Отговори
# 60
Милички моля ви каже те ми как и аз да си кача мой снимки в албумчето...нещо напоследък много тъпа се чувствам и нищо незнам... Embarassed

# 61
Влизаш в албума с юзърнейма и паролата (взимаш ги от първата страничка) и вече си в албума не като наблюдател, а като собственик и можеш да добавяш/редактираш/триеш. Ние обикновено само добавяме  Wink. Както ще забележиш, има си албуми на различни теми, така че в зависимост от снимката, която искаш да качиш, влизаш в съответния албум и натискаш `добави нова снимка` (или както там пише  Crazy).

Надявам се сега да ти е по-лесно  Peace.

# 62
  • София
Ая, качвай бързо снимки на покупките, много се кефя да ви разглеждам нещата, а и още повече, че и ти пазаруваш за момци Mr. Green

момичета, желая ви една прекрасна любовна вечер с любимите половинки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 63
Ей т`ва е, бременна-невлизала 1 ден във форума и резлутата на лице - пиша дълги постове и пак забравям  ooooh!  Mr. Green

Най-голямата новина около нас всъщност (освен големия пазар  Grinning) е, че най-накрая си научих резултатите от изследванията миналия петък - ВСИЧКО В НОРМА  Peace. И сега черешката - Хемоглобин: 128  Whistling

# 64
Браво Ая вие сте шампиони Hug, дано всички се похвалят с добри резултати.
А на мамите с оплаквания и разни безобразни болежки да ви кажа аз всеки ден почнах с нова програма, ту от дясно ме боли, ама многорту ниско, ту крак ми се схванал и пак олелия, но съм някакси спокойна поне за сега.
Чао мамчета и прекрасна вечер! Hug

# 65
Ааа, да ви споделя наблюдение, кракът ми се схващаше и го усещах олекнал и изтръпващ, когато ми беше нисък хемоглобина. Отдавна не съм имала подобно усещане, което много ме радва  Blush

# 66
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, отново

За прилошаването на мен ми става лошо в градски транспорт. Като поседя 5 минути права и започват да ме обливат топли вълни и да ми причернява. За съжаление досега никой не се е сетил да ми направи място да седна - разчитам изцяло на собственото си "нахалство" - на всичкото отгоре разни пенсионери ме гледат и на кръв #2gunfire
Явно коремът ми не се вижда толкова в зимното палто . pregnant
Лека вечер и приятно изкарване на всички празнуващи.
Наздраве Wine Glass cheers

# 67
За прилошаването - на мен ми е така от 3-ти месец и от тогава съм се качвала в градския транспорт около 5 пъти и всеки път все още ми става лошо. Почват да ме обливат вълни, да ми се подкосяват краката, да ми се замъглява пред очите  Sick  и затова сега изобщо не го ползвам, да не говорим и блъсканицата. Не мисля, че мога да рискувам.  Naughty
Кой ще идва утре на у-ще ?  Thinking

# 68
  • София
Аз и мойта приятелка дето няма интернет сме на линия за училището.

# 69
И аз съм на линия  Peace.
Надявам се и Мелодия с прекрасната ни табела - БРАВО!

# 70
Въпрос към бъдещите за  2 пъти майки(особенно на момчета): Сина ми напоследък посотянно пита за кърменето!Ако поиска да "суче",какво да му отговоря? За сега му казвам,че кърмата е храна за малки бебета. Но него му е любопитко какъв вкус има,как излиза... Не искам да развие нездрав интерес към темата, старая се да му отговарям подробно. Но ако писка да "цока"?

# 71
Аз имам много ясен образ за майката на най-добрия ми приятел,която всеки ден разпитвахме какъв вкус има и тя ни даде да опитаме.Била съм около 4-5 годишна и ми се стори много гадна на вкус,така разбрах че  е само за бебоци.Ако сметнеш че не е супер странно дай му да пробва,може да не е от гърдатат ти.
Имам едно въпросче:къде мога да разбера положителните и отрицателните отзиви за акушерите

# 72
а колко е голям сина ти?

за акушерите, не знам  Confused

# 73
Браво на Ая за постижението от 128 хемоглобин smile3501! Утре и аз ще давам кръв, та да видим до къде сме я докарали Rolling Eyes.

Днес видях в една аптека антибактериален гел за ръце без измиване и мисля да си взема за болницата. Спомням си, че коментирахме дали може да се ползва и за бебетата като поотраснат (например навън в количката Thinking ), но май мненията бяха малко противоречиви. Какво мислите... newsm78???

За количките -към тези, които вече са обикаляли и имат някаква обща представа - предложения за лека количка, комбиниран зимен и летен вариант (да не е триколка), без въртящи колела отпред до към 500-550лв... Че  с таткото към края на седмицата може евентуално да тръгнем по магазините Wink

# 74
Честит празник на всички момичета!!!
Винаги да се обичате много и дано за всяка да се изпълни моята мечта, която си припомням всеки път когато видя двама възрастни, едва кретащи от нашия блок, но винаги заедно, ръка за ръка, всеки ден излизат заедно на разходка. Винаги ми се насълзяват очите и се моля и ние да бъдем така след години - да успеем да запазим любовта така.
Аз вчера бях на консултация. Бебка е добре, малко по-малка е, ама нямало страшно. Лошото е че имам въздушни джобове и ми е по-малко водата. Ще се наблюдаваме, та да видим какво ще стане. Ако продължи да намалява ще се оперираме май и ще се видим по рано, но няма да е преди март, така че дано всичко да е наред до тогава. На някой казвали ли са му подобно нещо? Аз не се притесних много, надявам се да не трябва. Лекарката каза че за сега няма нищо страшно.
Ами аз имам същият проблем с водите Sad преди месец ми казаха че са малко под средното ниво, на миналата консултация ми казаха че са паднали още малко Sad много е въможно от това че съм болна през последните 2-3 седмици. Казаха ми да пия много вода...и ако продължат да падат и ние ще се видим по-рано от планираното. Бебешонка беше около 2100 в 32 седмица. Дано имаме късмет и двете и да ни се възтанови нивото на водите.

И чЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ...ние планираме вечеря в къщи че са ми писнали всички гадни американски ресторанти Sad няма къде да отиде човек тука.  #Cussing out Joy

Общи условия

Активация на акаунт