🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 123 127
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 350
Катето наистина трябва да си оправи зъбките, съжалявам. Губи се цялата нежност като се усмихне и забавените движения не помагат.

# 1 351
Коя е с най-хубави уши?

# 1 352
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Катя:
- Дано не!
🤣🤣🤣🤣 Направо уби Горджъса 😁

# 1 353
И Алек сигурно се е молил Горджъс да не спечели Joy

# 1 354
Магдалена с ръце на кръста, досущ сприхава женица, гони другите кандидатки, за да прекара най-много време с Алеко.
Чудя се какъв е тоя лигав и превзет говор и при Екатерина и при Надежда. Защо си мислят, че предизвикват умиление с това?

# 1 355
Катето наистина трябва да си оправи зъбките, съжалявам. Губи се цялата нежност като се усмихне и забавените движения не помагат.
На мен ми харесват. Тези на Маги - не. Някак дребни и като се усмихне, се вижда венецът.

# 1 356
С Катето са хубава двойка...
Горджъс пак плюе нещо. Добре, че не в тя, че ще стане жълт басейна от нескопосаният грим.

# 1 357
На мен ми харесват. Тези на Маги - не. Някак дребни и като се усмихне, се вижда венецът.
И на мен. Правят я по-чаровна и сладка.

# 1 358
Коя е с най-хубави уши?

Повечето са с огромни ушаци.

И Алек сигурно се е молил Горджъс да не спечели Joy

100 процента 🤣🤣

# 1 359
От снощи дето завидях на съфорумката с легена,съм се подготвила за тая вечер.Моля се по-малко да показват Горджъса ,че ще го препълня...

# 1 360
Крисито как се поправи от "Най-големият ми враг" на "Един от най-големите ми врагове тук" Joy Joy Joy

# 1 361
Горджъс пак плюе нещо. Добре, че не в тя, че ще стане жълт басейна от нескопосаният грим.
Интересно ми е ако тя беше спечелила какво щеше да прави той с нея в басейна?😂

# 1 362
Не е перфектна Валя. Малки гърди пък голямо д.
Йоана коментира, че на срещата Катя няма да бъде интересна на Алек. Какво щели да си говорят.. И се замислям има ли една интересна, с която да си говорят на интригуващи теми.. Не се сещам, няма.

# 1 363
Имам усещането, че Алечко не изпитва същото увлечение към Магда, както в началото. Май му е досадна играта като цяло, изглежда отегчен.

# 1 364
  • Варна
Интересно ми е ако тя беше спечелила какво щеше да прави той с нея в басейна?😂
Виждам ги седнали с натопени крака в басейна, той прегърнал я, така че главата и да е на врата му, да не я гледа и той гледа и говори за звездите, че по сценарий трябва романтика.

Общи условия

Активация на акаунт