Сериозно е така! Единствените им косури мислят, че са сантиметри. Всеки пробвал нещо различно от мисионерската се мисли за "извратен". А истински "извратените" се приемат сами себе си за висш пилотаж. Да, в началото е интересно, защото е различно, но после не само омръзва, а става и неприятно, дори да си склонен към такъв секс. Истински извратените мъже, които познавам не практикуват такъв секс с жените си. Не че познавам много такива, но със сигурност знам, че е така!
Аз най-откровено се чудех как се сместват 8-10 пъти секс в денонощие, ако замесените спят по 7-8 часа /за разлика от Никола Тесла повечето хора имат нужда от поне толкова време сън на денонощие, а недоспиването създава сериозни пречки в дългосрочен план/ в същото и имат стандартен живот от гледна точка на средностатистическия българин. И хоум офис да съм, пак ще имам някакви задължения по тоя хоум офис, демек не мога да си разполагам на 100% с времето. Пък и от здравословна гледна точка има шанс поне единият от замесените, ако не и двамата, да не се чувстват добре при такова бясно темпо. Препоръчани теми