Ти какво сготви? Снимай, покажи! 142-ра тема

• 106 344
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Лятна мусака с тиквички, патладжани, мляно месо и бешамелова заливка с пармезан:

# 226
Аз продължавам да се справям със следобедните жеги с тези уникално вкусни, мултивитаминозни бомби! *смутита
Банани, сочни пъпеши, малко пр. мляко и някое друго семенце за бонус витамини Wink (отскоро слагам и листа мента да се блендират) Green HeartGreen HeartGreen Heart

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 15:06 от AniNe

# 227
Вечеря на терасата у дъщеря ми.

# 228

Вчерашната вечеря - Уелингтън със свинско бонфиле

# 229
  • При децата ми
Картофени кюфтета

Скрит текст:

Пържени тиквички

Правих още таратор, свински вратни пържоли на скара, кюфтета от кайма, баница, салата и т. н., но забравих да снимам.

# 230

Пиле каша

# 231
  • София
Наистина ли не съм написала рецептата за бонбоните Simple Smile Заблеяла съм се нещо, извинявам се!

От една порция излизат 12-14 бонбона, аз направих две.

За 12-14 бонбона:
1 кофичка протеинов пудинг (продават ги в Лидл/Кауфланд)
70гр. кокосово брашно (истината е, че следващия път ще пробвам с бадемово, малко сухичко ми идва кокосовото)
1 шоколад без захар/какао

1. Смесвате пудинга с брашното и бъркате, става гъста кашичка.
2. Оформяте топчета, които след това топите или в какао (така е по-диетично и стават като трюфели) или в шоколад тъмен или какъвто искате, аз използвах със стевия, и слагате в хладилник.

Станаха супер!

# 232

Мързелива баница

Палачинки

# 233
Картофени кюфтета на фурна:

# 234
Изтекоха ми очите по картофените кюфтета YumStuck Out Tongue Winking Eye , но при 37 градуса няма как да включа фурната!
таратор

салатка

задушени зеленчуци с масло

отново печени чушки с олио и оцет Simple Smile

леща в мултикукъра, че става за 20 минути и
сьомга!

# 235
  • София
Може ли рецепта за картофените кюфтета? Помня ги като дете, когато дядо ги приготвяше.

# 236
Natt а даже бяха две поредни тави.. та скоро няма да повторя 😆
Петенце аз ги правя като беля картофите (малко над килограм) и ги сварям, но да останат малко по твърди. След това рендосвам в голяма купа. Рендосвам 2 глави лук (не са големи) и в тиган загрявам олио с масло (сложих повечко за да не станат сухи кюфтетата), където запържвам лука за малко, колкото да пусне аромат. Добавям лука и мазнината към рендосаните картофи, чуквам 2 яйца, слагам около 2 суп. лъжици брашно/галета. Подправям с пресен магданоз, сол, черен пипер и чубрица. Разбърквам и накрая добавих и натрошено сирене. Оформям с мокри ръце кюфтенцата и ги редя в тавата, върху хартия за печене. Пека в предваритвлно загрята фурна с венрилатор.

# 237
# 238
# 239
  • Бургас
Ваня,изтекоха ми очите по грилованата царевичка 😍

Общи условия

Активация на акаунт