🌷ИСТАНБУЛ🌷 [тема 65]

• 52 401
  • 764
  •   1
Отговори
# 750
Аз зареждам с Револют,  през къде се опитвате да заредите? От тук зареждам аз

# 751
  • Бургас / UK

Аз се опитвам от приложението , но ми даваа грешка .

# 752

Те ви къщата на Джейлинчето от Присъда.

# 753
Няма да стане , изтеглете това и пробвайте ще стане.

# 754
  • София

Писала съм и друг път, че имаме проблем с влизането в профила на мъжа ми в сайта на HGS. Имейлът му е по-особен и уж му пращат код, с който да влезе, но не го получава. Затова всеки път ходи в поща в Истанбул, плаща някаква сума и евентуално, ако служителят е на кеф, могат да му кажат и каква сума има в стикера. С приложението, което си показала може ли да се плати без да трябва влизане в профил? Само номер на колата достатъчен ли е? И дава ли каква наличност има след зареждането?

# 755
Може да се плати без да се влиза в профил.
Влизате в приложението: Натискате където пише HGS

После ще се покаже това:

Първото е номера на автомобила
Второто е номера на документа с ,който е регистрирано HGS-то.
няма да видите наличност!
Но мога да дам друг съвет:
-правите регистрацията в HGS през лаптоп/компютър задължително. Въвеждате всичко,както си му е реда и вече чакате кода. Той няма да дойде, затова натиснете бутона забравена парола така ще стане, и аз и други хора така го направихме.

# 756
  • София
Регистрацията я имаме от години. В началото прие имейла и следяхме наличността. След това решиха, че не им харесва. Не става със "забравена парола". Не става и с нова регистрация, защото казва, че вече има такава. Sad Явно до следващата кола ще ходим в пощата. Simple Smile

# 757
Пффф, тук е мисия невъзможна явно...амииии дори ,че не мога да помогна.

# 758
  • софия
Кой аквариум препоръчвате
Florya, Istanbul или Sea Life. Еднакво удобни са ни като транспорт.

# 759
  • София
Кой аквариум препоръчвате
Florya, Istanbul или Sea Life. Еднакво удобни са ни като транспорт.
Истанбул Аквариум във Флоря. Wink По-голям е от Sea Life, а тунелът, който е главната атракция на Sea Life все още е в ремонт.

# 760
Здравейте, знаете ли дали в градския транспорт на Истанбул е разрешено с куче? А във Виаленд?

# 761
  • Бургас / UK
ВеВе, Благодаря! Ще пробвам. Обаче си смених паспорта и не знаам дали ще успея с новия номер.

# 762
  • Димитровград
Няма да стане с новия. Ако пазите бележката от закупуването на стикера- там има номера на паспорта.

# 763
  • Бургас / UK
Няма да стане с новия. Ако пазите бележката от закупуването на стикера- там има номера на паспорта.
Намерих стария номер , но пак не става . Ще го мъча и , ако не стане ще зареждам някъде от поща.

# 764

Общи условия

Активация на акаунт