Къде в Пловдив??? - 105

• 38 551
  • 790
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Чела съм преди време, че коментирахте някакви пердета в Изгрев. Не мога да намеря най-прост бял воал с перделик, обаче 300см дължина. Някой с идеи?
Онлайн не намирам нищо, повечето, дето шият, имат до 260 см. дължина.

# 706
Къде мога да намеря малка шевна машина, която да прави шев и от двете страни? Може и онлайн. В Лидл бяха пуснали една за 8 лв или нещо от сорта и правеше само едностранен шев, тоест от горната страна, а от долната страна едно къдраво, а не шев. Чудя се тези в Емаг по 50-60 лв как да разбера дали правят нормален шев?

# 707
  • Пловдив
При покупка онлайн, може до върнеш продукта. В Кауфланд /не знам дали продават такива неща/ съм връщала стока, без много обяснение.

# 708
  • под тепетата
Jul, в Юск проверихте ли? Повечето пердета са на 300см.

# 709
Знам, че се връща онлайн, но е добре да знаеш какво купуваш, а то не е описано никъде. Иначе може да си плащаш доставки отиване и връщане х100.

# 710
Чела съм преди време, че коментирахте някакви пердета в Изгрев. Не мога да намеря най-прост бял воал с перделик, обаче 300см дължина. Някой с идеи?
Онлайн не намирам нищо, повечето, дето шият, имат до 260 см. дължина.

На циганския пазар имаше всякакви пердета преди години. И ги шиеха на място, за символични суми, веднага.

# 711
  • Пловдив
DeVa®, а къде по-точно е той?
bilqna_69, белите са само за нанизване на шина, няма с перделик. Иначе останалите от там купих.

# 712
Jul, много навътре е. По една улица, успоредна на Ландос, после вляво беше, но преди 8 години съм купувала. Същите пердета ги продаваха в магазина до Сточна гара, с 5 лв. по-скъпи. Плюс, че ушиването беше много по-скъпо и за след седмица. А там за половин час бях готова.

# 713
  • Пловдив
Пердета има и на улицата на поликлиниката в Изгрев. Няма нужда да се влиза навътре в махалата.

# 714
DeVa®, а къде по-точно е той?
bilqna_69, белите са само за нанизване на шина, няма с перделик. Иначе останалите от там купих.

https://maps.app.goo.gl/JsYsHB7wzHdnbEzs9

# 715
Пердета има и на улицата на поликлиниката в Изгрев. Няма нужда да се влиза навътре в махалата.

Несравнимо по-малко и не знам дали шият. Първо от там започнах и нищо не харесах.

# 716
Здравейте! Решили сме да си закупим климатик Mitsubishi. От кой магазин в града сте доволни и къде има разнообразие на модели? Бихте ли ме насочили? Благодаря ви предварително!

# 717
  • Пловдив
Здравейте! Решили сме да си закупим климатик Mitsubishi. От кой магазин в града сте доволни и къде има разнообразие на модели? Бихте ли ме насочили? Благодаря ви предварително!
Всичките ни климатици /Daikin и AUX основно/ са от магазин на търговията на Брезовско шосе, вдясно.
Кейси 11 е фирмата. Имат разнообразие и правят отстъпки, ако могат. Предлагат и монтаж. Ако искате телефон, пишете на лично, да не го сметнат за реклама 😊

# 718
  • Пловдив
VIMAX също предлагат доста климатици, може да погледнете и там.

# 719
Далеч ли е от Селена аг до фи хелт?

Общи условия

Активация на акаунт