Къде в Пловдив??? - 105

• 38 553
  • 790
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
По диагонал е на другия край на града.

# 721
a.atnsv, май няма да ми е за пръв път да ги препоръчам, но Клима-М са мястото, за което винаги вдигам две ръце. На бул. „Христо Ботев“ 95 имат офис/магазин.

Здравейте! Решили сме да си закупим климатик Mitsubishi. От кой магазин в града сте доволни и къде има разнообразие на модели? Бихте ли ме насочили? Благодаря ви предварително!

# 722
  • Пловдив
Далеч ли е от Селена аг до фи хелт?

Далеч са. Може да се каже, че са на два противоположни края на града.

# 723
Здравейте!
Моля за препоръка за козметичка за почистване на лице на тийнеджър.Досега не е ползвал такива услуги, но вече трябва да вземем мерки за акнето.По принцип най- удобно ми е Тракия.

# 724
Момичета, доколко работи exchange бюрото на моста на Герджика?

# 725
Срещали ли сте гипсови корнизи?

# 726
  • Пловдив
Здравейте! Решили сме да си закупим климатик Mitsubishi. От кой магазин в града сте доволни и къде има разнообразие на модели? Бихте ли ме насочили?
Climacom са официалният вносител. Има и в Пловдив.

# 727
  • Пловдив
В Кършияка има ли някъде шивачка, с място за паркиране, за пришиване към готово боди надпис изрязан от друга дреха?

# 728
  • Пловдив
На бул.Дунав, в блока горе-долу срещу Ефир 100, има шивачка. Има къде да се спре в близост.

Също шивашко ателие има точно зад у-ще Яворов, до едно заведение се пада (забравих му името).

# 729
  • Пловдив
Имате ли някакви впечатления от часовникаря, който е по стълбите зад спирката на Понеделник пазара (от страната на центъра)?
Там сменям батерии на часовниците, но сега май ще се наложи са оставя един сравнително скъп часовник на ремонт. И не зная дали да му/й (защото понякога там има жена) се доверя.
Къде в Пловдив ще ми препоръчате часовникар за ремонт на часовник?

# 730
  • Майничка
Ползвам услугите на Хачо Нерсесян, на "Отец Паисий", в частта м/у галерията и фризьорския салон. За него има противоречиви мнения, но аз лично съм доволна, нямала съм издънки. С уговорка, че скъпите ми часовници са били при него само за почистване или смяна на батерия, а сериозните ремонти - на не толкова скъпи, но доста стари модели.

# 731
Момичета, някоя от вас да е запозната с транспорта с автобус от Пловдив до с.Войводиново?
Опция ли е да се ползва от дете, голямо, което ходи на училище в града?

# 732
Здравейте, искам да изкарам карта на бебето ми, което е на годинка, защото все по-често ще се налага да пътуваме с автобус. Някой знае ли в кои бюра в града мога да го направя? Информацията която намерих ме обърка, има и  преференциални карти, които са на други адреси, а не мога да разбера дали влизаме в тази група или трябва да отидем на бюрата за обикновените карти.

# 733
  • Пловдив
Няма отделни бюра, вадят се там където се издават абонаментните карти.
На дъщеря ми направих такава в пункта на Сточна гара.
Нужни са акт за раждане, снимка на детето и ваша лична карта.

# 734
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас да е запозната с транспорта с автобус от Пловдив до с.Войводиново?
Опция ли е да се ползва от дете, голямо, което ходи на училище в града?

Мисля, че едната от линниите 9 или 15 от ГТ ходи до Войводиново, но само определени курсове, не всички.
Иначе има редовни автобуси от автогара Север.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 14:54 от marzeliva

Общи условия

Активация на акаунт