Къде в Пловдив??? - 105

• 38 526
  • 790
  •   1
Отговори
# 735
Няма отделни бюра, вадят се там където се издават абонаментните карти.
На дъщеря ми направих такава в пункта на Сточна гара.
Нужни са акт за раждане, снимка на детето и ваша лична карта.
Извинете, но това не е вярно. Наскоро ме върнаха от бюрото на бул.6 септември.
Вадят се само на Байкал и на Отец Паисий, само акт за раждане, снимка не се изисква.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 20:17 от Г-жа Шантал

# 736
  • Пловдив
Извинете, но това не е вярно. Наскоро ме върнаха от бюрото на 6септември.
Вадят се само на Байкал и на Отец Паисии, само акт за раждане, снимка не се изисква.
Извинена сте.
А снимка се изисква за деца над 7 г.
В случая за бебето не е необходима. И за това сте права.

# 737
  • Пловдив
Линия 9 НЕ ходи до Войводиново.

Някой пита за пердета, случайно мернах на бул. Дунав с кръстовището на Васил Левски, пише, че ушиването е безплатно.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 01:25 от Десиссслава

# 738
Извинете, но това не е вярно. Наскоро ме върнаха от бюрото на бул.6 септември.
Вадят се само на Байкал и на Отец Паисий, само акт за раждане, снимка не се изисква.
В понеделник извадихме карти на децата в бюрото на ул. Бяло море 7. А по предварителна информация, получена по телефона от бюрото на ул .Отец Паисий, карти за децата се издават от всички бюра в града.

# 739
Може ли да поясните колко годишни са децата, тъй като не е без значение:)
Дамата пита за дете на 1г.и по този повод е моя отговор. Ето и информация от сайта на общината

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 22:36 от Г-жа Шантал

# 740
Може ли да поясните колко годишни са децата, тъй като не е без значение:)
Дамата пита за 1г.дете
За деца са до 14г - с акт за раждане - безплатни са.
Нагоре са за ученици - с уверение.

# 741
Ами аз се изчерпах по въпроса, ето и цялата информация и който както иска да я чете и разбира
https://www.plovdiv.bg/item/transport/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BE%D … 1%80%D0%B0%D0%B7/

# 742
Ползвала съм само за смяна на батерия часовникаря в подлеза на Понеделник пазара. Кло го беше препоръчала, доволна съм.

# 743
Здравейте дами от Пловдив,
От къде си купувате прясно и хубаво месо в Пловдив.
Издирвам хубави месарски магазини, както и такъв за риба, в Кършияка или централните квартали?
Към момента пазарувам от магазин Месар, но не винаги качеството е едно и също.
Не съм особено голям фен на месо, като цяло, но се налага да се храня с такова, поради здравословни причини и затова си търся хубава телешка кайма, както и прясна риба.

# 744
Хубава, прясна риба - според мен само от Метро.

# 745
  • Пловдив
Издирвам хубави месарски магазини, както и такъв за риба, в Кършияка или централните квартали?
Не съм особено голям фен на месо, като цяло, но се налага да се храня с такова, поради здравословни причини и затова си търся хубава телешка кайма, както и прясна риба.

Риба освен Метро, рибният магазин на пазара на Гребната, както и Рибарски кей до Четвъртък пазар https://www.facebook.com/ribarski.key.plovdiv/?locale=bg_BG. Има сурова и приготвена и на двете места.
Също на Четвъртък пазара има арабски магазин за месо, от него взимам телешко и телешко мляно. По твое предпочитание минато веднъж или два пъти на машината. Може и пилешкото да е хубаво, но не съм взимала.
https://dilmenfoods.bg/collections/lamb-meat

# 746
  • Пловдив
Хубава телешка кайма има в магазин на Добротица на бул.Дунав,на няколко крачки от хотел Holiday Inn.
Свинско месо, българско прясно, има в магазин "Иво" на ул.Победа (зад спирката на рейс 12 преди гара Филипово). Там си имат транжорна и винаги месото е прясно. Има и кайма смес.

# 747
Обаче затвориха магазина на Добротица на бул. Дунав. Не знам дали е за ремонт, или за постоянно, нищо не пише.

# 748
Хубава телешка кайма има в магазин на Добротица на бул.Дунав,на няколко крачки от хотел Holiday Inn.
Свинско месо, българско прясно, има в магазин "Иво" на ул.Победа (зад спирката на рейс 12 преди гара Филипово). Там си имат транжорна и винаги месото е прясно. Има и кайма смес.
За съжаление магазинът на Добротица на бул. Дунав затвори.

# 749

Риба освен Метро, рибният магазин на пазара на Гребната, както и Рибарски кей до Четвъртък пазар https://www.facebook.com/ribarski.key.plovdiv/?locale=bg_BG. Има сурова и приготвена и на двете места.
Също на Четвъртък пазара има арабски магазин за месо, от него взимам телешко и телешко мляно. По твое предпочитание минато веднъж или два пъти на машината. Може и пилешкото да е хубаво, но не съм взимала.
https://dilmenfoods.bg/collections/lamb-meat
Благодаря, много полезно инфо Green Heart
Не знаех за dilmenfoods до сега. Ще ги тествам!

Общи условия

Активация на акаунт