🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 163
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 690
Всички софиянци казваме на бул.Витоша - Витошка. Не съм чула никой да казва "ще ходим до Бюти зоун на бул.Витоша", примерно.
Киара не е красива, има голям нос и криви зъби.
За къмпинг има толкова скъпо оборудване, че ще онемеят, ако чуят цените на един стол или на подходящи за къмпинг дрехи.

# 691
Абе излагат се малко с коментарите, но всички го мислим това за Магдалена...по принцип не е възпитано да се говори така, ама като гледам как са ги опънали на припек да коментират, понатиснали са ги, дразнила ги е, и готово...
Но е скучно, прости е скучно за гледане. И евтин начин да блесне Магдалена

# 692
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ама верно са много завистливи и прости парчета, че и със закостенели разбирания. Магдалена изтървала влака, да бъдат спокойни има самолети и яхти. Йоана и Надя повече от селския пътнически влак нищо, че са по-млади не ги виждам да хванат. Горджъса май и до гарата трудно ще стигне.

п.с. не съм фен на Магдалена. Дразня се на етикетите и остарялото мислене отпреди век.

# 693
Йоана пита Магдалена за маратонки, които тя също има, но в друг цвят? И тя е от интелектуално възпрепятстваните
Скрит текст:
Забравяте, че Йоана каза, че обожава да ходи в Истанбул и ходи често. Всичките ѝ обувки може да са много добри ментаци на хубави цени. 😂

# 694
  • Бургас
Умирам от смях. Пълен цирк са всичките. Ако някой им даде роклетата за 3К и разходките по екзотичните дестинации, те ще бягат от него и ще крещят от ужас.
Хахахах.
Жена, на която не и дреме за пари и т.н никога няма да обърне внимание ни на обувки, ни на рокли и няма и да ги направи на въпрос.

Последните влакове и “да и направи дете” няма и да ги коментирам.
Мега зле са кифлите.

# 695
Че с кое пък блесна Магдалена?
Изтървала съм...бляскането й.

# 696
  • Тайланд
Всички софиянци казваме на бул.Витоша - Витошка. Не съм чула никой да казва "ще ходим до Бюти зоун на бул.Витоша", примерно.
Киара не е красива, има голям нос и криви зъби.
диа4ти, и аз не съм й фен, ама Киара е най-красивото момиче там, стига.
И софиАнци го казват по много странен начин с удължено И - ВиИитошка.

# 697
Не че не са прави, добре са я усетили и я анализират. Но някак звучи грозно и махленско когато се изрече и то от няколко човека. Звучи като заговор и всичко зад гърба на човека, не е ок. Както иска ще си използва парите, не можеш да се бъркаш на хората и това да е мерило за непринуденост или пък доброта.
Най-красива е Екатерина.

# 698
Леле,егати злобата в тези млади момичета! Някой по-назад в темата беше предложил леген....Възползвам се.
Аз си бях приготвила легена 🤮 за срещата с Носленцето и Ергеня, но като гледах тези злобни душевни беднячки, го използвах неколкократно

# 699

Чудя се на кого ми прилича повече 🤔
На детето, от тия двамата.

Йоанче, кака, зле си, много!
Крисче, лельо, иди оплеви нечия градина, да не тежиш на земята залудо.

Маратонките са грозни, за мен. Не бих ги купила, дори да можех.

# 700
Умирам от смях. Пълен цирк са всичките. Ако някой им даде роклетата за 3К и разходките по екзотичните дестинации, те ще бягат от него и ще крещят от ужас.
Хахахах.
Жена, на която не и дреме за пари и т.н никога няма да обърне внимание ни на обувки, ни на рокли и няма и да ги направи на въпрос.

Последните влакове и “да и направи дете” няма и да ги коментирам.
Мега зле са кифлите.
Това е завист!

# 701
  • somewhere over the rainbow
Не знам защо в предването, а и тук се споменава "усмивката" на Магда. Аз усмивка не виждам, за мен това е зъбене, показване на метала. Все едно е на зъболекар. Оставям настрана, че е гнусно, но е и далеч от усмивка, която обикновено изразява и носи положителни емоциии.

# 702
Колкото повече нападат Маги и колкото по-добре тя запазва достойнството си, толкова повече точки печели тя. Как не се усещат...

# 703
Че с кое пък блесна Магдалена?
Изтървала съм...бляскането й.

Тя самата с нищо не е блеснала, жената очевидно също не е особено на център със силно преувеличените си изказвания към Алек, но злобата, която тези млади момичета излъчват, е потресаваща. Не спряха да провокират различни хора през цялото време, за да изпъкнат те, което доказва само колко неуверени и семпли са. Магдалена може и да се излага с моноспектаклите си, но те никога не са на чужд гръб, или пък с цел да смачка другите. Това е разликата между тях.

# 704
  • Бургас
Амбър, ако имаше поне една по - различна от нея там, то с пълно право да анализира на глас. Но остава факта, че една жена, ако е по - различна, никога няма да си направи труда да говори тези неща. Да си мери роклите и палатките. Седнали кокошките да си мерят перушините.

Общи условия

Активация на акаунт