💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 35/

• 38 007
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Стори от Керем

Pantene Altin Kelebek - 3.12.23

# 646
Здравейте, момичета! Hug
На нас ни се размина неделния дъжд, ама хич ѝ не го искам. Бях настроена за слънце и жега вече, какво е това нещо?!? Nature Cloud
Шефке, наистина страхотна снимка на Керем! Костюм, прическа, УСМИВКА Nature Sunny
Благи, абсолютно любим ми е този кадър на Ханде в Кан, въпреки че не се вижда цялата ѝ прелест! Кадър, който направо крещи, че Ханде е  неповторима! Огнена жена в червено! Видно е след публикациите ѝ колко се гордее от тази вечер. Не обичам да говоря за други актьори и актриси, които не следя, но някои мега казано са се изложили с абсурдни облекла…
Да ги качвам ли… Laughing
От тези, които са свързани с актьор от темата ни, ето:
Скрит текст:

Не налагам мнение, ама не ми е красиво това. Независимо една жена надарена ли е в това отношение или не. И то на такова събитие

На коментар от сорта на този, че на Ханде очите и лицето ѝ са се сринали адски много се дразня, знаейки ситуацията в България - жени от 16 годишна възраст до доста по-възрастни, изглеждащи абсолютно изкуствено, видиш ли им снимка от преди години - не можеш да повярваш, че това е същия човек. Абсолютно грозно обезобразени. Слаби до кокал. Предполагам знаете модата, която засегна професията ми - боцкане с инжекции за отслабване … Наскоро ми попадна кадър на фолк певицата, от която тръгна тази мода - страшна слабост, буквално кожа и кости.
За корекции няма да задълбавам повече, но теглото на Ханде все още е здравословно. Дано ако смята да не напълнява скоро, поне да си поддържа това, което е в момента, но не и килограмче по-малко.

Целият свят я забелязва. Смешно за тези, които отричат това… фактите са си факти
Wink

# 647
# 648
  • София
Керем е отбелязъл в сторито си в IG рожденият ден на Кемал Ататюрк,  основателят на турската република.

Малко клюкини... Каан Йълдъръм, който имаше кратка авантюра с Ханде, е предложил брак на Пънар Дениз на 06 август 2023 година. По този повод Пънар е казала: "На 6 август получих предложение за брак. Но нямаме планове да се женим това лято".  Колко ли още ще се мотаят? Накрая да не се разсъхнат нещата. Както гледам в тези среди всичко е предпоследно.

# 649
Ханде в Кан Nature Boom

1 ден до новата реклама на Керем Sunglasses

# 650
Ханде с фенове в Кан

# 651
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Въпросът на Деня - Любима снимка на Керем от червения килим

За първи път видях Керем на червения килим на Seul Drama Awards:

Пишат, че днес в 7:45 Ханде и Хакан са кацнали в Ница. Предстои да видим нова порция красота!

Гости, много ми хареса градината ти! Особено ме впечатлиха разкошно цъфналите трендафили! Представям си как ухаят!

Марги, Flowers Hibiscus и аз обичах да попълвам лексикони!

Хубава и успешна нова седмица, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

# 652
Мира, май е вярна новината ти. Сега прочетох, че снимките с красивата черна рокля, които момичетата пуснаха преди малко, са от днес във Франция.

# 653
Гости, ⚘
Ще се възползвам от скрития текст.
По въпроса за Селжуките може да се изкажат хора,които са гледали и Великата империя и Алпарслан
Аз не съм
по темата

Няма защо да спамя темата, който има желание може да гледа сам и да прецени за себе си.....Във втория сезон освен Баръш се уреди и Фахрие Евджен....
Скрит текст:
В темата на "Забранената ябълка...." коментирахме Селджуките.....Трябва да се търси в архива....

# 654
Turkish Airlines

Gift Heart

# 655
Привет, прекрасни момичета!🌸

Пропуските ми в месечното ни предизвикателство:

с очила... или без?

на плажа

с Хектор

Керем и децата

Днешната задачка:

и Серкан Болат...

Ханде  представя всяка дреха по уникален начин. Прави я жива, видима и в хармония с излъчването си. Понякога манекенките изглеждат нелепо до нея.

Гости, впечатляваща феерия от рози!

Топла и споделена вечер!

# 656
# 657
Изловили са Хакан на летището днес:

Щастлив и усмихнат, че пътува отново със своето момиче-бижу Hug

# 658
И той ли има фенове вече? Както се казва - гледам и не вярвам на очите си 😂😎
Изловили са Хакан на летището днес:

Щастлив и усмихнат, че пътува отново със своето момиче-бижу Hug

# 659
Този му е приятел, но има фенки и той вече. В темата Миси е най-голямата такава. Обичат футбол, обичат и Ханде. Satisfied

Виетнамското модно списание Đẹp също представи вида на Hande Erçel Balmain x Pomellato в Cannes 2024 новини за червения килим.

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 21:35 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт