“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №6

• 39 172
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Ух, този музей с восъчни фигури трудно бих се навила да го посетя след тези сцени. Много въздействащо бяха заснети, ускори ми се пулса

# 181
  • на село
Особено, ако очакваш Фичето да изскочи Grinning

# 182
Фичето кърти мивки 🤣🤣
Той най-накрая проговори..

# 183
Много е хубав музеят.

# 184
Кобурът на Грудов този път е от лявата му страна. Някой беше писал, че е бил от дясната.

# 185
Мани бележките - глей’те как цялото полицейско отделение се алкохолизира. Ако не правеха реклама на Оклис, а на Джони - щеше да е велико 😂😂😂

# 186
Мия… защо трябваше да я покажат с този черен суитшърт с качулка…..

# 187
  • София
Оф, този Грудов е мега дразнещ.
Не може ли убиецът и него да бастиса? 😀

Убиецът си играе с тях, направи ги прави смешни.
Мия прави гаф след гаф. Не мислят, твърде първични са, първосигнални. Къде им е методиката и професионализма.

И сега как можаха така да се изтърсят по средата на пресконференцията? Като е бъкано с журналисти. Какво очакват?
Тъпо...

# 188
eli1907, много са вариантите, но няма да се учудя да е замесен в смъртта на Язов, определено с Грудов въртят мръсни далавери, сега се е присламчил към кмета, не заради еко вижданията си, а за да е със силните на деня. Някой беше писал, че в следващ епизод Заимова и Харитонов намират в стена на къща много пари, май е в къщата на Тороманов.

Нали каза, че сам си е правил изолацията. Интересно скривалище би било

# 189
Не съм чела всички коментари,но ми направи че миглите на човека под маската са светли и дълги и завити.Сега гледам всички  действащи лица в очите и във миглите.Blush

# 190
Грудов със сигурност е левичар, вероятно хомо и окото му е на стрелеца по Филип.

# 191
  • Другата България
Чак не е за вярване как се вързаха на това, че убиецът ще се обади с истинския си глас и по тази “грешка“ ще го намерят. Много, много лаишко.

Не мога да пропусна това, което Филип каза на Дора, когато му каза, че ѝ трябва Мия /психолог/.
“Само ако си убила няколко човека по особено жесток начин.....“ и начинът, по който тя го погледна.
Аз в епизод 10 съм си на версията от епизод 1- Дора или друг, свързан с Мия е нашият човек.

# 192
  • Варна
Не съм чела всички коментари,но ми направи впечатление, че веждите на човека под маската са светли и дълги и завити.Сега гледам всички  действащи лица в очите и във веждите.Blush
аз ги видях русоляви 😱

# 193
Грудов със сигурност е левичар, вероятно хомо и окото му е на стрелеца по Филип.
Всичко това е така, но е много тъп, много. Освен да се прави, ама…

# 194
Всичко това е така, но е много тъп, много. Освен да се прави, ама…

Да, твърде неприятен, за да е убиецът Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт