Изпитани сайтове за парфюми - май и юни 2024

• 103 020
  • 674
  •   1
Отговори
# 465
Дали даден сайт присъства или не на 1-ва страница е по-скоро за ориентир и лично спокойствие, че там всичко е ОК със стоката (но се случват и греди, ако е съхранявана неправилно) предлагана от тях.
Има още сайтове, които Гугъл изобщо не ги индексира в първите им 5 стр. примерно, защото няма кликания в тях, но пък се намират, чудесни попадения откъм прекратени аромати.
Един такъв сайт е Красивко (за първи път беше споменат преди няколко сесмици тука) от който съм поръчвал още преди 2 или 3 години, а може би и повече, но го  бях забравил. Там буквално и цените на находките бяха от тогава, нямаха индексация, заради инфлацията породена от ковид19 или войната в Украйна. Сега вече не знам, какво е останало, като наличности, но тогава съм изкупил над 10 парфюма от там и всичко е било автентично със съвсем леки поражения по опаковките на някои (едно парфюмче даже нямаше кутия, била е доста измачкана/скъсана и са я изхвърлили) но е разбираемо, като се има предвид ЕГН-то им Simple Smile.
Който има опит с достатъчно на брой поръчки на всякакви парфюми може да се ориентира в обстановката и да прецени дали са изрядни или не. Колко е рисково всеки преценява според това, колко са му силни ангелите Simple Smile.

# 466
# 467
Код за Дъглас
PLATINUM10%
Допълнителната отстъпка 10% важи при покупка на продукти от категория: НИШОВИ АРОМАТИ.
МОЖЕ да се комбинира с вече намалени продукти и такива с DOUGLAS Price.

# 468
Кой е на първа страница не знам дали е показателно.
От Дъглас дори може да се опари човек, нищо че всеки ден се пазарува от тях и ги има навсякъде.
Аз съм потърпевша и от Парфимо, и също вече не пазарувам от тях.

# 469
Parfimo.bg определено не стават, продават чисти ментета, не знам защо още стоят на първа страница.

# 470
От тях имам доста парфюми,  нито в 1 не съм се усъмнила.

# 471
# 472
в parfumi-shop ли е най-изгодната цена (149 лв с код) на nishane sultan vetiver?

# 473
в parfumi-shop ли е най-изгодната цена (149 лв с код) на nishane sultan vetiver?
Сигурно. За тази цена си заслужава.
+
https://www.brasty.bg/tom-ford-rose-de-chine-parfyumna-voda-unis … tra-offer-2-50-ml

# 474
  • There I was on a July morning
За любителите на Marfa, MEMO - много изгодна цена в момента в Нотино - 273, 70 лв. с код MIX https://www.notino.bg/memo/marfa-parfjumna-voda-uniseks/

# 475
Queen Dolce&Gabbana 100 ml- 108 лв, от Elinor. bg

# 476
# 477
# 478
G.desy, дали има отстъпки върху тези суми за FDB?

# 479
Мисля,че няма,но може и да пуснат код,аз лично няма да бързам да поръчам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт