🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 400
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 2 055
Гледам снимката на Алеко в темата и колко е соаниран в началото на предаването. Гледам го и сега - брадясал и с един безразборен поглед. Прилича ми на отчян пияница, на когото му е писнало от всичко. И как няма. Абсурден каст, абсурден сценарий, снимки до сто часа и на студ. Ама да си е правил сметката като иска да става известен и да има по-свободен достъп до видни столични бръмчалки.

Иначе момите, които така пламено са защитавани в темата, нито биха имали международен успех с визията си, нито невероятна капитализация в БГ като инфлуенсъри. Една-две може и да направят някой лев, но няма да е чак толкова много съдейки по нискобюджетните фирми, които са ги наели за рекламни лица.

# 2 056
Сашко е нает от Виденов.
Виторио още го гледаме в тв реклами.
Гената май не рекламира нищо.
Сашко го чакам в реклама на бързи кредити - да каже да си вземем по един за да си купим ролекс за 7 хилки....Joy

# 2 057
Ще дойдете на моето, че Сашето е безсърдечен и надут.
Или просто така си е повярвал, че а е погледнал всяка жена, а са и омекнали краката, и се е строполила бездиханна пред него, та как да не се дразни - свят голям, жени бол, а той, той, миличкият, ограничен с десетина, вече завоювани без бой Joy Натъжих се

# 2 058
И аз пуснах една сълза от негово име. 😢

# 2 059
Колкото повече му вдигаш акциите на някой, толкова повече започва да те пренебрегва.

Който е глупав де. Умният прави точно обратното

# 2 060
Много дръпнат нещо...раздразнен ми се вижда...хаплив такъв....
Абе гаден характер май прозира....
Саше, оттеглям си поканата, недей идва, няма те уча на формулите за рубика....отказах се Joy

# 2 061
Маги ще рекламира Remix.

# 2 062
Или просто така си е повярвал, че а е погледнал всяка жена, а са и омекнали краката, и се е строполила бездиханна пред него, та как да не се дразни - свят голям, жени бол, а той, той, миличкият, ограничен с десетина, вече завоювани без бой Joy Натъжих се
Едва ли е толкова глупав. По-скоро му е станало ясно, че всички го използват за трамплин и никоя не го харесва реално. Но вместо да играе играта, стана груб и безпардонен. И почна да прекалява с пиенето - всички го виждат.

# 2 063
Маги ще рекламира Remix.

Тя нали каза че може и ВУ да са и дрехите...тамън значи...

# 2 064
Да, поне едно благодаря за отделеното време, нещо в тоя дух, да му се откъсне от отвора под лицевото окосмяване  като изгонва някоя мома.....възпитание се нарича, Сашко....

На Сашко според мен също му падна маската и му се показа истинския характер..който оприличавам на тип з@дни..к...
Той й каза -Благодаря ти, ме беше тук!😃

# 2 065
По-скоро му е станало ясно, че всички го използват за трамплин и никоя не го харесва реално.
В кръга на шегата - толкова да е бил глупав, та да не му е било ясно защо са там, ли?

# 2 066
За Катя значи е  проронил. Но гледаше лошо Grinning
За Мария беше много тъпо, пак гледаше лошо.
За Теа лошо гледаше, но там имаше причина....
Абе лошо взе да гледа туй момче...

# 2 067
Развалят му харема, как да не гледа лошо? 😂

# 2 068
Едва ли е толкова глупав. По-скоро му е станало ясно, че всички го използват за трамплин и никоя не го харесва реално. Но вместо да играе играта, стана груб и безпардонен. И почна да прекалява с пиенето - всички го виждат.
В последните 6-7 епизода си е пиян всеки път. Нито може да завърже разговор с момичетата, нито може нещо интересно да заснемат около него, затова и според мен почнаха с атаката към Магдалена, защото трябва да запълнят със съдържание до финала.
То и синхроните с Алеко са вече съвсем кратки, кофти е да му слушаме пиянския провлачен глас. Нищо не може да каже.

обаче не мисля, че е той е влезнал да търси любовта, грам не е проактивен като Евгени, да мисли, да анализира, да има логика в гоненията. Алеко е дошъл да стане известен и всичко е оставил в ръцете на предаването. Поне да си беше скроил някой друг костюм по мярка, а не да ползва каквото има предаването, че е нелеп в тези овехтели и не по мярка костюми.

# 2 069
Катя е красиво момиче. Но има голям проблем с присъствието и тя си го знае и си го каза. В надкаст. Каза, че се загубва сред другите. И това се видя още първия ден. Тя беше първата, която Алек посрещна. Да, беше красива, ефектна. И в момента в който дойдоха другите момичета тя просто изчезна. Сякаш се изпари. Такива хора, обаче, в среда на близки хора или насаме с любим човек могат да бъдат съвсем различни, интересни и одухатворени. Дори забавни. Просто има някакъв страх, комплекс , че може да не бъде приета.
Относно двете и приятелки Валерия и Магдалена мисля, че е в дълбока заблуда, че са и приятелки. На някои егоцентрични като Маги им трябват такива като Катя, които ще ги търпят. Видя се как никой не долюбваше Маги и тя си придърпа Катя. Но никак не изглеждаше да и е приятелка. Нито Валерия. Колко пъти я защитиха? Просто такива изчезващи в група като Катя са им удобни за да изпъкват те. Дано се осъзнае това момиче.

Общи условия

Активация на акаунт