Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 48 613
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Честит юбилей, Злати! Здраве и много поводи за усмивки! 💐

Излязло е резюмето, има и нови снимки.

# 721
  • Плевен / София
Озет на 16 еп.
Когато Алия разбира за връзката на Джихан и Мине, между тях възниква сериозна криза. Опитвайки се да прикрие ревността си, Алия се изправя очи в очи със Садакат. Възползвайки се от отношението на Алия към Джихан, Садакат оказва натиск върху Алия да се разведе.
Дали Алия, като вземе предвид предложението на Садакат, ще вземе решение в нейна полза или в полза на Садакат?
Опитът на Кая да се ожени за Зерин завършва с голяма катастрофа. Решението на Алия да защити любовта им и да ги преследва я излага на непредвидима опасност и потапя бъдещето на Шахин в мрак.
Джихан се опитва да постигне споразумение с другата страна, за да предотврати нова кръвна вражда.
Тъй като Алия не може да приеме истината за Мине, емоциите й варират между ревност и омраза.
Тя осъзнава, че проблемът във връзката на Джихан с Мине е самата нея и взема решение.
Какво ще направи Джихан, когато научи за това решение?
Част от снимките...

# 722
Здравейте следобедно!

Юра,Сташе,Гости,( поздрави ме в др.тема),благодаря от сърце за пожеланията,новите снимки и озета! HugTwo Hearts
Очаква ни интересен епизод.Какво решение ще вземе Алия?Явно ще бъдат разкрити Кая  и Зеррин.
Не знам защо още не са пуснали 2 фрагман? Thinking

Още от новите снимки...

Всички снимки на клип...

https://youtu.be/0x9vACqr1yY?feature=shared

Спойлер...
Скрит текст:
🔖 Седат заплашва да убие Кая, Демир отвежда Зерин

Приятен следобед!

# 723
Злати Честит рожден ден Много здраве,щастие и по-малко болести Нека внуците ти донесат голяма радост Благодаря за почерпката Весел празник

# 724
Дари,благодаря много за пожеланието и цветята! Hug

Най-после пуснаха 2 фрагман за 16 еп.

"Alya'nın Hayatı Tehlikede!"
"Животът на Алия е в опасност!"

https://youtu.be/P1ISEbjr8Z4?feature=shared

с руски субт.
https://turkrutv.net/dalekiy-gorod-16-seriya.html

Скрит текст:
Днес съм активна.Утре ще празнуваме юбилея в ресторант.

# 725
Дали/кой ли простреляха?

# 726
Здравейте,момичета!

Честита Баба Марта! Честит ни нов месец!
Да сме здрави, усмихнати, щастливи и да сбъдваме мечтите си!

Онур къде ли е с Ясемин в този дълбок сняг? Simple Smile
кратко  видео как гали кон...
https://vk.com/onur_tuna?w=wall-164262731_18411

за ДГ
Дали не простреляха Джихан?  Thinking

Желая ви приятна събота!

# 727
Привет, дружки!

Честита Баба Марта!
Бъдете много здрави!

Злати , честит юбилей!
Пожелавам ти да си много здрава и щастлива и да имаш прекрасни и пълноценни моменти с любимите си хора и заниманията, които ти носят радост!Two Hearts

Извинявам се за закъснението, но така ме е грабнал живота, че нямам време да си кажа името.

Благодаря ви за всичко, което споделяте!

И с „Далечен град” съм назад с една серия, но още днес ще наваксам.
Тъкмо се бях настроила, че наесен ще гледаме отново Еда в „Семейството на Шакир Паша - мудеса и скандали” и от турския СЕМ го спряха заради някакви претенции на членове на семейството на прототипа на основния герой. Даже изтриха излъчените серии от платформите. За щастие съдът реши в полза на сериала и той продължава. И с него съм назад, но много ми харесва и се зарадвах на новината. Много качествена продукция е и понеже е по истинска история, няма шанс в един момент да кривнат в неочаквана посока в гонене на рейтинг.

Пожелавам ви прекрасни почивни дни!
При нас е дъждовно, но така ще имаме повече време да се насладим на любимите си занимания.
До скоро!Flowers Hibiscus

# 728
# 729
Привет, момичета, отново ни чака вълнуващ епизод . Говори се че Аля ще е простреляната - да видим !
И аз имам да почерпя - 60г. Юбилей ....

# 730
Здравейте,момичета!

Простих! Простете ми и вие!

Дъга,благодаря за пожеланието! Heart Flowers Cherry Blossom
Дари,благодаря за видеото и снимките! Flowers Hibiscus Purple Heart

Онур ни е зарадвал с нова снимка! Blue Heart
Надпис: „Помислихме за бюрокрацията и днес отново се почувствахме малко засрамени“

И още..Онур е бил  с приятели сред природата....

за ДГ

Песента от 15 еп.

https://youtu.be/cbLp3GNjfd0?feature=shared

Notes ''Aldatıldık/Бяхме измамени'' Notes

Научени сме толкова много за любовта,
Бяхме измамени, измамени - любовта не е такава.
Колко приказки и приспивни песни ни изпяха за мира,
Излъгани сме, излъгани – светът не е такъв.

Тая, тай колко поколения
Разтопен по тези пътища.
Един от нас е победен,
Някой едва се държи на краката си.

Ние сме като птици със счупени крила,
В различни региони.
Сега щастието ни е дадено
Само в мъгливи сънища.

за филма със Синем Юнсал...

Скрит текст:

📰🗞 Пресата отразява премиерата на сериала "Ехо: Невидима ръка".
Новият таби сериал на TRT „Ехо: Невидимата ръка“ беше представен на зрителите на гала прожекция, състояла се в Конгресен център Халич.
Актьорите, участвали в сериала, отговориха на журналистически въпроси преди премиерата.

Скрит текст:
Главният актьор Джихангир Джейхан подчерта, че сериалът разказва истинска история: „Това, което наистина ме привлече, е, че това е истинска история, написана с истински аргументи, която има своя цел и кауза. След като прочетох следващите епизоди, се убедих, че това наистина е технически и добре развита работа. Всички работихме заедно това лято с моите приятели. Това е преди всичко човешка история. Може да се каже, че това е историята на един човек, който на фона на някои политически и социални събития през 1999 г. се поддаде на амбициите си."
Актьорът говори и за своя герой Ерай: „Ерай учи в добри училища, успешно работи на високи позиции, беше кандидат за поста генерален директор на банка. Той е човек, който, разкъсван между своите амбиции и ценности, накрая съжалява и се опитва, доколкото е възможно, да възстанови справедливостта. Това може да се каже за Ерай."

Актьорът отбеляза, че тъй като това е исторически сериал, той обърна специално внимание на нравите и поведението от онова време: „Внимателно се подготвих за образа, кариерата, дрехите, позата, речта и дикцията на героя. Обикновено имам акцент, така че беше малко предизвикателство за мен, но се справих и се получи добре."

📌 Главната актриса Синем Юнсал също сподели, че е била привлечена от историята: „Бях привлечена от емоционалната интензивност на историята, прецизното развитие на всеки герой и, разбира се, моя герой, Берин. Берин е жена, израснала при чудесни обстоятелства, но тя оставя всичките си ценности зад гърба си и търси истината, автентичността и искреността. Ерай я намира. Всъщност тя става негова любов. Тя се превръща в една от най-големите му слабости. Те се превръщат един в друг в слабост. Те следват чиста любов. Въпреки че го вижда да прави грешки, тя все още го подкрепя."

„Зрителите ще видят истинска история, свързана с определен период“

Актрисата Дуюгу Саръшин подчерта, че нейният герой е малко опортюнистичен: „Това е човек, който действа в рамките на своите етични ценности, среща Ерай и преминава през собствената си трансформация. Погледнах към 90-те, към тогавашните нрави и дикция, точно като Джихангир. По това време турският език беше невероятно красив. Опитахме се да предадем героите чрез дикция и маниери."

Актьорът Раджип Саваш, който играе ролята на Джемал, каза: „Джемал, според мен, е от мръсната страна на тази чиста и красива история. Той е интелигентен, силен характер, близък до държавата. Всъщност такива герои бяха много често срещани по това време. Всички получихме страхотна история и бяхме много вдъхновени. Имаме страхотен екип, Echo: Invisible Hand. Бяхме добре водени. Всички се забавлявахме да играем. Разбира се, последната дума е на публиката. Надявам се да им хареса."

Саваш отбеляза, че е близо до епохата, когато са се случили тези събития: „Живях по това време. Виждал съм тези истории. Така че за мен беше по-лесно да взема нещо оттам и да го добавя към героя."

Той също така добави, че много обича колегите си и е работил с много трудолюбив екип, обсъждайки героите дори извън снимките.

Актьорът Еркан Петеккая подчерта, че е много щастлив и вдъхновен: „Участвах в един много качествен, специален и уникален проект. Много съм благодарен на Озан за това. Изиграх трудна роля. Беше малко трудна и рискована роля за мен, но ми беше приятно да я играя. И аз бях свидетел на тези времена, помня ги. Младите знаят малко за онези дни. Тези, които се интересуват, четат книги, знаят повече. В тази поредица те ще видят истинска история, свързана с този период. Много се радвам, че съм част от това. — Благодаря на всички.

Директорът Озан Аксунгур отбеляза, че са работили с голямо удоволствие: „Свършихме работа, която наистина ни хареса. Надявам се да се хареса и на публиката. Благодаря на всички актьори. Работиха с душата си и влагаха сърцето си. Същото важи и за отбора. Вярвахме в този проект и сме уверени, че сме свършили добра работа.”

Сюжетът на сериала, вдъхновен от реални събития, е накратко следният:

„Ерай, високопоставен мениджър в голяма банка, се оказва на кръстопът, когато не получава повишението, което заслужава. След като неговата трудно спечелена кариера е изложена на риск, той е принуден да вземе решение, променящо живота му. Той трябва да избере: да продължи да живее като обикновен банкер, човек, верен на етичните си принципи, или да се заблуди, за да спечели власт и позиция."

Приятна неделя ви желая!

ПП Позабавих се с поста заради преводите...

И...се появи поста на Юра...така,че продължавам....

Юра, Hug,честит юбилей!
От сърце ти желая много здраве,късмет и щастие с близки и приятели!

# 731
Здравейте Юра Честит рожден ден Здраве и късметБлагодаря за почепрпката Весел празник

# 732
Добро утро,момичета!

147 ГОДИНИ СВОБОДА!
Честит национален празник! Бъдете горди със свободата,
извоювана от предците ни и пазете паметта им жива! 🇧🇬

Днес е деня за 16 еп. на ДГ!
Очаква ни отново интересен епизод! Nature Dizzy

Black Nib Записани фрази на героите:

📌 Алия: Дай ми сина си и ще си тръгна!

📌 Джихан: Хайде вече!

📌 Садакат: Не можеш да го направиш с Шахин!

📌 Еджмел: Ти ще станеш глава на Албор, Шахин!

📌 Шахин: Ние сме братя! 📌 Демир: Червив!
📌 Кая: Много обичам Зерин!📌 Наре: Шахин, той няма да го направи!

Notes
Скрит текст:

Приятен празничен ден и щастлива седмица!

# 733
Честит национален празник!
Честит Рожден ден, Юра!

ДГ - Сега видях, че има и трети фраг излезнал.

# 734
Сташе ,и аз видях,но изчаквах пост за да не редактирам! Hug

3 фр./откъс от 16 еп.
"Ben Seni Hak Etmiyorum Öyle Mi?"
„Не те заслужавам, нали?“

https://youtu.be/iXPxIAJP5zo?feature=shared

и с руски субт, намерих оттук
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_70774

Общи условия

Активация на акаунт