🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 006
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 065
Горджъса направо си каза в един синхрон, че Маги работела в заведението на любовника си. Което и тука май беше разконспирирано. От къде знае Горджъса докато е вътре…
Иначе Маги май наистина си вярва, че се убива от работа и е жива страдалка. Малко и тя като Габи, която 24/7 работела за бившия си шеф и напуснала, за да има живот. Направо ми иде да сезирам комисията по труда 😂
Почнах да схващам защо Елена от сезон 2 е фенка на Маги. Явно тази година Магда е героинята, която драпа към финала на всяка цена и продукцията цеди като лимон. Ако трябва ще реве, ще се влачи, ще се обяснява, ще прилага психологически тормоз. Аз по традиция съм почитателка на по-лежерните участнички.

# 1 066
  • Plovdiv
Тоя спор за марките е много тъп. Много ясно, че дори и да ходи на палатка, Алек няма да я остави без маркови дрешки. Сега, колко често ще може да си ги купува, не знам, но като цяло не е кой знае колко важно. Пък и ако продължи да си работи, що да не си купува и сама?
Маратонките, които показаха, изглеждаха много добре.

Не са кафеви очите на Надежда и на сватбата. Просто с толкова черно са очертани, че не се виждат.

защо изглеждат толкова черни от един молив?

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 12:16 от Penelope77

# 1 067
Тогава за каква еманципация иде реч, като тя работи в заведението на любовника си. Не знам, не знам.

# 1 068
Надежда освен ринопластика и силикон в гърдите е слагала и филър в скулите, нали? Неузнаваема е спрямо сватбената снимка, но в нейния случай много добре се е получило. Формата на лицето й е различна, на сватбата е с тясно лице, за това реших, че е правила скули. Е, на една жена да й стоят добре.

# 1 069
Независимо от всички неприкрито показвани емоции на Надежда, в нея има нещо топло - според мен, защото майчинството смекчава характери като нейния. Усеща се отвъд всичките и стратегии и женски номера. Майчинството я е направило приятен и по-дълбок човек..

# 1 070
На мен не ми харесва сега Нани. Състарила се е. Според мен от всичките интервенции.

# 1 071
Има една тънка , но съществена разлика между различното отношение спрямо "лукса". Нормалният и интелигентен човек , се стреми да се реализира, да вади пари , които да направят живота му по -комфортен , да си осигури някакво спокойствие , здраве и лично удовлетворение. (Поне така се заблуждаваме)За себе си и за поколението. Меркантилноят и страдащ от комплекси индивид , съществува само за да натрие носовете на околните. Всичко е с цел демонстрации (Йоана която си снима марките за да ги показва) Непрекъснато се съревновава с околните и гледа единствено и само в чуждата паница. Не е способен , да изпита щастие от "обикновените " неща , защото чрез тях не изпитва превъзходство над другите. Ще си купи кола , много над това което може да обслужва . За това и вярвам повече на Мага , която не живе за демонстрациите. Не съм я чула да се вълнува от това кой какво имал . Гледа си собственото щастие. Не се е сблъсквала с недоимък и наивно разсъждава , че щом богаташът и е донесъл нещастие , живота с по -скромен и неразполагащ мъж , ще я направи щастлива.

# 1 072
И аз преди време повдигнах въпроса за цвета на очите на Надежда. Прави ми страшно силно впечатление, че и той е фалшив, сигурно е с цветни лещи.

Надежда - вълк в овча кожа. Но дори тук повечето не виждат проблем в поведението й. Ако Магда или Валерия бяха направили това, което Надежда снощи, сигурна съм че щеше да стане война. Хитрата хиена Надежда просто си прави интригите тихомълком с физиономия на божа кравичка и никой не смее да й гъкне. Катето ги разби, затова полудяха и Йоана, и Криса, ядосаха се, защото Катето ги хвана по бели гащи лицемерките. И да, Йоана наистина крещеше по едно време, когато Магда й направи забележка да не вика. Надежда има много по - скъпи неща от Магда, нов скъп салон, защо ония квачки не отидат да се заяждат с нея и да я питат откъде са й парите. Имам 2 приятелки със модерни салони, ами на едната й струваше малко над 500 хил. да го отвори, а на другата над милион. Откъде духовната нематериалистка има толкова средства. А там край басейна страшно много ме изнервиха четворката. "Идеалистката" Надя твърдеше, че Магда на 36 нямала собствено жилище, това не ми звучи особено духовно. И Йоана как ми се напъваше да спори. Тя откъде знае кое колко струва щом не е "материалистка". Отишли в тв предаване да се рекламират и продават, обаче били духовни идеалистки, толкова прости и елементарни същества не бях срещала скоро. Всички сме материалисти в една или друга степен и това не е нещо лошо. Да имаш скъпи дрехи не те прави бездуховен. Магда не трябваше да им се обяснява каква кола кара и къде живее.

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 09:32 от Siska25

# 1 073
Тогава за каква еманципация иде реч, като тя работи в заведението на любовника си. Не знам, не знам.
Еманципацията на една държанка. Спрямо това да не работи, все е нещо да се вясва. За пет лева работа да върши, все е нещо спрямо нула. Иначе работата в заведение никак не е за омаловажаване по принцип.

# 1 074
  • Бургас
Вече не издържам да не се включа, защото явно представата за къмпинга е сведена до соц брезентови палатки от преди 40 години.
В днешно време запален по къмпинг човек без значение дали на палатка или кемпер може да се оборудва супер луксозно и цената на хубавата екипировка значително минава All inclusive хотелите у нас. Понеже съм отчасти в тази сфера, цената на прилична семейна къмпинг палатка спокойно минава 1500-2000 лв. За кемпер изобщо няма смисъл да се коментира - хубав, с обзавеждане. А дори палатката с пълно обзавеждане - шатра, мебели, легла/постелки, чували, допълнителна шатра за баня/WC и всички аксесоари често минава 10 бона.
Да не говорим, че в днешно време условията по хубавите къмпинги най-вече, ако си имаш всичко от една идея по-висок клас, са доста добри - ако човек харесва да прекарва повече време на слънце и да спортува, или е фен на чист въздух и разходки - преспокойно може да се екипира така, че нищо да не му липсва.

Маги според мен това си представя като казва че би отишла на къмпинг и палатка.Това си е пак стандарт.Ако гледате Йоана Йоко, Тея и Наум-направиха си кемпери и си обикалят с тях.Много други известни също имат каравани и си ги оставят по луксозни къмпинги, така си карат цяло лято на море.

# 1 075
Има една тънка , но съществена разлика между различното отношение спрямо "лукса". Нормалният и интелигентен човек , се стреми да се реализира, да вади пари , които да направят живота му по -комфортен , да си осигури някакво спокойствие , здраве и лично удовлетворение. (Поне така се заблуждаваме)За себе си и за поколението. Меркантилноят и страдащ от комплекси индивид , съществува само за да натрие носовете на околните. Всичко е с цел демонстрации (Йоана която си снима марките за да ги показва) Непрекъснато се съревновава с околните и гледа единствено и само в чуждата паница. Не е способен , да изпита щастие от "обикновените " неща , защото чрез тях не изпитва превъзходство над другите. Ще си купи кола , много над това което може да обслужва . За това и вярвам повече на Мага , която не живе за демонстрациите. Не съм я чула да се вълнува от това кой какво имал . Гледа си собственото щастие. Не се е сблъсквала с недоимък и наивно разсъждава , че щом богаташът и е донесъл нещастие , живота с по -скромен и неразполагащ мъж , ще я направи щастлива.
Маги това си дрънка. И аз мога да кажа, че съм "Мис България", ама вярно ли е, не е ли няма как да разберете. Както ние няма как да разберем какъв е вътрешният свят на Маги. Можем само да анализираме начина ѝ на живот. В случая тя иска да е независима жена, твърди, че е такава, пък работи в заведението на любовника си / бившия (не разбрах). Иска да води тих и скромен живот, пък носи обувки за 3 К. Ами какви сигнали праща... Както и да е.

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 09:30 от Alucard

# 1 076
Надежда е с фон дьо тен. Личи си. Освен това само нея не я дават. Т.е. дават я, но с покрито лице. А и според мен се вижда нейната коса.

# 1 077
Надежда щеше да ми е фаворит, но и тя много се лиготи. Но иначе за мен тя е най-хубавата там, макар че и на нея нещо ѝ има на носа, не знам дали е пипан не много успешно и затова. Явно Сашо си я харесва най-много де.
Какво да и има на носа, нищо му няма! 😂
Скрит текст:

# 1 078
Еманципацията на една държанка. Спрямо това да не работи, все е нещо да се вясва. За пет лева работа да върши, все е нещо спрямо нула. Иначе работата в заведение никак не е за омаловажаване по принцип.
Така е, ама да си намери сама работа. Да не получава специално отношение. За това говорим.

# 1 079
  • София
Естествено, че всеки ще си харчи парите за каквото си иска, но коментарите целяха друго - да покажат колко престорена е Маги. Странно е при висок стандарт да живееш под наем, но не е рядко срещано явление напоследък. Явно са й по-важни парцалките. За мен е незряло, но решението си е нейно. Приказките как можела и без много пари също са в сферата на фантазиите, защото може би не й се е случвало да няма.

Общи условия

Активация на акаунт