💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 35/

• 37 879
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте Animal Bee

Страхотна новина за новия проект и партньор! Жалко, че ще е филм, а не сериал. Cry Колкото...толкова. Grinning

Въпрос на деня:

По-наблюдателните вероятно са забелязали, че тази снимка стои и в скрития текст на заглавната страница. Grinning Един ден специално търсех хубави ретро снимки на Ханде и Керем и за него избрах тази, след доста упорито разглеждане. Joy

# 346
Ново:

Скрит текст:

Sunglasses

Wink

Феновете са много бързи
❤️‍🔥

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 20:00 от mi_si

# 347
💙 Мави 💙

Ханде и Баръш са в тренда

# 348
Режисьорът Осман Кая сподели снимка с Керем Бюрсин.

Blue Heart

# 349
Двойките този сезон
🦁

🦋

# 350
Страхотна новина за Ханде. Няма да съм аз ако не го кажа: жалко, че няма да е сериал. Искам си! Laughing

Назлъ и Ханде изглежда си допаднаха. Все още обаче не се следват в Инстаграм. Странна работа са отношенията на известните в соц. мрежи… Laughing

# 351
Много съм доволна, но как ми се искаше да е сериал. Нищо де, кой знае...

# 352
Аз пък се радвам, че няма да е сериал при тази криза на идеи в индустрията.
По-добре ли е да се наточим да я гледаме 5 месеца. Сценаристите да почнат да бълват глупости за да угодят на драгия турски зрител. Накрая да претупат или спрат в нищо то. При което остава горчив привкус, че актьорите не са се справили.
Филма ще има сюжет, начало, развитие и край. Ако имаме късмет и няколко запомнящи се сцени.
Кратко, но ярко и изразително.

# 353
Дари, имах предвид за дигитален сериал, от 8 епизода примерно. Изобщо не ми се гледат сериали по телевизията, нито ми се занимава с рейтингите им.

# 354
Дари, имах предвид за дигитален сериал, от 8 епизода примерно. Изобщо не ми се гледат сериали по телевизията, нито ми се занимава с рейтингите им.
Всички искаме да я гледаме още и още. Ама след Дисни и дигиталните са ми съмнителни.

# 355
Дари, нали се говори от половин година, че Ханде ще участва в дигитален сериал за някоя от платформите. Това очаквахме ние. Нещо кратко 6-8 серии по 45мин, но тези сериали достигат много по-бързо до международната публика и никой не знае откъде ще изскочи зайчето. Ако си гледала или чувала за La casa de papel - това е испански тв сериал, заснет, излъчван и приключил по тяхната телевизия. Нетфликс купуват правата за излъчването му на тяхната платформа и става такъв хит, че снимат още сезони и в момента актьори, които извън Испания никой не знаеше, сега са много популярни навсякъде. Честно казано не вярвам, че турска продукция може да направи такъв бум, но никога не се знае. Grinning

# 356
Дари, нали се говори от половин година, че Ханде ще участва в дигитален сериал за някоя от платформите. Това очаквахме ние. Нещо кратко 6-8 серии по 45мин, но тези сериали достигат много по-бързо до международната публика и никой не знае откъде ще изскочи зайчето. Ако си гледала или чувала за La casa de papel - това е испански тв сериал, заснет, излъчван и приключил по тяхната телевизия. Нетфликс купуват правата за излъчването му на тяхната платформа и става такъв хит, че снимат още сезони и в момента актьори, които извън Испания никой не знаеше, сега са много популярни навсякъде. Честно казано не вярвам, че турска продукция може да направи такъв бум, но никога не се знае. Grinning
След като елементарен кримисериал като италианския "Виола като морето" можа да счупи рекорди по гледаемост заради един сал Джан Яман нищо вече не може да ме изненада, когато са намесени турски актьори и турско кино.

# 357
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Страхотни новини днес! Много се радвам, че потвърдиха новината за Ханде Ерчел и Баръш Ардуч!

Енгин Ерден ще режисира филма, чиито снимки трябва да започнат в началото на юли. Сценарист на филма е Джейлан Наз Байкан, която е и автор на филма "Merve Kult", получил голямо внимание в Netflix. Подробности за филма и други членове на актьорския състав ще бъдат обявени в следващите дни.

Джейлан Наз Байкан освен сценарист е и талантлива писателка. Филмът за Netflix е по последната ѝ книга.

Дано историята да бъде романтична, интересна, завладяваща!

Наблюдателни фенове са забелязали, че "Ранини (Рана Денизер) започна да се появява толкова често в Instagram на Ханде. Сега е ясно. Баръш играе в телевизионния сериал Club, в който написа сценария. Тя си сътрудничи с тях от първите дни на Netflix в Турция, също се продуцира от Netflix, може би този филм ще бъде на тази платформа. Бих искала, особено след като авторът имаше успех с филма в Netflix".

Въпросът на Деня  - Любимата ви ретро снимка на Керем

"Феновете обичат рекламата на чипс, където той се появи в образа на... Гретел от детска приказка. Смело! И много смешно!"
Много се смях на рекламата - Kerem Bursin-DORITOS reklami. Ще познаете ли Керем?

Годината е 2010 и Керем се снима в първата си главна роля в САЩ като Анди Флин във филма "Sharktopus". В този филм участва и Ерик Робъртс, братът на Джулия Робъртс.

Много ми харесаха снимките на Ханде и Назлъ от Португалия:

Установих, че повечето от момичетата от компанията са освен приятелки, също и колежки във фирмата
https://www.gamesmedya.com/influencers

"Приказка в хълмовете на Синтра
Palácio da Penha някога е била лятна резиденция на португалското кралско семейство. Подобният на корона дворец се намира на върха на хълм в природния парк Parque Nacional da Pena. Мястото изглежда така сякаш е излязло направо от приказка! Цветно е, много романтично, а гледките са невероятни! Когато посетите Португалия, да видите тази красота е задължително! Сградата има силно влияние от немския романтизъм и се намира на втората най-висока точка на планината Синтра.
Palacio da Pena се намира в Синтра, в района на Голям Лисабон.
Историята на двореца Пена датира от 12 век. Тогава тук е имало малък стар параклис. Докато крал Мануел I не нарежда изграждането на кралския манастир на Дева Мария от Пена.
При земетресението през 1755 г. манастирът е силно повреден и остава в руини. Манастирът остава действащ повече от век, но трябва да бъде изоставен. През 1836 г. в стария манастир е извършена царска смяна.
Кралица Мария II се омъжила за крал Фердинанд II Сакс-Кобург и Гота и те превърнали руините на стария манастир в красив приказен дворец. Става лятна резиденция на кралското семейство. Въпреки че идеята била да се възстановят сградите, дизайнът се променил значително! Архитектът Вилхелм Ешвеге се вдъхновява от немския замък Нойшванщайн в Бавария. Има много готически и мавритански мотиви, хиляди цветни плочки, а стаите са просто нереални.
От 1910 г. дворецът е класифициран като национален паметник и част от културния пейзаж на Синтра. Наричат ​​го перлата на Синтра и е лесно да разберете защо! През 1995 г. дворецът получава статут на ЮНЕСКО за световно наследство. Наричат ​​го още едно от седемте чудеса на Португалия и първият романтичен дворец в Европа."

# 358
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

П.С.
Въпросът на Деня - Снимка с Керем, която ви е накарала да се засмеете

# 359
Здравейте, 🌞
По въпроса на  деня - Снимка с Керем, която ви е накарала да се засмеете -

Лайк за подкрепа

Имате ли проблем с бутона на харесването във форума?
 Хубав ден на всички! 😀

Общи условия

Активация на акаунт