притесни от откровенията и реши да попита дали е в играта

# 719
Надежда защо не пита адашката си дали е имало "проникване"

Общи условия

Активация на акаунт