🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 121 915
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Дребнаво човече е Горджъса, но и лелките на пейката как се подхилват, надушвайки скандала, който пак ще гледат сеирджийски отстрани.

# 1 576
Хайде, дано спре да се занимава повече "Горджъса", както казва... Много неприятно същество

# 1 577
По-красива от Екатерина там няма, със и без грим.

# 1 578
Надя е много по-красива без котешкото око, има чар.
Екатерина има безупречна кожа.

# 1 579
Въобще не ми е ясно как може да приемате тоя Горджъс сериозно и въобще всички линии по това театро?! 🤣

# 1 580
# 1 581
Аз продължавам да се чудя от къде го имат това самочувствите тези семпли интелектуално и физически жени Мария и Горджъса?

# 1 582
Явно аз съм мнооого олд стайл. За нормално ли се възприема вече един мъж да се мляска с 5-6 в поредица,  да им прави сходни комплименти и да ,,вижда" с всяка съвместно бъдеще?

Идеята е вие олд стайл да солите това предаване и все пак да го гледате. JoyJoy

# 1 583
Валерия вдига ръка като ученичка на гримьорката... Joy
много са инфантилни болшенството, направо отврат..

# 1 584
Мария има спирала. Отделно наистина нещо блести по нея.

# 1 585
Въобще не ми е ясно как може да приемате тоя Горджъс сериозно и въобще всички линии по това театро?! 🤣
Адски е дразнеща! Не съм като бабите, дето се карат на актьорите по турските сериали, че казали това или направили онова, просто ролята и е нетърпима. Ужасна!

# 1 586
Горджъса наистина говори като в Съдби на кръстопът Joy

# 1 587
Надежда с буквално цялото си преправено лице да не се обажда много-много. Криса и тя с татуираните вежди. Няма лошо, за корекциите съм, но хора с такива нямат морално право да засягат други на естествена красота.

# 1 588
Мария е следващата пътничка след Горджъса.
Алек му спадна интереса да се мляскат само.

# 1 589
Какво стана, Марче, нали с грим, без грим, с рокля, с чувал, всякак те желаеше Алек... 🥱

Общи условия

Активация на акаунт