💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 35/

• 37 868
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Още малко информация за Мужен:
"Мужен, близо до Кан. Това е тихо и живописно място с богата история. Днес Мужен е известен с Международния гастрономически фестивал, огромен парк с лотоси, а в самото село можете да посетите прекрасни музеи. Само на 15 минути от Кан, на осем километра от Грас и на 40 километра от първата ски станция, Мужен се издига като крепост над хълмовете, заобиколен от борови дървета, маслинови дървета и кипариси. Идеалното местоположение, на малко разстояние от около 8 км от морския бряг, позволява на Мужен да поддържа уюта, мира и спокойствието на малък средновековен град в рамките на минути от шумните забавления на Ривиерата. Старинната част на града е заобиколена от великолепни вили и имения на богати и известни, потънали в средиземноморски вечнозелени градини и паркове - своеобразно доказателство за престижа и финансовото благополучие на жителите на Мужен (сред настоящите собственици на вили са Силвестър Сталоун и Мел Гибсън, а в близкото минало дори е имал вила край Мужен омразният Саддам Хюсеин). Мужен пази следи от миналото и помни известни хора, живели в околностите му. Хармонията на цветовете и необикновената мека светлина на провансалското слънце, засенчени от зеленината на Приморските Алпи и искрящия бриз на лазурното море, съблазняват Пабло Пикасо, който прекарва последните 15 години от живота си в Мужен. в Мужен, където живее бардът Жак Брел, докато се обучава, за да получи дипломата си за пилот. Изключителният украински политик, писател и художник Владимир Винниченко прекарва последните 20 години от живота си в Мужен. Неговата вила „Закуток“ по-късно е закупена от украинската художничка Иванна Нижник-Винников, която работи с Пабло Пикасо в неговото студио. Близките връзки с артистичния и културния свят доведоха модните дизайнери Ив Сен Лоран и Кристиан Диор, певицата Едит Пиаф и актрисата Катрин Деньов и художниците Жан Кокто при Мужен и Фернан Леже и много други знаменитости. Днес много гости на Мужен с удоволствие купуват произведения на изкуството, представени в повече от 20 художествени галерии и ателиета на художници в Мужен. Но най-вече, може би, Мужен е известен като модерната столица на гастрономията на Кот д'Азур, ако не и на цяла Франция. Именно тук световноизвестните майстори на висшата кухня създават своя уникален стил.

И не само известни гении от миналото са прославили кулинарната сцена на Мужен – днешните световноизвестни готвачи оглавяват отличените със звезда Мишлен ресторанти на Мужен. Мнозина избраха Мужен пред модни курорти и кулинарни столици на света като Париж, Ню Йорк, Токио и Куршевел за възможността да творят в малко селце по склоновете на Алпите. Само си представете, в малкото селце Мужен и околностите му има повече от 40 ресторанта на различни нива! Именно тук можете да оцените истинската висша френска кухня или да вземете уроци от майсторски клас под строгото ръководство на уважаван готвач. Неслучайно именно в това село всеки септември се провежда Международният гастрономически фестивал „Звездите на Мужен” (Festival international de la Gastronomie Étoiles de Mougins). В продължение на три дни Мужен се превръща в изключителен театър на вкуса на открито и приветства готвачи от цял ​​свят, които идват да споделят любовта си към професията и общата кулинарна страст с широката публика. От създаването на фестивала през 2006 г., Мужен е бил посетен от 296 готвачи, представляващи 412 звезди Мишлен, от които 29 готвачи имат 3 звезди. Добавете към това 28 участващи държави, 300 журналисти и 25 000 посетители годишно!
Музеят на класическото изкуство в Мужен (Musée d'Art Classique de Mougins - MACM) съхранява богата частна колекция от рядкости, от древноегипетски предмети до неокласическо, модерно и съвременно изкуство. На четири етажа на музея са изложени колекции от монети, керамика, стъкло, сребърни изделия, антични бижута, картини и скулптури от различни векове. Освен това изложбата включва най-голямата в света частна колекция от оръжия и брони от древен Рим и Гърция. Музеят може да се похвали с наличието на шедьоври на класиците на световното изкуство: Рубенс, Роден, Уорхол, Пикасо, Модилиани, Кокто, Шагал, Матис, Дали и др. Тази зашеметяваща колекция от скъпоценни камъни на изкуството от различни епохи и движения, където миналото граничи с настоящето, е постоянен успех сред посетители от всички възрасти.
Парк Валмаск (Parc de la Valmasque). Истински зелен оазис в подножието на Алпите, паркът се простира на 561 хектара и с право може да се счита за зелена перла в короната на Френската Ривиера. Паркът включва три гористи хълма, осеяни със слънчеви зелени долини - идеално място за семейства с деца, наблюдение на природата, игри, колоездене, конна езда и туризъм. Паркът разполага с голямо разнообразие от дървета от класически европейски вековни дъбове и тънки борове до екзотични бели дъбове и коркови дървета. В горската част на парка можете да намерите диви зайци, лисици и дори диви свине. За удобство на гостите в парка има зони за отдих, детски площадки и спортни площадки.
Но може би най-удивителното място в парка Valmask може да се счита за езерото Fontmerle (L'Etang de Fontmerle). Езерото е с площ от пет хектара и е дом на уникална колония от лотоси, най-голямата в Европа.
Езерото е известно и със своята птича колония, която в момента наброява повече от 70 различни вида, от мигриращи птици, които летят до Vonmerl за зимата, до местни, които живеят тук през цялата година.
Един от голф клубовете на Мужен, Golf Country Club de Cannes Mougins, граничи с парка. Между другото, голфът е друга визитна картичка на Мужен. Royal Mougins Golf Club организира международния голф фестивал „Festival international PRO AM de golf“, който се провежда всяка година в Мужен."

# 706
Още малко информация за Мужен:
"Мужен, близо до Кан. Това е тихо и живописно място с богата история. Днес Мужен е известен с Международния гастрономически фестивал, огромен парк с лотоси, а в самото село можете да посетите прекрасни музеи. Само на 15 минути от Кан, на осем километра от Грас и на 40 километра от първата ски станция, Мужен се издига като крепост над хълмовете, заобиколен от борови дървета, маслинови дървета и кипариси. Идеалното местоположение, на малко разстояние от около 8 км от морския бряг, позволява на Мужен да поддържа уюта, мира и спокойствието на малък средновековен град в рамките на минути от шумните забавления на Ривиерата. Старинната част на града е заобиколена от великолепни вили и имения на богати и известни, потънали в средиземноморски вечнозелени градини и паркове - своеобразно доказателство за престижа и финансовото благополучие на жителите на Мужен (сред настоящите собственици на вили са Силвестър Сталоун и Мел Гибсън, а в близкото минало дори е имал вила край Мужен омразният Саддам Хюсеин). Мужен пази следи от миналото и помни известни хора, живели в околностите му. Хармонията на цветовете и необикновената мека светлина на провансалското слънце, засенчени от зеленината на Приморските Алпи и искрящия бриз на лазурното море, съблазняват Пабло Пикасо, който прекарва последните 15 години от живота си в Мужен. в Мужен, където живее бардът Жак Брел, докато се обучава, за да получи дипломата си за пилот. Изключителният украински политик, писател и художник Владимир Винниченко прекарва последните 20 години от живота си в Мужен. Неговата вила „Закуток“ по-късно е закупена от украинската художничка Иванна Нижник-Винников, която работи с Пабло Пикасо в неговото студио. Близките връзки с артистичния и културния свят доведоха модните дизайнери Ив Сен Лоран и Кристиан Диор, певицата Едит Пиаф и актрисата Катрин Деньов и художниците Жан Кокто при Мужен и Фернан Леже и много други знаменитости. Днес много гости на Мужен с удоволствие купуват произведения на изкуството, представени в повече от 20 художествени галерии и ателиета на художници в Мужен. Но най-вече, може би, Мужен е известен като модерната столица на гастрономията на Кот д'Азур, ако не и на цяла Франция. Именно тук световноизвестните майстори на висшата кухня създават своя уникален стил.

И не само известни гении от миналото са прославили кулинарната сцена на Мужен – днешните световноизвестни готвачи оглавяват отличените със звезда Мишлен ресторанти на Мужен. Мнозина избраха Мужен пред модни курорти и кулинарни столици на света като Париж, Ню Йорк, Токио и Куршевел за възможността да творят в малко селце по склоновете на Алпите. Само си представете, в малкото селце Мужен и околностите му има повече от 40 ресторанта на различни нива! Именно тук можете да оцените истинската висша френска кухня или да вземете уроци от майсторски клас под строгото ръководство на уважаван готвач. Неслучайно именно в това село всеки септември се провежда Международният гастрономически фестивал „Звездите на Мужен” (Festival international de la Gastronomie Étoiles de Mougins). В продължение на три дни Мужен се превръща в изключителен театър на вкуса на открито и приветства готвачи от цял ​​свят, които идват да споделят любовта си към професията и общата кулинарна страст с широката публика. От създаването на фестивала през 2006 г., Мужен е бил посетен от 296 готвачи, представляващи 412 звезди Мишлен, от които 29 готвачи имат 3 звезди. Добавете към това 28 участващи държави, 300 журналисти и 25 000 посетители годишно!
Музеят на класическото изкуство в Мужен (Musée d'Art Classique de Mougins - MACM) съхранява богата частна колекция от рядкости, от древноегипетски предмети до неокласическо, модерно и съвременно изкуство. На четири етажа на музея са изложени колекции от монети, керамика, стъкло, сребърни изделия, антични бижута, картини и скулптури от различни векове. Освен това изложбата включва най-голямата в света частна колекция от оръжия и брони от древен Рим и Гърция. Музеят може да се похвали с наличието на шедьоври на класиците на световното изкуство: Рубенс, Роден, Уорхол, Пикасо, Модилиани, Кокто, Шагал, Матис, Дали и др. Тази зашеметяваща колекция от скъпоценни камъни на изкуството от различни епохи и движения, където миналото граничи с настоящето, е постоянен успех сред посетители от всички възрасти.
Парк Валмаск (Parc de la Valmasque). Истински зелен оазис в подножието на Алпите, паркът се простира на 561 хектара и с право може да се счита за зелена перла в короната на Френската Ривиера. Паркът включва три гористи хълма, осеяни със слънчеви зелени долини - идеално място за семейства с деца, наблюдение на природата, игри, колоездене, конна езда и туризъм. Паркът разполага с голямо разнообразие от дървета от класически европейски вековни дъбове и тънки борове до екзотични бели дъбове и коркови дървета. В горската част на парка можете да намерите диви зайци, лисици и дори диви свине. За удобство на гостите в парка има зони за отдих, детски площадки и спортни площадки.
Но може би най-удивителното място в парка Valmask може да се счита за езерото Fontmerle (L'Etang de Fontmerle). Езерото е с площ от пет хектара и е дом на уникална колония от лотоси, най-голямата в Европа.
Езерото е известно и със своята птича колония, която в момента наброява повече от 70 различни вида, от мигриращи птици, които летят до Vonmerl за зимата, до местни, които живеят тук през цялата година.
Един от голф клубовете на Мужен, Golf Country Club de Cannes Mougins, граничи с парка. Между другото, голфът е друга визитна картичка на Мужен. Royal Mougins Golf Club организира международния голф фестивал „Festival international PRO AM de golf“, който се провежда всяка година в Мужен."

# 707
Въпросът на Деня - Любимо интервю или снимка от интервюHeartpulse Green Heart Yellow Heart
Hurriyet Pazar/2021
› Хакан Гендже
Преди осем години той влезе в живота ни и непрекъснато напредва в актьорската си кариера.  Той не се колебае да се опита в различни области, от драма до комедия, в допълнение към професионалния си успех, той говори за правата на жените, защитава феминистката политика и разсъждава върху световните проблеми.  Срещнахме се с Керем Бюрсин, който през лятото участва в два телевизионни сериала и в реклама, и говорихме за нови проекти, живот и любов: „Не мисля, че съм секси. Не виждам себе си по този начин и не искам да се виждам по този начин. Глупост!"
Талантлив, привлекателен, отзивчив...  Не обича да следва стереотипи, не се напряга, говори по начина, по който се чувства: „Нищо не е перфектно и не трябва да бъде.  Човекът е красив в грешките си."
Миналата седмица се срещнахме с Керем Бюрсин.  За новия сериал той е отгледал част от косата си, много му отива.  Прахообразните розови чорапи привличат вниманието. В социалните мрежи имаше много дискусии за розовия костюм, който беше върху него в рекламата.  „Обичам пудрения розов цвят. Защо не мога да обичам това, което обичам?  Побъркали ли сме се?  Тези кодове са грешни“, казва той.  Присъединете се към нашия разговор с Бюрсин.
Скрит текст:

Х.Г.  Наскоро навършихте 34 години.  Какво си пожела за рождения си ден?
К.Б.  Обичам да съм благодарен и мисля, че това е много важно.  Но състоянието на света през последния период много ме натъжава.  Да се ​​събудим вече, това е моето желание.  Вярвам, че трябва да защитаваме нашия свят.  Много от това, което правим, му вреди.
Х.Г.  Промени ли се нещо във вашия възглед за живота с възрастта?
К.Б.  След 30 години годините минават много бързо.  Сякаш вчера бях на 22 години.  Но осъзнах, че най -важното е да намериш мир (спокойствие) в себе си.
Х.Г.  Успяхте ли да го намерите?
К.Б.  Да, всъщност не е толкова трудно.  Това усложнява живота, който живеем, и наложената ни система.  Но когато разберете кое е важно в живота и кое не, започвате да се променяте.  Или ще живея както не искам, или ще живея както искам и ще живея... Необходимо е да се избере.
Х.Г.  Доскоро играехте готини персонажи, тази година се появихте пред нас в комедийни роли.  За разлика от много други актьори, вие се превърнахте в безгрижен и весел човек.  Какви са причините за това?
К.Б.  Казах си: „Какво правя?  Време е да се опита в нещо друго."  Аз съм такъв човек.  Но някъде в дълбините на сърцето си усетих натиска.
Х.Г.  Защо?  Наложени от сектора?
К.Б.  Те налагат много неща.  Правите нещо, те казват: „Това е грешно“.  За кого?  Трябва да сте по-свободни.  Интересувам се и от активистки въпроси.  Когато четете за патриархално общество, виждате системата и това, което тя не приема.  Не искам да подкрепям това.  Искам да бъда себе си, да отстоявам това, в което вярвам.
Х.Г.  Вие сте много естествен в социалните си мрежи.  Не се закачате  „изглеждам грозно“.  Но в наши дни много актьори си приличат заради филтрите.  Какво мислите за такава монотонност на актьорите?
К.Б.  Следването на моята философия е погрешно.  Кой за кого е красив, кой за кого е грозен?  Основното е да сте естествени.  Естествеността привлича, тя е искрена.  Нищо не е перфектно и не би трябвало да бъде.  Човекът е красив със своите недостатъци.
Х.Г.  Естествеността е добра, но вие също сте един от най-секси мъжете в страната.  Да бъдеш обичан от толкова много хора, как генерира егото?
К.Б.  Егото се създава, ако се спрете на него.  Приятно е да го харесате, но не преследвам такава цел.  Плюс това, наистина не мисля, че съм секси.  Не се виждам така и не искам да се виждам.  Глупости!
Х.Г.  Играете влюбен герой или някой влюбен в продължение на години.  Успяхте ли да разберете връзката между мъж и жена?
К.Б.  Осъзнах, че балансът е важен във взаимоотношенията и в живота.
Х.Г.  Можете ли да разберете любовта?
К.Б.  Не знам.  Любовта не може да бъде разбрана!
Х.Г.  Последният път, когато говорихме, ти настоя, че няма любов.  Тогава научихме за връзката ви с Ханде Ерчел.  Какво стана?
К.Б.  Понякога трябва да оставите живота да си върви.
Х.Г.  Играете заедно в "Почукай на вратата ми".  Какво влияние оказва сътрудничеството върху отношенията и дейността?
К.Б.  И двамата имаме професионален подход към работата си.  За мен, Ханде и всички, които се занимават с тази професия, професионализмът е важен.  Не нося поверителност на работа.  Тя е героят на Еда, аз съм Серкан... Промени ли се нещо в проекта?  Не се е променило.
Х.Г.  Романтик ли сте или логик?
К.Б.  Романтичен, но не и обичайното стереотипно романтично.
Х.Г.  Защо?
К.Б.  Защото аз съм от тези, които подкрепят феминистката политика.  Стереотипната романтика понякога е твърде патриархална.
Х.Г.  Когато бяхте млад в Америка, започнахте актьорската си кариера.  Чудили ли сте се някога какво, ако не сте отишли?
К.Б.  Аз се интересувам.  Бих ли имал възможност да стана актьор, нали?
Х.Г.  Докато всички се опитват да заминат в чужбина, веднъж сте дошли оттам в Турция.  Съжалявали ли сте някога?
К.Б.  Не.  Освен това съм благодарен.  Всъщност причината за преместването ми тук беше мъката, която преживях.  Загубих най-близкия си приятел при инцидент.  Как и кога тръгваме;  никой не знае това.  Този инцидент ме накара да осъзная това по -добре.  Аз съм турчин и никога не съм живял в Турция.  Това ме накара да се почувствам малко липса в моята личност и човечност.  Дойдох да запълня тази празнота и да се махна от там след загубата на моя приятел.
Х.Г.  Отначало ви критикуваха за вашия турски.  Били ли сте разочаровани?
К.Б.  Не, някои от критиките бяха верни.  Казах, "Трябва да поправим това", работи.  Но веднъж имаше случай.  Все още не съм участвал в нито един проект.  Казах една фраза и някой каза: "С този турски, тук не можете да направите нищо."  Все още бих разбрал, ако го кажат: „Няма да се справиш с ролята“.  Но този коментар беше странен.  Когато имаше черно-бял ням филм, хората гледаха и получаваха емоции.  За мен актьорството означава споделяне на емоции.
Х.Г.  Чудя се дали този човек съжалява?
К.Б.  Срещнахме се няколко години по -късно, той се извини.  Не съм от хората, които таят негодувание.  Освен това вярвах, че ще стана актьор.
Х.Г.  Обичате ли да планирате живота си или да вървите по течението?
К.Б.  Обичам да планирам, но не планирам всичко.  Дори ако това, което искам, не се получи така, както искам, аз се доверявам на Вселената.  Фразата на турски: „За добро“ е толкова красива... Мисленето за това ме успокоява.  Някои неща, които не можете да контролирате, няма да работят.  Основното нещо е да обичаш себе си и да продължиш.
Х.Г.  Каква е вашата червена линия (граница)?
К.Б.  Презрение.  Всичко започва с уважение и съпричастност (състрадание).
Х.Г.  В рекламата сте в розов костюм, в телевизионния сериал "Точно" обличате сватбена рокля.  Това се обсъжда...
К.Б.  Не разбирам защо цветът и облеклото се обсъждат толкова много?  Например сега съм с розови чорапи.  Харесвам прахообразно розовия цвят.
Х.Г.  В обществото има добре познато тълкуване...
К.Б.  Глупости!  Защо не мога да нося това, което обичам поради тези тълкувания?  Побъркали ли сме се?  Вече трябва да се отървем от това.  Например Брад Пит, след „Боен клуб“, облече рокля за заснемане в списание.  Сега какво?  Личността ми се определя от сърцето, ума, мислите ми... Тези тълкувания са грешни.
Х.Г.  Наскоро актрисите говорят за това как са станали жертви на насилие и насилие от хора от тяхното близко обкръжение.  Как ви кара да се чувствате тази новина?
К.Б.  Съжалявам.  Защото е толкова често срещано.  16 милиона жени годишно са подложени на насилие в тази страна.  Защо се случва това?  Не разбирам защо това не трябва да се предотвратява?  Защо хората казват толкова малко за това, аз също не разбирам.  Да, знам, че има патриархален натиск, но...
Х.Г.  Феминист ли си?
К.Б.  Да, аз съм човек, който подкрепя феминистката политика.
Х.Г.  Това лято сте в телевизионни предавания и в реклами, навсякъде сте.  Това е вашето лято...
К.Б.  Това лято е на работа.  Имахме много добро сътрудничество с производител на студен чай в Турция, Lipton Ice Tea.  Снимахме реклама в Бодрум.  За тези, които се интересуват, всеки изстрел в рекламата беше истински.  И в джакузи, изпълнено с лед, отидох и споделих диня с папагал, но в първата реклама не аз се гмурнах в басейна.  Рекламата ще продължи и в бъдеще.  Новият сезон на Точно, излиза, Почукай на вратата ми, продължава.
Х.Г.  Новият сезон на любимия сериал „Почукай на вратата ми“ започна.  С какво се различава романтичната комедия за вас?  Например, някои намират романтичната работа за твърде лесна или не действа като актьор...
К.Б.  Според мен всеки жанр има свои трудности.  Това също е сценарият и дълбочината на героите.  Смятам комедията за някакво тайно оръжие.  Виждате това и в историята на театъра;  повишавате общественото съзнание с комедия и критикувате системата.
Х.Г. Създадохте собствена продуцентска компания BraveBorn.  Какво стана?  Забавя ли се производството?
К.Б.  Не, това е мечтата ми от университета.  Дори логото е това, което нарисувах в бележника си по това време.  Алтан Донмез е режисьор, когото наистина ценя, той също участва в продукцията.  Имаме невероятна енергия.  Докато Мартин Скорсезе режисира много филми с Робърт Де Ниро и Леонардо Ди Каприо, аз също винаги казвах на Алтан Аби: „Ти си моят Скорсезе“.  Нашите компании се обединиха.  Нашата цел е да вършим добри дела.  Натрупахме много работа и се захващаме за работа.

Кое легло топли тази перфектна фигура на Керем? Страхотен , истински Давид на Микеланджело! Gift Heart

Спокойна нощ!

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 23:18 от didi54

# 708
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета!

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Инфо:
Керем днес на партито на Мерт
https://twitter.com/raquel_TheB/status/1792705547294400574

Wink

Преводът е с Гугъл ( Мики ще каже дали е точен Wink )
Скрит текст:
P: Добър вечер
К: Добре ли си, как си? Купонът беше хубав, беше много весело.
P: Отдавна не сме те виждали на екран, предполагам, че се подготвяш за нов проект.
К: Снимките на филма току-що приключиха и минаха много добре.
Мисля, че края на септември или края на октомври. (ще е премиерата) Ще видите филма в Amazon.
P: Господине, искаме веднага да ви попитаме за вашето мускулно шоу, мускулното шоу, което правите пред огледалата. Какво ще кажете за коментарите?
К: Не знам, още не съм погледнала коментарите.
Споделих го, но така и не погледнах коментарите.
P: Сър, сигурно получавате много съобщения от феновете си, след като споделяте коментари като този.
Гледате ли коментарите дали са добри или лоши?
К: Ще бъда много честен, изобщо не го гледам. Така е
P: Колко далеч ще ви отнеме да подобрите физиката си?
К: Знаеш ли, спортуването не е свързано с физиката, а с психологията.
P: Вашият начин да се отпуснете е да спортувате
К: Да да
P: Да попитаме за клюките вътре. Г-жа Серенай също беше вътре, имаше ли поздрави вътре?
К: Разбира се, че се случи. Серенай е невероятен/прекрасен човек. Ние много се обичаме, имаме добро приятелство, чуваме се при всяка среща.
P: Г-н Çağatay също беше вътре.
К: Срещнахме го за първи път и той е мил човек.
К: Е, има ли нещо друго? Лека нощ
П.С.
Коко, Честит Имен Ден! Hug :kissing_heart
Желая ти много здраве, късмет и любов! Flowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

П.С. 2
Въпросът на Деня - Любима реклама

# 709
Здравейте,🌞

добре изглежда Керем. Оправил е косата и ми изглежда подмладен.

По въпроса на деня - Реклама с Керем, тази с Баръш много ми харесва.
Kerem Bursin & Baris Arduc ❖ 2017
https://www.youtube.com/watch?v=odW--BhGk-4

Коко, Честит имен ден и от мен! Желая ти здраве и много късмет и любов! ⚘🥳

Хубав ден на всички 😀

# 710
От снощи Wink

Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses
.. и после Гюнфер му била само мениджър ... и един мармот завива шоколада в станиол.. Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 711
Другите актьори не са ли били с мениджърите си на партито на Мерт?

# 712
Flowers Herb Коко, честито да е името ти!

Светъл празник момичета! СВ.СВ.КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА!
Отговорче ...

# 713
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Коко...С радост да си носиш името....
Моят ден винаги започва с кафе.....

По въпроса на деня....Гледам рекламите им, но за любима
Като любител на кафето ето ви тази снимка.... от 2018 г.

Ето тази е просто "the best"

https://www.youtube.com/watch?v=QhWw73jMAg0
Скрит текст:
П.С. Керем е рекамирал турските авиолинии още веднъж през 2014....Вижте колко различна реклама е била....

https://www.youtube.com/watch?v=cIBFr8ON3GE

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 09:20 от gostenka68

# 714
Мен лично много ме радваха рекламите на Lipton Ice Tea Wink

Yellow Heart

Yellow Heart

Gift Heart

Аутфитът е топ Sunglasses

# 715
Честит имен ден, Ели! Да си здрава, щастлива, обичана и все така позитивна! Flowers Rose

Ах, тези журналисти... Пак търсят сензацията - понеже се появили трима по едно и също време на едно и също място Joy

Любима реклама на Керем, тази със СС (който ме е чел преди и знае, че не я харесвам ще си каже, че си противореча). Обаче ми е много свежа и зареждаща самата реклама

Любимо интервю Thinking
От старите е. В предаването İz Bırakanlar/Оставяне на следа.
Скрит текст:
Части от него -

J.E. – Искам да започна разговора с връщане назад във времето. Защото детството ви, прекарано в постоянно обикаляне на различни страни, е интересна тема за разговор. Това вероятно е много трудно, нали, особено за психиката на детето?

Керем: Да. Като се замисля сега, беше трудно от самото начало, винаги стресиращо. Идваш на едно място, свикваш, намираш приятели, подреждаш си живота. След това, три години по-късно, съвсем ново място и това се е случвало повече от веднъж. Първоначално не му придадох никакво значение. Мислех си, че всички живеят така, че всички по света правят така, живеят три години на едно място, после се местят на друго. Така че беше малко странно, идвайки на ново място, очаквах разбиране от хората, защото си мислех, че те са в същото положение, но това не беше така. Но, разбира се, гледаш на това от положителната страна, можеш да се адаптираш, да опознаеш различни хора и да видиш, че независимо къде живееш, колкото и различни култури да са, хората са еднакви навсякъде. Човешкият код не се променя много. Атмосферата може да се промени, но хората не се променят. Разбирането на това в ранна възраст изглежда прави живота по-лесен.

J.E. – Дойдохте в Турция, различни култури, имахте ли период на интеграция? Връзки с мъже и жени

Керем: За съжаление остарелите неща ти се набиват на очи. Човек свиква с някои неща, независимо дали ви харесва или не. Но в началото някои неща бяха много поразителни, особено по отношение на жените. Много е трудно да си жена в тази държава. Мислил съм много за това.

На въпрос за социалните мрежи:
"Когато някой има нужда от кръвопреливане или говорим за кучета, оставени на улицата, в това отношение социалните мрежи са страхотни. В същото време по отношение на обществото, за да се разкрие истината, за съжаление има много тънка граница и другата страна е много болезнена. Колкото положителен, толкова и отрицателен. Журналистиката, пресата, разбира се, аз много я уважавам и има свой пазар, но искам да ви помоля да не обезценявате професията. Трябва да направим това, както заслужава. Лъжата и писането на лъжи е несправедливо. За прост въпрос трябва да има прост въпрос."

https://m.vk.com/@kerem_lovers-kerem-bursin-v-programme-iz-braka … vshie-sled-dlya-s
Тц, не беше това. Thinking Вижданията му ми допадат затова споделих него, но има едни негови изказвания, цитирам по памет: "Няма такова нещо като перфектно, нито трябва да има. Красивото е с човешки недостатъци!"

"Давах сила на някого, получавах сила от някого".

Не знам откъде са, но те са ми любими Sunglasses

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 11:13 от Margarita N.

# 716

И една фея 🦋

# 717
  • София
Здравейте! Satisfied

Честит празник Св.Константин и Елена!
Честито на всички празнуващи имен ден! Flowers Four Leaf CloverBalloonBirthday

Въпросът на деня:
Харесвам  рекламите  за Mavi Djeans, настроението, което носят, усещането за радост, вълнение, щастие от движението и приключението!

и разбира се рекламата за THY Turkish Airlines. Имаше чудесни, запомнящи се кадри!

# 718
Здравейте групата! Flowers Four Leaf Clover
На въпросът за деня - Любимата реклама!
Това е рекламата за Mavi от 2015 г със Серенай където открих и харесах Керем! Бяха хубава двойка!  Gift Heart
https://www.youtube.com/watch?v=YBMW_J69tXY&t=8s
https://www.youtube.com/watch?v=CB3u_si_Irs

Снощи,  на партито Серенай  също беше с мениджърката си Айше Баръш!
https://x.com/SrnySrkyssFan/status/1792647996628205685

Честит имен ден на празнуващите! Cupid

# 719
Здравейте, прекрасни момичета!🌸

Ели, честит имен ден!
Бъди здрава, успешна и много щастлива!
Честито и на всички празнуващи днес!

Любима реклама с Керем нямам, а всички харесвани вие вече сте посочили.

С една рядко споделяна снимка ви желая усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт