✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 6

• 44 472
  • 961
  •   1
Отговори
# 615
Настръхнах на танца на Дара! Чак ми идваше да изръкопляскам накрая.
Хаха, аз ръкоплясках!

# 616
  • София
Съжалявам, обаче Дара - твърдо НЕ!. Танцът беше прекалено пошъл и неприличен, облеклото й беше твърде провокативно и този танц не мисля, че е за това шоу. Прекалиха със страстта и сексапила, и този път беше в повече.

# 617
  • София
Със закъснение гледам. Хареса ми Натали и Димитър. Старанен танц беше, но много интересен.
Абе всички без Щонова искам да вдигнат купата

# 618
  • София
Доста се изхвърли Раева, но за мен а абсолютно права за таланта на Дара!

# 619
Е, няма как да не кажем, че Дара беше невероятна. От първи кръг техния танц е най-добър.

# 620
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ето това е танго - сила, страст, артистизъм, грация! Несравнимо по-добра от останалите. Цялото й тяло танцува и определено знае какво прави.
Даже останалите танцьори бяха излишни. И без тях танцът щеше да е все толкова въздействащ.

# 621
  • София
Фантастични Дара и Джими! Фантастични!

# 622
  • София
Аз съм от феновете на Дара и много искам тя са спечели. Но от първия кръг, танцът на Натали и Димитър ми хареса най-много.

# 623
Съжалявам, обаче Дара - твърдо НЕ!. Танцът беше прекалено пошъл и неприличен, облеклото й беше твърде провокативно и този танц не мисля, че е за това шоу. Прекалиха със страстта и сексапила, и този път беше в повече.
И аз не очаквах такъв избор на танц и тоалет от Дара. Хайде от Натали да, защото все я спрягат, че разчита предимно на красота и сексапил, но ето че  се изненадах. Не ми харесаха на мен, не ми въздействаха никак.

# 624
Много ме впечатли танцът на Дара. Отначало като започна ми се стори, че ще е нещо пошло и вулгарно, но не беше изобщо така. ШОУ в най-чистия си вид, тя винаги прави шоу, но този път предизвика и много емоция. Браво, стискам палци за нея.

# 625
  • Sofia
Осъзнах защо не съм възхитена (както ми се искаше) тази вечер – много театър, малко танец дотук.

# 626
  • Берлин
Нищо пошло и подобни. Чисто шоу. Страхотна е Дара ❤️

# 627
Сиена М.
всички на това са заложили, което не е много добре, но така са решили.

# 628
  • Стара Загора
А бе,  защо не млъкне Краси ? Разваля всичко !

Преди 2 дни гледах музикалния спектакъл "Нина". И още там осъзнах защо Дара трябва да спечели . Защото е артист и прави шоу.
  Dancing stars " не е мастър клас, че да оценяваме кой колко е надградил,  нито пък състезание по спортни танци, за да оценяваме само техники.

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 21:31 от wanconboy

# 629
  • София
Коя е тази леля вдясно със зелената рокля при Краси?

Общи условия

Активация на акаунт