🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 855
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 855
Стига бееее, как Надя Grinning

# 856
  • София
Ооооооооф, ако пак не изгони никоя…

# 857
Ха ами сега

# 858
Значи никоя няма да си тръгва

# 859
Сега ще ме изкефи да изгони Магда.. 😂😂😂 от къде тоя късмет.

# 860
  • here and now
Магдалена, ако беше човек с достойнство щеше да си даде сметка, че възгледите за живота, манталитета, навиците, възпитанието, ценностите с Алек са им различни. И в това няма нищо лошо. Проблемът е, защо драпа да бъде с човек, с когото няма допирни точки? Сигурно е свикнала да си живурка в орбитата на някой мъж, да бъде обгрижвана, осигурена, спокойна за бъдещето си, и не я вълнуват стремежите и интересите на партньора.
Тя просто иска да спечели, пък май няма особено значение какво...

# 861
Ооооооооф, ако пак не изгони никоя…

Значи на халост сме висели пред телевизора Joy

# 862
Аз пък ще черпя, ако все пак Йоана си тръгне! Но не би... Оффффффффф толкова сте плитки вече, непоносимо е . Това е изтезание.

# 863
https://youtu.be/UYTnsBJ0b_8?si=JPCPZAS86-SQCKEA
Песента на Джанаварова, в която Маги "пее ' е от времето на татуировката и Анелия, а текста е баш за Любо
Добре де, Магдалена във визитката си каза, че обича екзотични места, да ходи самичка, Малдивите...
Защо не си го каже просто? Толкова ли е трудно? Какъв Пловдив, какво Велико Търново, баси..Grinning
Пари слагам, че няма в инстаграм нито един пост от Търново. 🤣 Но ме уби как акза, че имала много приятели музиканти и нямала търпение да запознае Алек с тях и да си пеят. Виждам как Алек прави дует с Джанаварова. 🤣

# 864
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много, много зле говори що за човек е Йоана след като има неща на Баленсиага, такива директно ги отписвам, реплика или оригинал няма значение. Има ли нещо на тази компрометирана, отвратителна марка значи не е ок. Хайде време и е да си ходи.

# 865
Офф, пак номерата на продукцията.. въздишки и още една роза..

# 866
Този епизод мажеше да си го спестя.

# 867
Досааадааа и толкова предсказуемо

# 868
  • Plovdiv
Оф, Йоано, егати сиромашкото и андрешковско мислене. Всъщност по-скоро дребнобуржоазно. И не, няма никакво значение откъде си и с колко разполагаш. Има хора със скромен произход, ама аристократи по душа. Абе, дръж се на положение, бъди над нещата, не показвай, че се впечатляваш.

И Магда какво се обяснява само. Бе, кажи им, да, тези обувки са за 3к, вкъщи имам и за 6к. Имам пари, угаждам си. Проблем?

+1
Леле колко елементарна е Йоана.Сега разбирам защо не може да бъде нищо повече от стюардеса.Просто няма капацитет за нещо повече,елементарно,елементарно поведение и самодоволната и усмивка е просто смешна.
Ужас,дано Господ ме държи по-далеч от такива жени.Тя няма капка достойнство.
Надя -ужасно ми е криндж като я гледам на срещите,изобщо не е дорасла да е там.Бебешко ,детско,ученическо поведение.На 20 и няколко да си толкова незрял и да си мислиш ,че си още в училище??WTF?

# 869
Сашо, поискай две бе..аз нямам, рожбо, също Joy

Общи условия

Активация на акаунт