Майски бебета 2024г. - Тема 14

• 32 011
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Стискам палци, момчета! Мимс, още малко остана, скоро ще сте си заедно и тия тревоги , ще ги забравим Simple Smile
Така е ,но нещо почти не наддава и ме притесниха,че имало риск за нея ,ако сега я извадят,ние сме почти 39 седмица ,за една седмица дали ще се промени това ,мн се разтревожих направо
Дано наистина се гушкаме скоро и тревогите да останат в миналото.
С таткото отидохме за планово секцио с багажа юи ни върнаха направо ,като я видяха ,имах си дата ,и бяхме всички в очакване ,така се разочаровах

# 316
Стискам палци, момчета! Мимс, още малко остана, скоро ще сте си заедно и тия тревоги , ще ги забравим Simple Smile
Така е ,но нещо почти не наддава и ме притесниха,че имало риск за нея ,за една седмица дали ще се промени това ,мн се разтревожих направо
Дано наистина се гушкаме скоро и тревогите да останат в миналото.
Като не наддава, не е ли по-добре да я извадят 🤔Поне тук знам, че рака процедират. Ти не каза ли, че е към 3кг?

# 317
Да ,дори на едното място казаха над три ,а сега изведнъж и три няма,дребна била, още не била готова
Именно ,че за БГ знам ,че е така ,и им казах,че там дори в 37 се вадят бебчета без проблем ,и казват прекалено е малка и може да не успее да се адаптира и се ужасих
Реално е качила за две седмици около 120-150 гр ,и за това пак явно качва нещо и ще чакаме до термин ,и понеже имам проблеми с шийката и не съм за нормално ги питам,ами,ако тръгне и те ми отговориха,че са там и веднага да отида 😐
Нз и аз какво да кажа,освен ,че с куфарите с определена дата ни върнаха и то притеснени..

И все пак се моля и надявам да е добре и скоро да си я гушна ,правилата явно са им други тук,отделно нямат и апаратурата вероятно ,като там предполагам,страх ги е

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 16:12 от Mims1900

# 318
Момичета, днес се роди и нашият Явор. ❤️ Наложи се да ме клъцнат и доста шевове имам, но успях да си родя нормално.

# 319
Честито, zoya. ! ☺️
Да е здрав малкият Явор и да расте безгрижно!
Бързо възстановяване!
Момичета, днес се роди и нашият Явор. ❤️ Наложи се да ме клъцнат и доста шевове имам, но успях да си родя нормално.

# 320
Йеееее, zoya, честито! Blue Heart
Да е здрав, силен и много щастлив Явор, а ти бързо да се възстановиш! Flowers Bouquet

Мимс, още малко! Тъпо, че са те върнали, и аз знам, че тук си ги вадят и по 2700 примерно, но щом там е такава практиката, явно лекарите знаят какво правят. Не остана време до 6-ти Blush

# 321
Ехааа, Zoya !!! Честит да бъде Явор! Да е здрав, щастлив и много безгрижен! Възстановявай се бързо и почвайте да се гушкате ❤️🍀

# 322
Честито , zoya ! Бебенцето да бъде здраво и послушно , щастливо детство !
Бързо възстановяване!
Разкажи как мина раждането , в коя седмица роди ?

# 323
Честито бебче🎉🤗

# 324
  • София
Честит да е адаша, Зоя! На теб бързо възстановяване. Ще чакаме разказ.

# 325
Честито,Зоя! Здрав и спокоен Явор пожелавам! 🩵И бързо възстановяване, че без теб групата сме за никъде 😊

# 326
  • София
Честито, Зоя! Да е здрав и щастлив Явор! На теб бързо възстановяване и ще чакаме да разказваш, когато можеш.

# 327
Zoya, честито!
Мимс, аз съм 36, бебето е около 2300, бях в болница, предписаха ми протеин за бременни, за да наддаде. В болницата ме пуснаха и на "яйчена диета" - по две варени яйца с извара. Може да опиташ тези неща, след като имат притеснения.

# 328
Честито, Zoya! Да е много здрав, усмихнат и щастлив Явор! Пожелавам ти бързо възстановяване!
Мимс, всичко ще е наред! И двете ми деца качваха малко последния месец, но бързо наваксват като се родят.

# 329
Zoya, честито!
Мимс, аз съм 36, бебето е около 2300, бях в болница, предписаха ми протеин за бременни, за да наддаде. В болницата ме пуснаха и на "яйчена диета" - по две варени яйца с извара. Може да опиташ тези неща, след като имат притеснения.
Аз уж пия протеини, и яйчица хапвам всеки ден,но явно не помага при нея , и се разочаровах ,защото едната лекарка я изкара по -голяма ,а тя в 38+ е около 2,800 ,а мислихме ,че е над три вече дори и ,че е готова,и другото се разочаровах всички бяхме в очакване ,отидох и ме върнаха с багажите с вс., след прегледа ,тя реално наддава,просто явно слабо ,и се надяват да си стои до край знам,че е за добро ,ама е много тъпо ,като си в очакване да се срещнете ,и така се случи и те върнат ,та и детето разбереш ,че ти е по-дребничко от очакваното,каквото ти е казано
Та да,тука съвсем различно процедират ,като цяло
Ще си дочакам термина и готово и се надявам да си е добре бебка и тези притеснения да са били излишни ☺️
И на теб ти желая бебенцето да си наддаде още и всичко да е наред
Благодаря на всички иначе ☺️

Общи условия

Активация на акаунт