Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 48 633
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Злати, благодаря за линка с превод на серията.
Серията си е бомба от всякъде....
Садакат и Мине продължават да ходят по въже....първата иска Алия да се разведе, при условие, че я омъжи защото в противен случай не може да остане в конака, а Мине в прав текст си заяви, че е влюбена в женен мъж с дете, но за да не му "развали" семейството ще изчака....Какво, не ми ясно при условие, че Джихан ѝ заяви, че брак с нея йок...
Демир май хвърли око на Зерин и нищо чудно да ни сюрпризират със сватба и той да я отнеме от Кая, както Джихан е взел Джейда. Само, че Джихан не е знаел за връзката им, а Демир е много наясно за любовта на Зерин и Кая.
Много ми е интересно коя е къртицата при Джихан, защото втора пратка попада в ръцете на полицията....
Хубав ден на всички в темата....

# 646
Къртицата не е ли адвоката, някакъв такъв спомен имам от първа или втора серия.

# 647
Здравейте,момичета!

Гости,благодаря за поста с коментар! Hug Тъкмо мислех да излизам от форума тъй като нямаше пост след моя от вчера следобяд!
И аз изгледах епизода.Хареса ми как се развива действието.Радвам се как постепенно се развиват близките отношения на Алия и Джихан.Надявам се като се завърнат,ако Джихан още е болен да легне на спалнята,Стига са спали с дрехите! Simple Smile Стана ясно защо вкараха новия лекар.Ерген е и Джихан ще ревнува.Оказа се,че баща му е бил гинеколога, който е прегледал Садакат,когато е била бременна с Боран.Мисля,че я позна,но тя каза на децата че не я познал.Мине пак заплаши Джихан,че няма да го остави.
За къртицата се съмнявам в адвоката или др.който идва с чичото,забравих му името.(Актьорът игра в ''Присъда'')

Лек и успешен ден! Two Hearts

ПП Жанакраси Hug

# 648
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Злати, твой ред е....

# 649
Здравейте,момичета!

Не забравяйте да добавите благодарността за новия ден и
 вярата, че нещо хубаво предстои. Насладете се на кафенцето
и дайте път на положителните мисли да изпълнят съзнанието.

Гости Hug,благодаря! Wink

Снощи от 21,30ч.до 22,30 ч.по БТВ стори започна излъчването на ''Моят прекрасен живот''.Днес от 13,00 до 14,00 ч. е повторението!Участват Онур Туна,Хилал Алтънбилек,Йиит Йозшенер и др.известни актьори.

Онур от вчера..
 Онур публикува история (докато спях дълбоко)😆
Надпис към видеото „Започнах деня с лигавене🖤”😁
https://vk.com/onur_tuna?w=wall-164262731_18118

за ''Далечен град'' има доста материали...

Излезе с превод видеото с руски субт. от гостуването на Озан Акбаба в шоуто на Ибрахим Селим.Интересно е да го видите.
🕌📽️ Програмата на Ибрахим Селим с участието на Озан Акбаба със субтитри
🦋 Голямо благодаря на нашата участничка Елина 🙏🏻

https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_51093

Скрит текст:
📌Снимки в Истанбул. Джихан, Алия, Кая и Зерин.
Бягство на Кайзер от сватбата на Налханоглу
видео от мястото на снимките в Истанбул,когато валеше сняг...
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_51436

На който му се чете анализ на 13 еп. на руски ез.Тъй като е дълго за купиране го пускам на линка.
https://vk.com/@-198834522-analiz-13-oi-serii-ot-podpischika

Ако скролнете с мишката под анализа има интервю с  актьорът  Атакан Йозкая дадено на Хакан Гендже за в.Хюриет от миналата седмица....

Желая ви приятен четвъртък!

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 10:30 от Zlatina3

# 650
  • Плевен / София
Днес се очаква втори фраг....

# 651
# 652
Здравейте следобедно!

Ето и 2-ри фрагман за 14 еп. на ДГ
 "Sen Beni Kıskanıyor Musun?"
  ''Ревнуваш ли ме?“

https://youtu.be/QafdN7UO7g0?feature=shared

превод и с руски субт.
https://turkrutv.net/dalekiy-gorod-14-seriya.html

Става още по-интересно...

# 653
Оха, фрага е огън. Серията пак ще е много интересна. Освен за Боран , Аля май ще разбере за връзката на Джихан с Мине. Макар че той почти не ходи вече при нея като любима. Нямам търпение да видя реакцията на Аля и как ще насоли Мине за "приятелството".

# 654
Здравейте,момичета!

''Хубавото вино се създава с много любов,а любовта се отбелязва с хубаво вино!''
Честит празник!
HeartWine GlassHeartWine GlassHeart

Дари,благодаря за новите снимки. Flowers Rose

Гости Flowers Rose,Юра Flowers Rose,благодаря ви за споделеното.

От момичето,което поддържа темата за Онур във ВК....
Аз лично не празнувам този празник и не го признавам, но все пак исках да създам такива мини поздравителни две валентинки с прекрасните Онур и Ясемин❤️ Любовта е в основата на всяка връзка. Където има любов, има всичко: уважение, доверие, честност, искреност и щастие. Скъпи мои, обичайте и бъдете обичани!

нова..

за ДГ...
Новите снимки за 14 еп.

Скрит текст:

и озета:
Въпреки че Алия и Джихан не признават, че се сближават, и двамата все по-трудно контролират чувството на ревност, което расте в тях.
Алия започва да се съмнява в Мина. Шахин остава под влиянието на Еджмел и решава да започне война, за да получи това, което му се полага по право. Решението, което той взе в края на тайна среща с племенните лидери, беше достатъчно силно, за да разклати господството на Джихан в Албора.
За да стане отново по-силен, Еджмел сключва сделка с Махмут чрез дъщеря му Зерин. След като научава, че Зерин ще се омъжи за Седат, Кая поема по опасен път, за да предотврати сватбата.
Мине, депресирана от Джихан, се опитва да се сближи с Алия. Неспособна да преодолее съмненията в главата си, Алия приема предложението на Мине и разговаря с нея насаме.
Колко истина ще може да види Алия, след като изслуша историята на Мине? Дали опитите на Джихан да промени хода на този разговор само ще доведат до засилване на подозренията на Алия?

Чудя се каква ли история ще измисли Мине за да разтрои Алия и дали ще й повярва! Thinking

🔥 "Аз ще подпаля тази сватба!"

Щастлив ден ви желая!

# 655
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Честит празник!
Незнам дали Шахин има право да смята, че лидерството му се "полага" . Баща му не е ли по малкия брат
Срещата между Мине и Алия не беше ли в епизода, който мина....Каквато и история да ѝ разкаже Мине, не е правилно да крият, че са имали връзка Джихан и Мине....

# 656
Привет, момичета, честит празник на любовта и виното .
Бъдете здрави и се насладете на каквото предпочитате !

Шахин яко се оплете - не знае на коя истина да вярва. Макар че истините на баща му са си чиста въдица - много ми е гаден този Еджмел и като физиономия и като характер....
Разговора между Еля и Мине беше в предния епизод, но явно ще има още такива. Мине няма да спре докато не излезе истината на яве. При тази ситуация мисля, че е редно Джихан да свали картите и да и обясни. Да, ожени се на хартия и смяташе зад завесата  да си остане с Мине. Само че нещата се промениха - сближава се с Аля повече, споделя много лични неща с нея , ако се наложи за детето ще се борят като един . Имат повече общи неща. За Мине почти нищо не остана, тя го усеща и се опитва насила да го държи при себе си. Много ми е неприятна Мине, да и духа под опашката и да се маха....ама не питат мен.....

# 657
Щом ''Мине '' и ''Еджмел '' са ни толкова неприятни - браво на актьорите . Макар лошотията на Ежмел е доста хиперболизирана , предпочитам по-реални герои , не може той да е толкова лош .
Но и аз питам : не беше ли той по-малкия син ? В такъв случай какви права има синът му пред Джихан , който е първороден след смъртта на Боран ?
Дано не оженят момичето , поне те да са щастливи за разлика от Наре и Шахин .
БЛАГОДАРЯ ЗА МНОГОТО ИНТЕРЕСНА ИНФОРМАЦИЯ , ДРУЖКИ Hug Heart

# 658
  • Плевен / София
Фили, за мен лично не е "ok" брак между първи братовчеди.
Мине явно няма да мирне докато не излезе връзката ѝ с Джихан въпреки, че тя ще е губещата....Алия няма да се разведе, заради това. Тя ще стои омъжена, ако това е условието да е в конака до сина си. Друг е въпроса, когато излезе истината, че е сина ѝ е внук на Еджмел и тя трябва да бяга....Джихан на въпроса от "дясната му ръка" дали би я спрял отговори "не"....
За мен любовта на Джихан и Алия ще премине в приемане на истината дали остават женени заради искането на Боран , или защото това е тяхното желание. В крайна сметка се оказа, че Боран и Джихан са полубратя....по добре е от братя...

# 659
Аз вече се изказах за първите братовчеди , за мен си е чисто кръвосмешение . Аз имам един единствен братовчед и сме отгледани почти заедно .Ужас ! Но тук вече приехме Кая и Зерин като Ромео и Жулиета .

Общи условия

Активация на акаунт