Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 47 559
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте Благодаря за споделеното

# 196
Здравейте, момичета!

Онур публикува ново стори в своя Instagram ...
Иван Ребосо, журналист от испанското списание SEMANA е интервюирал Онур. Преводът скоро ще бъде достъпен в тази група във ВК...

𝐒𝐞𝐯𝐝𝐚 𝐄𝐫𝐠𝐢𝐧𝐜𝐢 & 𝐗𝐇𝐚𝐫𝐚 Animal Racehorse
Севда за любовта си към конете...
https://vk.com/public221346451?z=video-221346451_456239078%2F6ec … l_wall_-221346451

📸 İnsta-story от Дамла...

Желая ви приятен следобед!

# 197
Здравейте

Интервюто на Онур

https://www.semana.es/television/onur-tuna-una-vida-perfecta-ser … ta-semana_2786715

Скрит текст:
Onur Tuna ("Первен живот"): Не се интересувам от материалната част на тази професия.
Известният актьор разговаря с SEMANA и разкрива непубликувани подробности от живота си
Iván Reboso
Иван Ребосо

Onur Tuna разговаря с седмица на "A Perfect Life"

Ако има актьор, който издига страсти, където и да минава, това е Онур Туна. Неговата харизма и интензивен поглед са завладели милиони зрители от цял свят, благодарение на феномена на турските сапунени опери. Феномен, който кацна миналата сряда на Telecinco с перфектен живот, новата турска фантастика на Mediaset, в която той играе привлекателен полицай и чиято премиера е с голям успех на публиката. SEMANA имаше възможност да се премести в Истанбул, за да има среща с него и, разбира се, той не разочарова. Внимателен и любящ като този, който, музикантът също отговори на нашите въпроси и отговори на многобройните ни куриози.

Промъкваме се в представянето на "Един перфектен живот": новата турска фантастика на Mediaset
Onur Tuna es el protagonista de 'Una vida perfecta'

Кое е най-специалното нещо в ролята на Месут в "A Perfect Life"?
Първото нещо, което прочетох, беше много силна история за една жена и това е история, от която се нуждаехме тук, в тази страна. В живота понякога сме фалшиви, но въпреки всички фалшиви, влюбеният мъж може да спаси живота си или да помогне на една жена да се измъкне от нещастен живот с любовта си. Месут е полицай, но е учил и психология в престижен университет в Турция. Той има травми в живота, причинени от връзката му с майка му, но когато среща Себнем, всичко започва да променя живота му. Тя иска да бъде добър любовник, тя иска да й помогне. И това ме привлече най-много от този проект.

В "Перфектния живот" погледът сред главните герои поражда страсти, какво означава един поглед за вас и какво предавате чрез него?
Това е химията, която всички актьори трябваше да покажат. Трябва да се работи много преди стрелбата да започне да я постига. Но всички актьори са талантливи и те естествено изглеждат. Актьорите и актрисите намериха своето място в сценария, в историята, защото това е екипна работа.

И в реалния живот, какво искате да предадете или какво предава чрез един поглед?
(Смее се) Едно от изискванията да си актьор е да живееш като актьор и в личния си живот. Когато вървя по улицата, ако видя отворен прозорец, виждам столовете, фотьойлите, телевизора, мебелите и всичко останало, запаметявам го и мога да направя описание. Моята работа е да запомня всичко, за да го използвам по-късно в професията си.

Поразително е да те видя с толкова различен поглед от сериала, който изглеждаш много по-млад, отколкото в художествената литература.
(Смях) Аз съм на 39 години.
Онур Туна говори открито за Месут, героят му в "Перфектен живот"
Onur Tuna es el nuevo protagonista de 'Una vida perfecta'

Как бихте определили характера си в "Перфектен живот"?
Той е човек със сложен характер, който има много конфликти. Всъщност и аз имах много въпроси за него и има и такива, които останаха нерешени. Но искам да подчертая: не съм като Месут.

Месут е измъчван живот?
Да, той няма семейно чувство, защото не е получил любов от майка си и не знае кой е баща му. За любовта той иска да промени живота си. Той решава да напусне полицейската си професия, за да стане съпруг, баща, "партньор", довереник на нея. Себнем ви учи какви думи означава "уважение" и любов. Тя иска да вярва в семейството, в двойката, чрез нея. Той е страхотен мъж, а тя е страхотна жена. Месут наистина е добра ябълка от кошницата (смее се).

Ти си страстен актьор, как носиш феномена на фена?
Нашата работа е да убеждаваме хората. Трябва да убедя зрителите да повярват на това, което им казвам чрез моя характер. Започнах като актьор, когато нямаше социални медии и животът ми отива отвъд тях. Когато имаме дисциплина в работата си и живеем по този начин, това се предава и достига до хората. Но нямам интерес от социалните медии. Феновете ни носят много щастие, но забравям за тях, когато подготвям роля, защото трябва да съм много концентриран. Не ме интересува материалната част от тази професия. Работя като актьор, да, но имам и личен живот далеч от прожекторите: имам три котки и куче; свиря на пиано и китара... Заета съм с нещата, които ме интересуват като Онур. Но когато свършим добра работа и това носи добри резултати, като сериала ми, който се вижда в чужбина, това ме прави много щастлив.

Сериалът има интрига, романтика, обрати на сценарии... как бихте го определили? Защо трябва да я виждаме в Испания?

Както знаете, Испания и Турция са две средиземноморски страни и ние имаме един и същ начин на живот, чувство, работа... Имаме едни и същи драми и много сходни култури. Мисля, че испанците могат да харесат перфектен живот, защото в него могат да намерят неща за своята култура и страната си. Ако сме напуснали живота си в този сериал и сме работили пет-шест дни в седмицата и 14 или 15 часа на ден, това е така, защото в Испания трябваше да го видят (смее се). Страхотна работа, страхотна серия. Ще ти хареса.
Онур Туна за славата: "Животът ми е много прост: отивам на снимачната площадка, за да снимам и след това се прибирам вкъщи"
'Una vida perfecta' aterriza en la parrilla de Telecinco

Седмицата присъства на представянето на новата турска фантастика на Mediaset

Турската поредица като "Перфектен живот" триумфира по света. Как се изживяват тези измислици, за да бъдат толкова успешни по света?
Животът ми е много прост: отивам на снимачната площадка, за да се търкалям и след това се прибирам вкъщи. Ако не си почивам вкъщи, работя и обратното. Съществуването ми е обобщено в ученето, въображението и актьорството. Тези проекти ще успеят или не зависят от мен. Точно така, когато можем да видим турския сериал по целия свят, това ми дава много щастие и съм много горд. Всъщност приятелката ми учи испански и учителката й вижда турските романи и винаги й изпраща мои снимки и тя ми казва: Онур, погледни те. (Смях). Когато съм малко смутен, се гордея със себе си, с екипа си и развлекателната си индустрия тук в Турция.

Били ли сте в нашата страна?
Обичам Испания. Бил съм в Барселона много пъти, в Мадрид, във Валенсия, което много ми хареса, защото ми напомни много на Смирна. Познавам Испания и аз обичам архитектурата, плажовете, готическите сгради, изкуството по улиците.

И ти ли учиш испански?
Не, мога да кажа само две неща: моля и задник, (смее се). Един ден ще го науча добре.

Ако получите добра оферта, бихте ли искали да работите в нашата страна?
Разбира се, че искам. Но първо трябва да прочета сценария, който за мен е най-важното и... да науча испански. Може би ще убедя приятелката си да дойде с мен и да ми помогне да го науча. Той знае как да говори пет езика.
Освен актьор, Onur Tuna е и певица: "Докосни китарата, тъй като съм на 14 години"

Освен актьор и ти си музикант, можем да те видим в "Original Pecado" да пееш и свириш на пиано, освен да напишеш две песни за сериала, а в "Интерен живот" си композирал и песен за BSO. Как се появи тази възможност и какво трябва да композирате?
Свиря на китара, откакто съм на 14 години, а пианото - от 21-годишен. Аз правя моето изпълнение, но музиката е моята страст. Имам музикално студио в къщата си в Истанбул, където композирам, пея... Понякога влизам в студиото с приятел и създавам песни, които можете да чуете в Spotify. Трябва да кажа, че съм професионален актьор, но все още не съм професионален музикант.
Onur Tuna es el protagonista de 'Una vida perfecta'

Медиастронамент

Като актьор той е известна личност, би ли обмислил да влезе в реалност в Турция или Испания?
Не, не. Не, не. Трябва да пуша... това не е за мен. Има твърде много хора, хора, които не познавам... Какво ще правим заедно? Не ми се иска. Много хора го правят, но това не е за мен, не ми трябват пари, материалната част не ме интересува (смее се).

Ако не бях актьор, с кого щяхме да говорим? Какъв би искал да бъдеш?
Музикант. Учил съм икономика в Смирна. Аз съм икономист, но професионалният ми избор беше друг, да бъда актьор.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 22:05 от dterziiska

# 198
Следобеден привет! Nature Sunny

Дари,благодаря за превода на интервюто с Онур. Hug Беше ми интересно.Снахата учела испански. Simple Smile

Нова публикация от Онур...Blue Heart

Приятелят на Онур, Ахмет, публикува нова снимка с любимия ни актьор ...
„Както винаги с @onurtuna“

Нова снимка на Севда от видеото,което пуснах във вчерашния си пост...

Еда Едже е споделила снимка без грим.

Желая ви приятен остатък от деня! Flowers Four Leaf Clover

# 199
Добро утро

# 200
Здравейте,момичета!

Вчера срещнах това инфо....
#DZMnews
Еда Едже отговори на слуховете, че тя и съпругът й  Буурахан Тунджер са спрели да се следват и са решили да се разделят:
📍''Буура не използва Instagram. Вече е затворен от месец. Какво общо има това с развода? Имаме бебе на 3 месеца. Това, което направиха, беше срамно и греховно. Ние сме щастливи и спокойни. Ние отглеждаме нашето дете. Оставям онези, които отправиха тези обвинения, на волята на Аллах.”
✍🏻Билал Йозджан

Желая ви приятна почивка!

# 201
Привет!

Как си прекарвате лятото, мили дружки!
Благодаря ви, че се отбивате в летните жеги и носите новини и снимки на нашите любимци

Злати
Скрит текст:
В момента съм на морето /за трети път това лято/ и като съм тук хич не ми остава време да отворя лаптопа, повечето време съм навън. През останалото време пък много работя и така лятото минава неусетно.

Нашите хора активно си почиват, но се надявам и да разглеждат нови проекти, защото искаме наесен да ги гледаме. През август лека полека ще разберем кой накъде се е ориентирал.

Мурат почива със семейството си.

Берк Октай разхожда сладката бебка.

Синеочко дано скоро да се си върне този вид, че русото хич не му отива.

До скоро, момичета!

# 202
Здравейте обедно!

"Най-голямото богатство е денят, който е пред нас."

Дъга,благодаря ти за споделените снимки! Hug
Скрит текст:
Предполагах както и преди посещаваш морето по няколко пъти! Simple Smile
Аз едва сега успях да отида на плаж.Нали това лято съм при дъщерята да гледам внуците.Сега зетят е в отпуска и аз се прибрах в Б-с.Другата седмица/петък или събота/отново отивам.

Имаме нова снимка на Севда...
🆕 Ново със Севда Ергинджи    ✨💋

Желая ви приятна неделя!

# 203
# 204
Следобеден привет!

📸 Дамла е обновиа своя Instagram:

Приятен следобед и хубава нова седмица! Flowers Four Leaf CloverNature Sweat Drops

# 205
# 206
Привет, дружки!

Злати , Дари
Благодаря за споделеното!

Ех, че е красива тази Шевал...
Музикалната й кариера е във възход, много й се радвам.
Чакаме я и на екрана.

Попадна ми информация, че спрягат името на Онур Туна като евентуален партньор на Бергюзар Корел в сериала „Моята майка Анкара”. Това е доста амбициозен проект, продуциран от компанията BKM, който ще бъде излъчван през новия сезон по Канал D. Сериалът е вдъхновен от истинска история, тази на сценариста Башак Ангигюн.

Главната героиня Зухал е майка на трима сина, които отглежда сама. В живота й няма нито мъж, нито близки и роднини,на които да се опре. Най-голямото й богатство и най-ценното нещо за нея в живота са децата й. Действието се развива в Анкара през 80-те години на миналия век.

На мен би ми харесало Онур да участва в този проект.
 Има и други кандидати за ролята, но не ме впечатляват особено...

А това е актуалната визия на Бергюзар Корел.

# 207
Здравейте,момичета!

Дари ,Дъга ,благодаря ви за новите снимки,видеа и инфо!

Наистина Шеввал е красива,тоалетите й също.Сериалът,в който участва след ЗЯ нямаше успех.Дано се включи в някой,който да те грабне от 1 еп.!
За евентуално участие на Онур в сериала с Бергюзар и аз го срещнах,както и на останалите актьори.Да видим!Бергюзар съм я гледала в доста сериали, като се започне с ''1001 нощ''.

Онур слуша музика като пътува и пее
https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456239827%2Fd9bbd541c … l_wall_-164262731

от последните снимки на Бергюзар...

Скрит текст:

Желая ви приятен следобед!

# 208
# 209
Здравейте,момичета!

Ето,че и юли си отива!Да го запомним с хубавите моменти, които сме имали и вярваме, че
 всичко, което не ни е донесло радост или натъжило, ще остане назад и няма да се повтори.
Да погледнем напред с надежда, че ни предстоят прекрасни дни и щастливи мигове.
Довиждане, юли!

Нова снимка от Онур в Instagram*
(*Забранен в Руската федерация)
Очаквайте скоро превод на подписа

Нека просто се възхищаваме на красивата усмивка на Онур, докато слушаме една прекрасна песен.
https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456240209%2Ff32039977 … l_wall_-164262731

Желая ви приятен и ползотворен ден!

Общи условия

Активация на акаунт