Момичета наистина беше вълнуващо и днес цял ден ми звънеше моята половинка да ми преразказва вчерашната вечер
която откарахме до сутринта.След като два дни моят малък тигър не спа през деня поради вълнения с консултацията,гостувания и половин годишнината си.Днес си спретна спящ маратон.В началото бях доволна ,после се притесних.Събуди се в 8 яде и веднага заспа и така до 1.30,когато промърмори ,яде и сам се завъртя на една страна и заспа до 18.30 когато го вдигнах насила.Плака много,търка си очите
,но аз не....забавления,после се сменихме с татко му,след това баня и увит в хавлията докато взема олиото да го мажа.....той заспааал.Това е сега спи и дано успее така да удържи до сутринта да не играем посред нощите.Сега отивам да помогна онлайн на сестра ми ,която учи архитекрура във Флоренция да подберем най-добрите 5 снимки който е направила по зададена тема от професора-връзката между природата,хората,сградите и машините.Направила е около 50 на страхотни снимки и е нужно да ги сведем до 5.

Дано ноща е спокойна за всички
Ето нещо за релакс и за хубави мисли http://www.magiata.com/today.html
сладурки.
, но ще дойдем.....

Тя никога не е яла от лъжичка и непрекъснато го избутваше с езиче. Та, докато и дам една малка лъжичка, голяма борба падна. Сега съм притеснена и не знам какво да правя. А утре сме в София и ако я оставя на свекърва ми с температура, ще откача от притеснение. 

. И аз като теб с Вигантола същата история. За почти 6м. е изпила едва половин шишенце, а мамите, скоито се разхождаме тук - вече по 3. Даже скоро им предлагах да го подаря на някой. Веси няма никакви признаци на рахит и много излизаме и се печем на слънце. Е, не винаги го има де. Но има ли го, задължително сваляме шапката.
и затова предложихме почти еднакви заглавия. Не се притеснявай, че са ви измерили същите мерки. То детето си е добре на килограми и ръст, така че място за притеснение няма.