Изпитани сайтове за парфюми - май и юни 2024

• 101 726
  • 674
  •   1
Отговори
# 525
  • До сърцето...
Някой наскоро ползвал ли е мобилната версия на Vkfragrance (Висша Козметика)? Нито ми приема данните за вход, нито търсенето работи, изхвърля те по време на ровене в сайта (защото и филтрите са неизползваеми), въобще, сякаш сайта е хакнат и занемарен ...

# 526
Посетих магазина на Parfumite.eu в Бургас, купих си това, макар че го нямаше в сайта, приятна изненада, тестер, 118 лв.

# 527
Съвсем скоро имах горчив опит с поръчка от там. Реално проблемът не беше в Нотино (да ги похваля за супер бързия съпорт и перфектната им комуникативност с грижа за клиента), а в DPD, които изпълняват доставките им. Два пъти не успяха да доставят един пакет до адреса на Лерон. И двата пъти връщаха пратката към Нотино с мотива, че адреса бил грешен или непълен. Пълен абсурд! На този адрес в Берлин имам десетки други доставки от всякакви сайтове само DPD не можаха да го намерят, къде е! Така, че имайте 1 на ум...
В тази връзка да попитам, има ли някой тук с подобно неприятно преживяване с DPD и адреса на Лерон?
Живея в Берлин, DPD точно и на моя адрес не могат да ме намерят. Joy Все не съм си в къщи според тях, а аз си седя и ги чакам, даже понякога и буса виждам от терасата. Rolling Eyes

# 528
Посетих магазина на Parfumite.eu в Бургас, купих си това, макар че го нямаше в сайта, приятна изненада, тестер, 118 лв.

Може ли адреса на магазина?Благодаря:smile:

# 529
Скрит текст:

Може ли адреса на магазина?Благодаря:smile:
Ул. Шейново 108, първия звънец, червеното копче (на домофона.)

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 19:51 от Tiger Lily

# 530
В beautinow с код WEEKEND15

# 531
Здравейте!
В издирване съм на добра цена за Santal Blanc Van Cleef & Arpels. Намирам б.о. в parfumi biz, но нямам телефон. Дали някой би ми го изпратил на лично? Може и друг сайт, ако сте попадали наскоро на оферта - като резервен вариант.
Благодаря предварително.

# 532
# 533
Някой наскоро ползвал ли е мобилната версия на Vkfragrance (Висша Козметика)? Нито ми приема данните за вход, нито търсенето работи, изхвърля те по време на ровене в сайта (защото и филтрите са неизползваеми), въобще, сякаш сайта е хакнат и занемарен ...
Приложението и старият сайт не функционират. Доколкото разбрах в процес на обновяване са и работи само новия сайт, като след обновяването, новият сайт ще бъде закрит и ще работи само старата версия

# 534
# 535
# 536
# 537
От доста време не се е появявал и цената е добре за спрян парфюм.

https://parfium.bg/paco-rabanne-olympea-legend-parfyum-za-jeni-bez-opakovka-edp

# 538
# 539
  • Стара Загора
Здравейте, ако не се лъжа някой скоро търсеше Jean Paul Gaultier Le Beau Le Parfum Intense - наличен в НОТИНО, цената мисля е ОК - https://www.notino.bg/jean-paul-gaultier/le-beau-le-parfum-parfj … mna-voda-za-mzhe/

Общи условия

Активация на акаунт