Майски бебета 2024г. - Тема 14

• 29 959
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
И на мен днес ми е напрегнато,едно такова стегнато....чудя се ще дочакам ли секциото....
Каката не слуша все иска нещо,мрънка.....🫥

# 631
Аз утре съм 38гс. До миналата седмица постоянно имах някакви стягани и болки, които си обяснявах като контракции, особено при по-продължително вървене, но тази седмица- нада, нищо. Чувствам се доста добре, имам прилив на енергия, яко съм в нестинг моуд..
Аз имах такъв прилив на енергия седмицата преди да тръгне раждането. Grinning
И на мен много ми влияе това мрачно време. Нямам търпение да изгрее малко слънчице и да излизаме повече на разходки.

# 632
На мен пък днес ми е страхотен ден, дойде ми семейството за празниците, докараха ми нова кола най-накрая, майка ми е поела цялото домакинство и аз само си почивам цял ден и ми е супер... 😂
Иначе за WC и аз от първия ден, в който знам че съм бременна, проверявам и бельото и хартията всеки път... Някаква параноя ми остана 😬

# 633
ДОБРО УТРО НА ВЕЛИКА СЪБОТА! 💐

В очакване на Възкресението Христово, нека не губим вярата в доброто и изпълним сърцата си с Любов, Надежда и Светлина!
СВЕТЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ♥️

Аз си лежа днес основно,мм на село с детето малко и ще се върнат надвечер, май взех да се изнервям,не остана 🌼

# 634
  • София
Весело посрещане на празниците, момичета! Здраве, любов и късмет на всички! И прекрасни пухкави бебоци!
Ние сме на вилата. Малко тишина и спокойствие. Тъкмо да не го мисля, че моментът наближава все повече.

# 635
Весело посрещане! Heart
Аз вече хапнах 1/3 козунак докато ги прибера от пекарната до вкъщи Joy (отказах се да меся тази година). Мъжа ми оправя колите и го чакам да сглобява кошарата - много ми е развълнувано!!

# 636
Не знам дали ти е първо или второ, но при вторите може да няма смъкване на корема и съответно влизане на главата в таза. Коремът си ми беше до последно горе, малката високо, дори като постъпив в болницата вече, на прегледа, мк казаха, че шийката не се е централизирала, а е още назад.. и така. Явно с вторите раждания нещата стоят доооста по различно 🙂 А 95 %от информацията в нета е за 1во раждане Simple Smile
Аз съм 37+3 и също никакви по-силни контракции. Тези менструални болки явно не са и контракции, защото често ги имам по време на запис на тонове и няма отчетени контракции. Все тая надежда, че както тук има момичета дето през деня не са имали никакви индикации, а вечерта е почнал екшъна ама who knows 🫠. 
При мен и смъкване на корема няма дори, клеча като ненормална вкъщи, движа се ама нищо.

# 637
Завиждам на всички, които релаксират и са някъде на въздух 😁 Много е досадно в тези болници, времето не минава... Нас утре ни изписват, нямам търпение!

# 638
Весели празници, момичета! Бъдете здрави вие и семействата ви. Стискам палци на всички, на които им предстои планово раждане скоро, както и на тези, на които термина наближава и е въпрос на време. Предстоят много вълнуващи мигове! ❤️

# 639
Весели празници момичета, бъдете здрави и щастливи!  ❤🌸

# 640
Весели празници и от мен Simple Smile бъдете живи и здрави, сърцата ви пълни с любов и доброта Simple Smile

# 641
Мими, как тържествено се включи, в първия момент помислих, че си родила 😀
Да ви е весел празника, дами 😊 Да сте здрави и изпълнени с любов ❤️

Аз днес станах в 07:00, което не ми се е случвало от месеци. Отидох до пекарната, взех козунаци, защото абсурд да меся тази година и свърших още сума ти неща до сега иии сега вече лягам да си почивам, защото имам чувството, че човечето ще излезе ако още малко поседя права 😂

# 642
Даа, много е криво тук, бях се настроила да ни изписват на 3ти, ама...и си гледам времето през прозореца и ми се излиза на разходка даже вече, яйца ми се боядисват, изобщооо...а си седя на леглото с нечувани болки в кръст и гръб. Има ли някое родило вече майче, чието бебе не иска да си спи вечер, където трябва. Днес успях да я оставя в 6 сутринта, спала съм около 2 часа слвд това. Ужасно е, защото ме е страх да не заспя, да не я изтърва, да не я катурна, ако мръдна...И с първото дете беше така - все имаше някой буден на пост нощем, но сега с тодлърката бая зор ще видя с тази схема.
Завиждам на всички, които релаксират и са някъде на въздух 😁 Много е досадно в тези болници, времето не минава... Нас утре ни изписват, нямам търпение!

# 643
Аааа 🫢
Детето боядисва на едното село,майка ще боядисват и те аз съм пас за всичко тази година,лежа и пазя леглото 😅чакам си деня 😅
Питах една позната какво да очаквам,скоро роди в нашата болница.

# 644
Мен от вчера болката в слабините ми се увеличи х10. Не забелязвам корема да се е смъкнал повече, обаче болката много се увеличи, ставането от леглото ми стана супер сложно и болезнено. Не знам дали е, защото се отпуснах и оставих цялото домакинство на майка ми, или просто човечето е влязло още надолу, но ако ескалира така до секциото, не знам как ще добутам 😬😬😬

Общи условия

Активация на акаунт