🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 032
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Относно анкетата за грима.
Едно мъжко и безпристрастно мнение:
1. Валерия
2. Мария
3. Надежда

И нито една друга. Сори, дами. 😉

# 466
Не знам дали сте гледали "След церемонията" с Мария. Там Наум повдига въпроса за това кое от момичетата не е харесвала. И тя отговори "Валерия" и се изказа доста остро за нея, даже се изненадах, защото не са имали открити конфликти, даже не съм забелязала дори да са разговаряли. Каза: "Не харесвам поведението й, детското поведение, нейната инфантилност, това, че е глупава, това, че е хитра, но иска да я мислим за умна, това, че му се е качила на главата и той не предприема никакви мерки, поощрява нейното поведение с роза, защото сме имали много моменти, в които тя е била ужасна". Наум я пита дали просто не ревнува. Тя каза, че изобщо не я е смятала за конкуренция и счита, че не е стойностен човек.

# 467
Не знам дали сте гледали "След церемонията" с Мария. Там Наум повдига въпроса за това кое от момичетата не е харесвала. И тя отговори "Валерия" и се изказа доста остро за нея, даже се изненадах, защото не са имали открити конфликти, даже не съм забелязала дори да са разговаряли. Каза: "Не харесвам поведението й, детското поведение, нейната инфантилност, това, че е глупава, това, че е хитра, но иска да я мислим за умна, това, че му се е качила на главата и той не предприема никакви мерки, поощрява нейното поведение с роза, защото сме имали много моменти, в които тя е била ужасна". Наум я пита дали просто не ревнува. Тя каза, че изобщо не я е смятала за конкуренция и счита, че не е стойностен човек.

Присмял се хърбел на щърбел, общо взето. Grinning

# 468
Да си направим "залози" за финалната класация?
Според мен следваща ще изгони Йоана, която също като Мария забеляза, че се държи хладно с нея на пижама партито. След нея Надя. Валерия. Катето. Магдалена и Надежда накрая

# 469
Според мен следващата напуснала ще бъде Надя.

Само не знам дали тази вечер церемонията ще е без изгонени, или утре.

# 470
Маги наистина малко майчински им говори. Simple Smile

# 471
МААААГИИИИ Сконфузна и надсмешка Момиче, къде си учила български?

# 472
Надя пък на какво се е надявала? 🤷‍♂️
То май от останалите, само тя няма среща с него.

Опа...непредвидено продуктово 😄 GoPro

# 473
Хах Надя още малко и ще се оплаче на “госпожата”. Това момиче съм сигурна, че е била изцепката на класа, все с въпроси след звънеца и клеветяща децата без домашно 🤣

# 474
Хахахах хайдеее Мюзик Айдъл Grinning

# 475
Sting - Shape of My Heart

Много я обичам.

# 476
  • София
Надя спече, редно е, тя и другата свалящи маски са отврат просто.
Алеко като овчар с тоя клаксон отвън, па разходи де до вратата. Покани я, иначе пее хубаво мончето 😂

# 477
  • Stockholm
За анкетата.Единствената, която изглеждаше по-добре без грим, беше Горджъса Joy
А сега за днешния епизод. Каквото и да става според сценария, явно си харесва Валката най-много от всички. Младостта винаги е победител.
Нищо че Стинг не беше най-подходящ за чалгапоколението.

Надя има много груби ръце, по-точно всички крайници са ѝ груби и безформени. Само дупето се е отървало от щети

Последна редакция: ср, 01 май 2024, 20:24 от silsto

# 478
  • somewhere over the rainbow
Хаха, гласът на Сашо бил плътен Simple Smile Звучи ми като жабока Кермит.

# 479
Гласът ме у много хубав. Това с пеенето беше много сладко.🫠🫠

Общи условия

Активация на акаунт