Любовен месец пак настана - СЕПТЕМВРИЙКАТА е влюбена във двама

• 12 828
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Добър вечер! Flutter

Момичета наистина беше вълнуващо и днес цял ден ми звънеше моята половинка да ми преразказва вчерашната вечер  Hug която откарахме до сутринта.
След като два дни моят малък тигър не спа през деня поради вълнения с консултацията,гостувания и половин годишнината си.Днес  си спретна спящ маратон.В началото бях доволна ,после се притесних.Събуди се в 8 яде и веднага заспа и така до 1.30,когато промърмори ,яде и сам се завъртя на една страна и заспа до 18.30 когато го вдигнах насила.Плака много,търка си очите  Tired ,но аз не....забавления,после се сменихме с татко му,след това баня и увит в хавлията докато взема олиото да го мажа.....той заспааал.Това е сега спи и дано успее така да удържи до сутринта да не играем посред нощите.
Сега отивам да помогна онлайн на сестра ми ,която учи архитекрура във Флоренция да подберем най-добрите 5 снимки който е направила по зададена тема от професора-връзката между природата,хората,сградите и машините.Направила е около 50 на страхотни снимки и е нужно да ги сведем до 5. Peace
Дано ноща е спокойна за всички  baby_neutral Ето нещо за релакс и за хубави мисли http://www.magiata.com/today.html  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 22:25 от dennis

# 241
Весито, мн ми е мъчно за вас, стискам палци да се възстановите бързичко и двамата Simple Smile Hug
За срещата - съм твърдо "За", дори и да не успея навреме
Целувки и поспалива нощ на всички

# 242
Привет момичета!

Марианка, ах как ме изпревари с предложението ти за ново заглавие! Моето предложение е много близко до твоето, а именно: Баба Марта бързала - на Септемврийче мартеничка вързала!
От доста време съм се сетила за него, но изчаквах да дойде края на февруари и тогава да го предложа на вашето внимание момичета. Даже сега реших да се включа за да го напиша и като преглеждах постингите и хоп виждам заглавието на Марианка.

А иначе днес ние бяхме на консултация. Мерките ни са 7700 гр и 65 см. Като преди 20 дни пак измериха същите см. Може тогава да не са били съвсем точни, ама нищо. Бихме втората ваксина Пентаксим. Педито каза, че може да давам по мое желание каша или да изчакам от другия месец. Реших да чакам и няма да замествам още никакво хранене, защото си имам още кърма.

На срещата нямам възможност да дойда, защото с тая огромна количка никъде не мога да мърдам, а и любимия не може да ме закара. Надявам се, че ще има и други срещи като се постопли времето. Сега си мисля в Мола къде ще се съберете мацки с толкова колички и бебоци?

Спокойна нощ на мами и бебоци желая!

# 243
Денис, много се смях на описанието ти за спящия маратон Simple Smile Алекс е същия - или хич не спи или после наваксва. Ние от пътуването до Бургас и обратно така го впечатлихме и уморихме, че вчера на консултацията като му биха последния Пентаксим горкото докато му биха инжекцията и внезапно заспа ....изрева 2 пъти леко и главичката му клюмна, чак лекарката се изненада и го гледаше в захлас как така заспал  ooooh! сладурки.
За сестра ти - много интересна професия си е избрала, покажи после снимките Simple Smile

Ние за срещата ще дойдем, въпреки че този час не ни е много удобен, но ще се постараем. Не знам за времето утре дали ако е като днес не е по-добре на открито  newsm78

Аз напоследък се чувствам малко поотчаяна, защото Алекс наистина болезнено е залепен за мен и не мога 5 мин. да се отделя от него. Играчките му задържат много малко вниманието, бързо се отегчава, иска само човешки контакт и то май само с мен...постоянно мрънка и иска да се движи, да става, да сяда...спи много малко през деня, добре че нощите ни са спокойни.

Успокоявам се малко като чета че и някои от вас имат същите проблеми и се надявам да е от възрастта, сега според психолозите детето още не осъзнава че е отделен човек от майката и се стархува да остане самичко. Малко ме ядосват разни познати около мен, които все ми повтарят че съм го разглезила и съм го свикнала да му задоволявам капризите.... как мислите къде е границата?

Все забравям да ви питам - кои памперси ползвате ? Аз откакто се е родил ползвам Памперс, но реших да пробвам HUGGIES които ми се струват малко твърди..та се чудя дали са добри ?

хайде целувки от мен и лека Simple Smile

# 244
  • София - Бургас
Привет!
 Ще дойдем утре на срещичката....може би с малко закъснение към 12,30ч. да кажем Thinking, но ще дойдем.....
Е, до утре...

# 245
Чакайте и нас! Peace

# 246
Днес си изпратихме татито. Утре идваме и ние със Сашето! 

Ужасно ни липсвахте - на живо и виртуално! Heart Eyes

# 247
алфира, аз съм с две секцио родени деца и вече мисля за трето, пък камо ли вие. Да ти кажа, вторият път не е чак толкова болезнено, така че, не се отказвайте!  bouquet

# 248
Ние също ще дойдем, Моята мома е малко поспалива, та да видим утре кога ще се наспи  Laughing
Но сме там! От 19ти декмври броим дните да се срещнем отново с връстниците си  Heart Eyes

# 249
И ние ще дойдем,но сигурно с малко закъснение към 12.30-13.00!
Лека вечер и от нас!

# 250
Ние също утре сме на линия с Поли.
Да ви питам имаме ли мама,на която дъщеричката й се казва Яна и е родена на06.09.Гледах в началото на темата,но не я видях.
Лека нош!

# 251
  • София
Привет! Утре сме на линия за срещата, но се изкушавам да драсна два реда след като я приспах малката госпожица. Вчера бяхме на консултация. Мерките ни са 6,400 гр. (+350 гр.) и 67 см. (+1 см). Докторката каза да започваме захранването вече - с картоф, мляко и масло. Мляко замразено нямам, а масло няма да слагам. Остава един гол картоф с вода. Затова не бързам, моето драгоценно мляко ми се вижда най-добро!

Преди месец Мия се обърна за пръв път - от корем по гръб, и след това го е правила няколко пъти, но с неохота, и то само защото мрази да стои по корем. Не виждам как ще се обърне доброволно от гръб по корем?! Обаче не се притеснявам хич, все някога ще го направи така или иначе.

Любимото занимание на Мия е да набара книжле, вестник, брошура - всичко що е хартия и да го чете, дъвчейки го. Ой на мама интелигентното.

Вигантойла го спрях преди две седмици на своя глава, тъй като сме постоянно по улиците. Личицето й има вече загар и ясно контрастира с беличкото вратле. Четох че два часа на слънце без шапка осигуряват неоходимото количество витамин Д. Тя е с шапка, но за сметка на това, е много повече време навън. Пък и аз се храня здравословно и също съм на слънце с нея.

Телетабис2, Досега съм ползвала само Памперс и нямам база за сравнение, но нямам и оплаквания. Пък и ме зарибиха с играта с мечетата и ще съм им лоялен клиент поне докато си ги събера всичките.

Леки сънища!

# 252
Добро утро. мами сладурани със сладки беборани! smile3503
Веси днес отново беше много ранобудна. Стана към 6.00ч. и за моя неприятна изненада имаше температура. Не е висока по моя преценка, детето се усмихва, но определено е по-топличка. Дадох и малко Калпол и беше цяла трагедия с преглъщането му Grinning Тя никога не е яла от лъжичка и непрекъснато го избутваше с езиче. Та, докато и дам една малка лъжичка, голяма борба падна. Сега съм притеснена и не знам какво да правя. А утре сме в София и ако я оставя на свекърва ми с температура, ще откача от притеснение. Confused Сега да честитя мини празниците на нашите сладури.
Честита половин годинка на Кристина на Кимбърли! Да и е жива, здрава и много щастлива! newsm51
Честита 5-та  месечинка на Симеон на nikol5 и Ивана на assita! Да са палави, щастливи и много засмяни! smile3525
Момичета, супер е, че ще се събирате. Grinning И на мен как ми се идва-а-а-а... Ама като се постопли времето, може да ви изненадаме с Веси на някоя срещичка, ех, как ми се иска... Да си изкарате много приятно и весело!
diman, браво за чудесните мерки на хубавицата! smile3501. И аз като теб с Вигантола същата история. За почти 6м. е изпила едва половин шишенце, а мамите, скоито се разхождаме тук - вече по 3. Даже скоро им предлагах да го подаря на някой. Веси няма никакви признаци на рахит и много излизаме и се печем на слънце. Е, не винаги го има де. Но има ли го, задължително сваляме шапката.
teletabis2, и аз до сега съм ползвала само на Памперс и съм много доволна. Но моята сестра ползва на Либеро и много си ги харесва, защото имат ластиче в кръста и не позволява да излиза урина и да мокри дрешките. Нали си има момченце... Grinning
svetlodara, явно ни е навестила една и съща муза hahaha и затова предложихме почти еднакви заглавия. Не се притеснявай, че са ви измерили същите мерки. То детето си е добре на килограми и ръст, така че място за притеснение няма. Hug
dennis, чудесен сайт, за което благодаря!  bouquet Беше много забавно. Grinning Приятно изкарване в Пловдив през уикенда!
Мими вече е в градинката, а малката започна да плаче много и ще спирам. Ще бера притеснения днес със нея, определено. Thinking
Лек и спокоен ден! newsm51  love001 smile3503

# 253
Добро утро Simple Smile

Ние на срещата няма да дойдем. Боян е доста пъпчив още и се притеснявам да не е заразен... абе само да мисля половината септемвриичета после. Е, ако бе хубаво времето и на открито друга работа, по-лесно мога да го поизолирам. Яд ме е, много ми се искаше да се видим с наборчетата, но както и да го мисля така е най-добре.

А че ще си изкарате супер, не се и съмнявам Simple Smile Ще си седим тук с бебе Бобо, ще гризем нокти и ще причакваме разкази, и снимки:)

# 254
  • sofia
Здравейте!
Мацки ние няма да можем да дойдем също, оказва се че баща ми се прибира от командировка и не е виждал дечицата от месец и нещо. Нищо следващия път. Може да очаквате Бон Есперанс. Тя няма много време да чете, но и споменах за срещата и ще направи всичко възможно да дойде.
Щастливке, миличка колко време мина от първата пъпка на Бобо?А и се смята, че когато пъпките завехнат вече не е заразно детето. Ти си прецени, но ако са минали 9-10 дни няма проблем.
Лек ден и весело да си изкарате на срещата и мнооооого снимки.

Общи условия

Активация на акаунт