🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 959
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 705
Единствения проблем на Надето е, че има технократски ум - казва правилните неща, редните неща, кара по алгоритъм, но няма емоция..
Еми програмистка история ...

Ааа, моля, моля, да не се обиждаме. Надя е просто като зле направен ИИ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 706
Не знам какъв е тоя хейт срещу Надя и Йоана, но за мен са доста притеснителни момичета. Вижда се на срещите с Алек. Аз не бих искала в обкръжението си притворни и обиграни жени като Магдалена и Надежда.
А не мислиш ли, че Йоана след 10 години ще е също обиграна? Само опитът й липсва. Но пък злоба и дребнавост има в изобилие.

# 707
Той да не вземе импулсивно да изпидурка Надето днес 😁
Няма да е импулсивно. Съвсем осъзнато ще бъде. Ще се използва за целуване сега и след 2 часа "Аливедерчи от моето ТИФТЕРЧИ" 👊🤣

Горката Йоана, никой нищо не й прави, а тя злоба и заяждане. Дъно.

# 708
Някой каза ли на Алек изобщо за регламента на коктейла?

Да.
Ама тук неизбраните са в по-добра ситуация...продукцията прецаква просто "победителите"...

# 709
  • София
Не знам какъв е тоя хейт срещу Надя и Йоана, но за мен са доста притеснителни момичета. Вижда се на срещите с Алек.
С Алек са притеснителни, по седянките като сипят злоба и завист притеснението магически изчезва.
Става ясно къде се чувстват в свои води.

# 710
Опааа, Йоана се е накълвала.

# 711
— Бай Науме, изпей ни ергенския тропар — помоли го Алеко усмихнат.
Наум прие тържествен вид, изкашля се и захвана, като подражаваше на стария черковен псалт Хаджи Атанасия:
Благослови ги, боже, праведни херувими, и дай ми сили, тоже, да ги опиша в рими: девица Магдалина, без грим Екатерина, естествената Нана, и Валя, все засмяна, пресветата Йоана — незлоблива мадама, и Надя онемяла - любов на всички дала

# 712
И защо Йо така се заяжда, че Маги има скъпи дрехи, обувки и косметика, няколко епизода мрънка, вече прекалява и нейните неща не изглеждат евтино... май завижда

Йоана има добре платена работа и може да си позволи относително висок стандарт. Дали същото се отнася до Маги ? Съмнявам се. Това е въпросът, който задава Йо, вече няколко пъти.

Трудно мога да си представя с какъв въпрос една жена може да изглежда по-жалка, неприятна и завистлива типична представителка на провинциалния си произход.

# 713
Търсих в ютюб дали някой е качил пеещия ерген и попаднах на видео на Горджъса в Х-Фактор Stuck Out Tongue Winking Eye

# 714
  • Бургас
Единствения проблем на Надето е, че има технократски ум - казва правилните неща, редните неща, кара по алгоритъм, но няма емоция..
Еми програмистка история ...
Ааа, така не. Такива кокошкарски прояви в екипите не търпим Simple Smile Моля, моля! Simple Smile
Освен, ако не си прави тотален майтап в това предаване, ако се държи така, няма големи шансове в сферата. Надявам се да е там просто, за да дразни Simple Smile

# 715
Алек едвам ги търпи. Много му личи тази вечер. Изморен е, не му се занимава и ако може, би си хванал парцалите на момента и да напусне. Не е онзи Алек от началото...

# 716
На Алек също му личи да...как е отегчен  до смърт.

# 717
Алек едвам ги търпи. Много му личи тази вечер. Изморен е, не му се занимава и ако може, би си хванал парцалите на момента и да напусне. Не е онзи Алек от началото...

Да, все повече пиене му трябва като че ли, за да изтрае коктейлите.

# 718
Пиян е. То пада бая жабуркане след целувките с всички мадами.

# 719
Денят на труда е, Ергенът заработва с целувките просто Joy

Общи условия

Активация на акаунт