🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 121 761
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 2 040
По-назад някой коментираше за Мария, че всеки има кофти кадри. Ми при нея почти всички са кофти, и тук-там има някой сносен. Прическата й е кошмарна, подчертава яко големия и гърбав нос. А стринка Кристинка страшно я пере сачмата. Но върхът беше като се гушна в бялата тениска на Алек, бррррр, с тази л@йн.на мутра!

# 2 041
Ако говорим кой най-много до сега е спечелил от предаването по отношение на последователи, определено е Магдалена. От 10к на 60к от февруари насам.

Аз Надето не искам да я коментирам с и без грим, защото там толкова е играл скалпелът, че няма да ме изненада и перманентен фон дьо тен.

ББ глоу е с много кратък ефект. Общо взето е пари на вятъра. Не е от това хубава кожата ѝ. Ген, вероятно и правилна грижа и добра рутина.

# 2 042
Впрочем, хейтъри такива, които и на Марго Роби без грим ще намерите кусури 😀, на мен много ми харесаха момичетата без грим, изглеждаха повече на годините си. В момента заради трендовете от Източна Азия започва да навлиза по-мек грим, докато Кардашиянският стил запада.

Ето пример:
Скрит текст:

Тежкият вечерен грим не е за всяко лице.

А има и жени, които наистина подхождат артистично към грима. Не, че е нещо кой знае колко еклектично, но ето пример за една по-интересна визия на Катенцето:
Скрит текст:

# 2 043
Мария явно още таи някакъв resentment  към начина, по който я изгони Алек.
Вижте каква песен е избрала за монтаж на моментите им заедно.
https://www.instagram.com/reel/C6MonE4ISXy/?igsh=dmxtZGkyM3BjbW95
И с това вече трябва да спрат въпросите дали не я връща в следващия епизод.

Последна редакция: пт, 26 апр 2024, 11:26 от Lilly_85

# 2 044
Скучна била Катето, че какво ѝ е скучно? Че не крещи, не се заяжда, не танцува в скута на Алек, не бълва обиди на килограм? Предпочитам да пия кафенце с нея, а не със супер колоритния и нескучен Горджъс Grinning
И също в пререканията снощи, никак не беше скучна - изкара брутално извън нерви дуднещото създание, нещо, което дори Надя и Йоана не успяха. А дори не повиши тон.
ПП: кажете коя е песента, която е сложила Мария, не мога да отварям инстаграм.

# 2 045

ПП: кажете коя е песента, която е сложила Мария, не мога да отварям инстаграм.

Let me down slowly - Alec Benjamin

# 2 046
Не знам дали тук се коментираше или го чух в някой подкаст, че в някоя от чуждестранните версии на Ергенът имало случай на жена, която не получава роза, но после Ергенът отива на летището преди заминаването й, за да я върне. Joy

# 2 047
Катето за мен се прояви по време на вечерята с Алек
Спокойна, отчитаща за какво се говори, откликваща със свое темпо, със собствени разсъждения, просто приятен и осмислен от естествеността ѝ диалог.
То и това е качество, да си приятен партньор, нищо че малко в по-мудния регистър

# 2 048
Не може човек като Надя да е красив, по какъвто и начин да изглежда!
Подобно поведение би загрозило дори и мис Свят.
Изключително неприятно момиче, залепило усмивката си като ваденка.

Определено продукцията подлага на изпитание тези момичета или ще са на жега или на студ 😬

# 2 049
да бе, ще харчат пари да ги гонят по летищата

# 2 050
Гледам бтв . Органически не ги търпя Поли ,Мила и Пам !!! Адски са ми неприятни! Това е първият негативен коментар,който пиша за някой, предпочитам да ми е весело и забавно . Тези дами обаче ме изприщват- особено  в комплимент.
  Да си кажа и аз за вчера: На кого ме остави , Горджъс !😭😭😭😉😁

# 2 051
Ееее, да, Мария си е подбрала песента добре. Че право си е момичето, след целия зор какво беше това смразяващо "Сбогом, Мария"...

# 2 052
Много запомнящ се финал на снощния епизод. Мария не можеше да помръдне и да каже нещо. Това "Сбогом, Мария!" придружено със студен и безразличен поглед направо бе за Оскар. Той и Криса така погледна.
Алек се чувства най-добре с Екатерина, Йоана и Надежда. Но за семейство едва ли ще избере някоя от всички вътре останали. Не е наясно и той още какво иска. Влязъл е да стане малко известен и да монетизира. Не личи по нищо, че си търси сериозна връзка.

# 2 053
Бих се радвала на някакъв такъв сценарий да върне Мария... или нещо.. Много безславно беше отстраняваето ѝ, заслужаваше повече. А че е хрумка на сценаристите съм убедена. Студеното "сбогом" беше в следствие на нейният хейт по останалите. Не се сдържа, толкова беше в  ступор. Simple Smile

# 2 054
Пускам си БТВ да гледам Горджъса и Мара.

Общи условия

Активация на акаунт